Problém je, že nemá moc vlastní identitu. Ateca je napůl Škodovka, Tarraco je Allspace s jinou maskou, lepší modely si shrábla Cupra. Přední maska je sice celkem hezká, ale velmi podobná tomu, co dělají ostatní (Hyundai, Ford atd.).
Tu šestiúhelníkovou masku a k tomu přilepená světla dělají všichni hodně podobně. Ford si to asi svého času přinesl od Astonu 😄
Co se Focusu týče, tam to nutně chce ST (paket), pak se mi to auto líbí... ale originality to taky moc nemá, to beru - proto právě píšu, že Hyu, SEAT i Ford to v poslední generaci bouchají v kompaktech dost genericky.
Kdybych měl brát design značky jako celek, tak určitě hlasuju v duelu Ford vs. SEAT pro Ford.
No, así jo, taky bych se přikolnil na stranu Seatu, a to říkám jako bývalý majitel Focusu, současná generace se podle mě vzhledově dost přiblížila právě Hyundai i30, je to takové nenadchne, neurazí a jezdit bych tím klidně mohl. Ale že by. byl Hyundai lepší celkově ? To bych neřekl, naopak třeba Tucson a Staria jsou strašně ošklivá auta.
Mne se staria na fotkách nelíbí, ale v reálu je docela pěkná. Ale jestli i30 vs focus, tak rozhodně i30. Tucson se mi nelíbil, ale už jsem si na něj asi nějak zvykl a nějak mne neuráží. Ale focus bez st je hnus pořád.
H&K jsou hodně dobří... je vidět, že vzali design pro Evropu vážně. Ne všechno mi je po chuti, ale evidentně si dávají záležet.
Ford trošku tápe, to beru. Mondeo i Focus nutně potřebují lepší specifikaci... ale líbí se mi Mustang, E😜lorer, SMax, vcelku i Fiesta a Kuga.
SEAT se mi fakt líbí jen Ibiza. Když už bych chtěl Leona, tak holt od Cupry, kam se přestěhovaly všechny lepší konfigurace...
https😐/www.google.com/search?…
https😐/www.google.com/search?…
To je ten seat oproti tomu jiná liga. Že nemá vlastní identitu? To mi nějak nevadí, stejně v rámci VW jsou ty auta prakticky stejná.
Co se Focusu týče, tam to nutně chce ST (paket), pak se mi to auto líbí... ale originality to taky moc nemá, to beru - proto právě píšu, že Hyu, SEAT i Ford to v poslední generaci bouchají v kompaktech dost genericky.
Kdybych měl brát design značky jako celek, tak určitě hlasuju v duelu Ford vs. SEAT pro Ford.
Ford trošku tápe, to beru. Mondeo i Focus nutně potřebují lepší specifikaci... ale líbí se mi Mustang, E😜lorer, SMax, vcelku i Fiesta a Kuga.
SEAT se mi fakt líbí jen Ibiza. Když už bych chtěl Leona, tak holt od Cupry, kam se přestěhovaly všechny lepší konfigurace...