Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

ABT Audi S3: hothatch naladěn na 310 koní

5 komentářů

maTTam
Nedavno jsem koukal na jeden starsi Top Gear kde testovali hothatche. Konretne Astru Vauxhal, Golf GTI a Clio Sport. A co z toho vyslo. Premotorovani prckove, silne nedotacivy, nepredvidalny. Proste ty podvozky na to nejsou staveny. Resil jsem jestli je lepsi na nese silnice nadupanej hothatch nebo nejaky prumerny sportak "od zakladu". A je jesne ze me pristi auto bude radsi neco na dobrem podvozku nez splasena koza.
Dinar
To jsi špatně pochopil ZdeNku, nesrovnávám S3 s EVO nebo STI, říkám, že existují různé edice EVO, STI, které mají podstatně zvýšený výkon a dodatečné úpravy podvozku a nikdo o nich nepíše, že jsou zbytečné. V tom je toto S3 podobný případ. A s tím maximem, nevím, 300ps, plně, nevyužiješ na okreskách v ničem, pokud nejsi magor, a S3 je opravdu spíše nástroj na okruh než na šotolinu, těch tři sta koní tam nemá problém zvládnout. Sám jsem upravenou 300ps S3kou od B&B jezdil a na okruhu je to perfektní auto. 😉
Toto nemá s Sti/Evo nic společného! Pro Sti/Evo je 300k jen základ který nemají sebemenší problém ukočírovat . Naopak pro S3 je to už maximum a podle mě už využití tohoto výkonu bude omezeno spíše na dálnici než na rozbitou okresku kde Sti/Evo kralují a bojují tak akorát se sebou navzájem než s ostaními i mnohem dražšími auty .
Dinar
Máš v tom trochu hokej, tohle je auto nižší střední, konzum, sice jeho vrcholná verze, ale pořád konzum, co to má dělat s 911kou? A co se týká zbytečnosti, proč by měl být HH zbytečný? Tahle verze je jen podobný počin jako různé edice STIček nebo Eva, prostě malá čtyřkolka s brutálním výkonem.
tudydudy
...tam neni psane,ze toto Audi je konkurentem Porsche 911.Mozna,ze to upravce chtel,ale oproti Porsche jen tak neco nema-takze toto je uplna zbytecnost.