Testy
Mr.Murphy
6
... musíš si koupit Alfu.... ta krachuje a neinovuje, takže jsou tam furt normální interiéry 😄
Přejít do diskuze
Ozzman
Tohle já nerozporuji, já spíše nepochopil Kankunena. Je špatně, že stojí 330e stejně, jako stejné výkonné 330d , ale nechápu, jestli by měl obýt dražší, nebo levnější.
No a výhodu 330e si popsal sám, kdo jezdí po městě, tomu tankování ze zásuvky s výhodným tarifem příjde k chuti 😊
Jinak z aktuálního webu www.bmw.cz má 330i i 330ix 180kw
No a výhodu 330e si popsal sám, kdo jezdí po městě, tomu tankování ze zásuvky s výhodným tarifem příjde k chuti 😊
Jinak z aktuálního webu www.bmw.cz má 330i i 330ix 180kw
Ozzman
Moc nechápu, jak to myslíš, že je cena stejná je dobře, nebo špatně? 😁
Prostě to stojí jako 330d, má to výkon jako 330d, ale jezdí to na benzín a elektriku, nebo by to mělo být dražší ?
330i je levnější asi o sto, ale taky má "jen" 180kw....
Prostě to stojí jako 330d, má to výkon jako 330d, ale jezdí to na benzín a elektriku, nebo by to mělo být dražší ?
330i je levnější asi o sto, ale taky má "jen" 180kw....
ptr078
Tak ale ta cena hybridu moze byt rovnaka, ked sa majitelia benzinu a nafty na to skladaju. 3ka zdrazovala asi trikrat. Mam naklikanu konfiguraciu 330i kombi s mpaketom za 66 co nie tak davno stala 58
Dinar
Propracovaná bmw ergonomie jde do kytek, pošt-ěvák místo voliče at, matlání po obrazovce při potřebě nastavit cokoliv. Pokrok... 😢
KANKUNEN
narvu do auta ještě baterky, motor a elektroniku a cenu nechám stejnou. Je to země, kde vloni měli rekordní pohyb soukromých tryskáčů. Mokrý hadry.
webpaja
Změny po LCI a cenový nárůst mě taky donutily hledat pro kolegu nástupce jinde.
Seeloewe
Máte pravdu. Je to hlavně otázka peněz. Podobná situace byla při zavádění češtiny do infotainmentu. CZ importér, potažmo CEE cluster nebyl ochoten uvolnit peníze na jazykovou mutaci v češtině, tak prostě nebyla. A oficiální stanovisko k zákazníkům znělo: "ČR je příliš malý trh." S ohledem na to, že prémiová konkurence češtinu v hlasovém ovládání má, je to ostuda.
Dinar
Viz speedfred, QV není úplně stejná jako julča, podobně M3 není úplně stejná jako 3er, protože rozdíl není zdaleka jen v motoru. Takže, giulia nemá šestiválec, ideálně něco kolem 350 koní, klidně podladěnou verzi z QV, pak by to bylo hodně zajímavé auto, a to si myslím od doby, co přišla, teď o to zajímavější, že má pořád normální vnitřek.
Dinar
Bez legrace, mít julča šestihrnek, tak ji mám, protože se mi v ní krásně sedí a vnitřek je díky té neinovaci úplně v pohodě. 😉
Jirka B.
Ano, je to tak.. Mel jsem G21 330i pred LCI a byla v poho za 55.. Loni na podzim jsem uz ani nezkousel konfigurovat protoze samotny zaklad byl za 55 a na příplatky jaksi nezustalo misto. Takze jsem vzal radsi novou X1 a jsem max spokojen.
Jirka B.
Mila redakce,
co si mam myslet o tom, ze v testu neni zminka o tom, ze auto s cenovkou 1,9 mio nema hlasove ovladani? Ze by nejaky pokyn od importera? Minimalne to melo stat v záporech na konci testu.
Dekuji za odpoved.
PS Novy operacni system OS 8 nema hlasove ovladani v cestine. Pry jsme maly trh.. Zajimave je, ze nejsme maly trh pro Audi, Mercedes a nebo kupr pro Lexus, ktery tady proda zlomek aut.
co si mam myslet o tom, ze v testu neni zminka o tom, ze auto s cenovkou 1,9 mio nema hlasove ovladani? Ze by nejaky pokyn od importera? Minimalne to melo stat v záporech na konci testu.
Dekuji za odpoved.
PS Novy operacni system OS 8 nema hlasove ovladani v cestine. Pry jsme maly trh.. Zajimave je, ze nejsme maly trh pro Audi, Mercedes a nebo kupr pro Lexus, ktery tady proda zlomek aut.
Amaterasu-o-mi-kami
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Dinar
On to hlasové ovládání v češtině neměl zatím žádný OS v BMW, souhlasím, že je to velký nedostatek, zejm. ve srovnání s konkurencí, jakkoliv osobně mi hlas. ovládání nějak nechybí. Každopádně argumentaci malým trherm jsem od svého dealera slyšel taky, a je to absurdní, jsou tu trhy menší nebo srovnatelné, které hlas. ovládání ve svém jazyce mají. Je to spíše otázka ne/schopnosti importéra.
webpaja
JJ, jen se jedná o výkon ICE, k tomu je potřeba přičíst výkon elektromotoru.
webpaja
Ano, silně zdražili. Když vidím nové LED obrazovky, možná bych radši zůstal u před faceliftu, byť zvenku je LCI lepší.
webpaja
Mám na firmě 330i preFL a to má 190kw. Předpokládám, že LCI bude mít s MHEV to samé. Fakt je ten, že to auto jezdí bez problémů do 7l a pak mši tohle PHEV dává smysl jen při větším pohybu ve městě.
A to se ani nebavím o nižší hmotnosti.
A to se ani nebavím o nižší hmotnosti.
gil54
No, šestiválec má, ale chápu. Ok.
Záleží jak si to pojmenujeme a jak to kdo chápe. Pro někoho je M3 trojkový bávo a QV julča, pro někoho ne.
Záleží jak si to pojmenujeme a jak to kdo chápe. Pro někoho je M3 trojkový bávo a QV julča, pro někoho ne.
Emel
330i je někde kolem 200g CO2, to jsi řádově na 105*95=10t€ emisní pokuty...
Jiří Havlík
,,Jenže bavorák umí maximální nabíjecí výkon 3,7kW (16 A/230 V), takže akumulátor z nuly na plno nabijete za 3,6 hodiny, na 80 procent za nějaké 2,5 hodiny. Některé automobilky už u svých plug-in hybridů nabízejí výrazně rychlejší nabíjení. Jinak z klasické domácí zásuvky proces zabere šest hodin."
Co je tohle zase za hovadinu..
Jste se s editorem už úplně ***i a jste mimo?
Co je tohle zase za hovadinu..
Jste se s editorem už úplně ***i a jste mimo?
saabik
Je určitá naděje, že než ten zvláštní OS 8 zanikne, tak udělají update. Objednal jsem trochu jinou verzi trojkového LCI a upřímně? Absence hlasového ovládání mně nijak nevadí.