Testy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTEST Audi A6 Avant Sport 45 TDI quattro – I s nejslabší V6 má své kouzlo
37 komentářů
Trofim Lysenko
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Lubo
Prvá silná stránka v zhrnutí je Prostorný a praktický interiér.
Ja to ako silnú stránku nevidím, naopak.
Schránka vpredu medzi sedadlami zúfalá.
Vpredu ťažko odložiť spolu mobil, kľúče, žuvačky, okuliare, bežné somariny.
Do dverí akurát tak energy drink.
Možno so šťastím 0,75l fľaša keď z nej odpiješ 😁
Ja to ako silnú stránku nevidím, naopak.
Schránka vpredu medzi sedadlami zúfalá.
Vpredu ťažko odložiť spolu mobil, kľúče, žuvačky, okuliare, bežné somariny.
Do dverí akurát tak energy drink.
Možno so šťastím 0,75l fľaša keď z nej odpiješ 😁
Ja si půjdu tu Mazda taky projet, ze zajímavosti. Protoze ta spotřeba je jak z říše snů. Za tolik nejezdi ani passat 2.0 TDI v běžném provozu.
Ja myslim, ze je to srovnatelny v te spotrebe, trochu vic plynu u mensiho motoru - spotreba sestivalce. Dost lidi tu uvadelo spotreby 3.0 tdi na urovni me spotreby u R4 😁
Toho GR yarise si taky proháněl dost.
Co si vybavuji z historie, tak u nejakeho golfu greenline (mozna se nazyval jinak) byla udavana spotreba 1.6tdi cca 3.5l
Já jsem mockrát zkoušel několik kusů 2.0TDI na různých trasách v r§zných autech a bylo to od 6-7,5 dle typu auta a motorizace. Nejméně to zvládaly dieselgatové TDI a to i svižně přes Německo na dálnici, nejhorší pak v provozu ve velkém městě to leze i k 10 na sto, bez vyjímky
Normální dálkový provoz se pohybuje mezi 5-6/100 včetně značného překračování limitů.
Mě se tady půl roku posmívali, že kecám nesmysly. Dokud jsem nedal video s dlouhodobou 5,4/100. Passat B8FL 200 koní. Předokolka.
4x4 přidej max. 0,5/100.
Před 14 dny jsem jel Litomyšl - Šumperk a celou cestu prokecal na telefonu a na místě čumím, bylo tam 4,6/100. A místy jsem opět hooodně překračoval limity. Nad 6 nejezdím nikdy. To snad ani nejde. Nepočítám 5km se studeným motorem ve městě. Tam to jde i za 12.
Bezne pak 6-7 dle stylu jizdy, dostal jsem se i na 5,6 klidnou a poynulou jizdou po okreskach, ale to tady v okoli Prahy s tim provozem neni uplne vzdy mozne
Tedy bavime se o passatu 2.0 nafta, zatimco hlavni clanek je o audi 3.0 nafta.
Ale třeba zrovna teď jsem se vrátil z krátkého, ale z hlediska motoristy nepříjemného pracovního výletu. Musel jsem narychlo odvézt asi metrák čehosi kamsi do vidlákova. A všechno to "vyšlo" dokonale. Maxi stress na poslední chvíli. Až tak, že jsem si vykoledoval to, co jsem před chvílí popřel. V cíli jsem dnes měl 6,5/100. Takže nikdy neříkej nikdy... 😁 Auto 3 dny stálo - studený motor, baterka pokleslá atd... Cesta z města A do města B přes ucpané rozkopané město C a přes 12 dědin a pak zase zpět do A. Kilometrové kolony, jaké jsem tam ještě nezažil, semafory, rallye po okreskách 3. třídy brzda plyn, do kopce z kopce včetně 10% stoupání a pod. + pojížďky a hledání něčeho v dalším městě cestou zpět, kdy už jsem nepřekročil 120. Tam spěch a zpět normálně dle provozu. S&S vypínám a jel jsem v "S" tam a půlku trasy i zpět. Pobavila průměrka, kdy v cíli po 82km mi tam svítilo 38km/h. Prostě stau jako vyšitý. Až jsem si nadával, že jsem to neobjel celý dokola. Takže zcela nerovnoměrný a nepřímočarý pohyb. Pro mne srovnatelné s jízdou po plném velkoměstě.
Tím chci říct, že ano, občas se to všechno tak zesere, že i já jedu nad 6/100. Dnes dokonce 0,9l/100 nad WLTP. Ale jinak zcela běžně za WLTP a často i cca 0,5l/100 pod WLTP.
A6 s 3.0 V6 a Quattro Ultra teda bude taky jezdit za WLTP a v podobně blbých situacích o litr hůř. Ale jet s tím za 10 si teda moc dobře neumím představit a o takovou jízdu bych teda moc nestál.
Sice to je nekonečné hospodské téma, ale v praxi žádná věda. Buď se jede plynule a za málo a nebo se ty 2 tuny stále brzdí a znovu uvádí do pohybu a tak se logicky jede za víc, no.
Kdo hopsá denně většinu po Praze, tak pro něj prostě je lepší HEV, PHEV, EV... Zbytek benzín/nafta dle chuti a druhu tras.
Na druhou stranu 😁rive neni plnotucne quattro.