Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Mr.Murphy
.... s elektrickým ID Buzz co se tady testoval předevčírem.... viz: https😐/www.auto.cz/…i-nastvat-147846
tohle auto stojí skoro 3x míň a ve finále je použitelnější.... Zajímavé kam to spěje.... 😢
tohle auto stojí skoro 3x míň a ve finále je použitelnější.... Zajímavé kam to spěje.... 😢
A hezčí…
ID Buzz mám osobně mezi nejhezčími minibusy všech dob, je vyvážený a přestože lehce retro i velmi moderní. Tohle je určitě celkem pěkné auto, ale z mého pohledu nesrovnatelné. 😉
.... mě se Buzz hodně líbí, je to takový F500 své kategorie.... Ale ta funkčnost s ohledem na cenovku, to nejde obhájit....
Já osobně na tomhle nostalgickém retro efektu 60tých let moc nejedu, nelíbí se mi ani pětistovka, ani původní T1, ani Buzz, nicméně aktuální Transporter je mimořádně ošklivý, takže v tomhle pohledu ten Buzz zas tak tragický asi nebude 😊
arnius
Ano mate pravdu. Dacia uz prestala byt ta low cost znacka s dobrym pomerom cena/vykon. Zacina byt celkom predrazena a po prychode hybridu ked bude stat 25000 Euro, tak to uz bude celkom zahul. Najviac co ma ale stve je bezpecnost. Auto s takym vysledkom testov by nemalo byt pustane na cestu. A este k tomu 7 miestna verzia? Ktory rodic si don zoberie vsetky svoje deti pri vedomi, ze to auto nie je dostatocne bezpecne? Alebo skor nebude informovany? Popravde, je to z bezpecnostou podobne ako pri lodgy, ktory stal vyrazne menej ale to auto by som si tiez nekupil, lebo bezpecnost je na prvom mieste. Za mna skor prepadak a budu si ho kupovat ludia, ktory nemaju na drahsie 7 miestne auta, ktore defacto uz aj prestali existovat (zostalo par SUV, galaxy, smax a pripadne velke vany/autobusy a to je vsetko). Teraz si vyberam auto pre 6 clennu rodinu a som celko zufaly.
Arese
...je u této Dacie opět bezkonkurenční, i když v poslední době samozřemě taky dost zdražila. Jen by tomuto rozměrnému kombíku moc slušel renoltí čtyřválec 1,33 l, ten mi tady fakt hodně chybí... 😒 😒 😒
P.S. Rozhodně bych nevolil příplatkový paket, který by mě připravil o poctivou ručku!!! 😲 😲 😲 :no:
P.S. Rozhodně bych nevolil příplatkový paket, který by mě připravil o poctivou ručku!!! 😲 😲 😲 :no:
On zas tak rozměrný není. 4.5m na délku a 1.2t fakt není něco prerostleho.
P.s: chápeme, že s 4 dětmi na palubě bys bral každou zatáčku přes ručku. 😒] je jedno jestli se 7místnym autem nebo suv, prostě bez ručky to nazatoci.
P.s: chápeme, že s 4 dětmi na palubě bys bral každou zatáčku přes ručku. 😒] je jedno jestli se 7místnym autem nebo suv, prostě bez ručky to nazatoci.
V tomto případě samozřejmě vůbec nejde o to pomocí ručky zatáčet. Úplně stačí ten slastný mechanický pocit při manipulaci s pákou a lanovody! 😄
Beav
Teď se zeptám zcela upřímně bez žádné jízlivosti nebo klasicky českého remcání. Odpověď by mě upřímně zajímala. Jde mi o to, proč se v podobném článku nedozvím, že to auto má naprosto otřesný hodnocení z Euro NCAP. Píše se v článku, že za tu cenu se dá autu odpustit spousta drobností. Je ale bezpečnost skutečně drobnost na úrovni chybějící bederní opěrky nebo nízko se otevírajících pátých dveří?
Osobně je mi jedno, jakou značkou auta budu vozit rodinu. Co si myslí soused je mi vážně fuk. O Joggeru mám načteno fakt hodně a už jsem se na to i byl podívat, ale přesně kvůli tomuto si to auto nekoupim. A myslím si, že není správný, že o tom v podobných testech nepadne ani zmínka. Bych si mohl ušetřit spoustu času, kdybych se o extrémně špatném hodnocení bezpečnosti dozvěděl hned.
Osobně je mi jedno, jakou značkou auta budu vozit rodinu. Co si myslí soused je mi vážně fuk. O Joggeru mám načteno fakt hodně a už jsem se na to i byl podívat, ale přesně kvůli tomuto si to auto nekoupim. A myslím si, že není správný, že o tom v podobných testech nepadne ani zmínka. Bych si mohl ušetřit spoustu času, kdybych se o extrémně špatném hodnocení bezpečnosti dozvěděl hned.
Mno nevím.. za skoro 600 tisíc..
To ovšem nikdo, kdo nemá větší rodinu, nepochopí.
V tomto palec nahoru Dacii. Když mizí rodinná MPV, tak tohle je skvělá nabídka.
Pokud tím našincem myslíš soukromého kupce... u nás je sice 75% aut firemních, ale zrovna u Dacie je 60%+ soukromých. Dohledat to pro Jogger by bylo složitější, ale pravděpodobně to nebude daleko od těch 60%.
Kdyz do te litrove octavky nacpu vybavu, jsem na 1M s trivalcovym litrem.
PS: za mega je pořád RSko... akorát (doufejme dočasně) přišlo o manuál, takže teda za 1,060.
https😐/www.auto.cz/…86-000-kc-147342
V té době z ceníků vypadla víc než polovina verzí. Někde se spekulovalo, že je to kvůli neúměrným čekačkám... těžko říct. Každopádně litr je fuč, PHEV je fuč, 2.0TSI je fuč, RS TDI taky...