Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMercedes-AMG E63 přijde o osmiválec. Dostane šestiválec s elektromotorem
36 komentářů
apoho
Napřed ze 6,3 l motoru ubrali objem a snížili to na 5,5 l. Pak další snížení na 4 litry ale pořad 8 válců, teď to sníží na 6 válců.
Prostě kastrace pokračuje. Dočkáme se brzo doby, že tu bude 2litrový 4 válec s označením 63?? Vypadá to, že to tak dopadne v krátké době :no:
Prostě kastrace pokračuje. Dočkáme se brzo doby, že tu bude 2litrový 4 válec s označením 63?? Vypadá to, že to tak dopadne v krátké době :no:
Arese
...Antone Pavloviči? 😒] 😒] 😒] :no:
Ještě přemýšleli, že by to auto prodávali jako dvě půlky a každá by měla válce čtyři. Takhle šalamounsky si totiž většina lidí pořizuje osm válců. No a někteří pak navíc triumfálně křičí, že R6 je málo...
Othello
...K přenosu výkonu elektromotoru na zadní kola bude využita dvourychlostní převodovka s elektronickým samosvorným diferenciálem, zatímco šestiválec M256 si bude notovat s devítistupňovou převodovkou MCT.....
Zeptám se možná blbě - pokud bude zadní kola pohánět elektromotor s vlastní převodovkou a vlastním diferenciálem, která kola bude pohánět ten šestiválec ?
Zeptám se možná blbě - pokud bude zadní kola pohánět elektromotor s vlastní převodovkou a vlastním diferenciálem, která kola bude pohánět ten šestiválec ?
s63se nebo jak se to jmenuje umi jet 4x4 pouze na spalovak i na elektriku. C 63 xyz to ma taky tak. Akorat je to priserne slozity a c63 ma s r4 vic jako cayenne v v6…
Z osmiválců toho moc na trhu už nezbývá. Tohle je jedna z kategorií, kterou EV/PHEV nenahrazují proto pro co si lidé dnešní osmiválce kupují.
Ani neviem či sa vôbec robí 550i v kombiku.
Co me naopak zajima po tomhle zazitku s 50i je svezeni s M5, jak se to chova, jestli to k tomu ultimatnimu vykonu prida i nejake emoce, gradaci atd.
Nebylo to nedostatkem snahy, po 1000km mi tam svitilo snad 21L prumerna spotreba 😒] , a zkousel jsem jak dalnici tak rozumne dimenzovanou okresku, ale nechytlo me to za srdce. Ten motor nema krom sily nic, zadny charakter a tim ho pro me ztracelo i auto. Benzinovou V8 s 500+ konma si clovek nekupuje protoze musi, ale protoze chce. Ja jsem si myslel, ze presne tohle bych chtel, ale v tomhle konkretnim pripade, pro tenhle konkretni V8 jsem z toho asi vystrizlivel.
PS: pokud by se nekdy namanula 550i tak tomu dam rad sanci jeste jednou, ale v zazraky nedoufam.
Jinak jono, bude potřeba se víc snažit a pro osmiválec si sáhnout u Porsche, Bentley apod. Beru to sportovně 😁 😁
https😐/www.auto.cz/…4-milionu-147422
Ford bohužel osobáky odpískal, tam to nečekám a Chrysler hodlá V8 nahradit R6.
Ale zatím jde koupit ještě Charger a 300C s motory HEMI 5,7, 6,4 a 6,2 Hellcat.
Nicmene tech V8 kombi je fakt malo. Ani nevim jestli je jeste ta Alpina, myslim, ze uz jako kombi taky ne?!
Takže vybírat je zatím pořád z čeho.