Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTěchto aut se loni v Česku prodalo po jediném kuse: Nejen luxusní limuzíny, ale i všední MPV
21 komentářů
Jiří Marciniszyn
Příspěvek podléhá schvalování.
rohor
vpravo dole na první fotce v galerii? Moc líbí.
Z kterého vesmíru přilétl mimozemšťan, co ti ukradl identitu, nezná stoletého, všude milionkrát profláknutého Nissana a ani si neumí přečíst pozemským písmem napsaný popisek pod 6ti snímky z galerie?
Pokud to měl být vtip, tak jsem ho nepochopil. Sorry.
Pokud to měl být vtip, tak jsem ho nepochopil. Sorry.
Nemusím vědět všechno a v galerii mi prvních 20 fotek skáčou RR. Že to je zrovna Nissan mě celkem překvapilo. Mě vždycky učili, když nevíš tak se zeptej. Tak jsem se zeptal a hodný člověk mi odpověděl.
Tak tedy promiň.
Jen mi nepřišlo pravděpodobné, že zrovna ty bys za 15 let nikdy nepřišel do jakéhokoliv styku s GTR.
Jen mi nepřišlo pravděpodobné, že zrovna ty bys za 15 let nikdy nepřišel do jakéhokoliv styku s GTR.
Ja jsem si tedy myslel, že se jedná o vtip. Obzvlast, kdyz tam na značce má napsáno GT-R a pak je i v galerii dal. Nevic k tomu, že by někdo, kdo se pohybuje na motoristické webu, neznal tuhle ikonu, mi přišlo dost nepravděpodobné.
No tak jsem to neznal. Tady spousta diskutérů nezná či dokonce odmítá znát různé věci. Proč je ti to divné? Vis dobře že se zajímám více o elektrifikované pohony než o supersporty nebo jak se tato kategorie jmenuje. Auto se mi líbí po designové stránce, nic víc za tom není. Ačkoli už když jsem ten dotaz psal tak jsem měl pocit jako bych se v kostele ptal na rozdíl mezi kondomem a přerušovanou souloží.
Já teda ne, protože loni se dle SDA prodalo 37 ks nových RR, a z toho je 14 Culllinanů; 9 Ghostů ; 2 Phantomy a po 1 ks teda Wraith a Dawn. Suma sumárum 27 ks.
Kde je těch 10 dalších? V kolonce nezařazeno, že 😊
Jste si jistí že z těch 10 ks nebyl ani jeden Dawn a Wraith? Já teda ne, mam jiné info 😄 😄 😄