Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Jiří Havlík
,,Jenže bavorák umí maximální nabíjecí výkon 3,7kW (16 A/230 V), takže akumulátor z nuly na plno nabijete za 3,6 hodiny, na 80 procent za nějaké 2,5 hodiny. Některé automobilky už u svých plug-in hybridů nabízejí výrazně rychlejší nabíjení. Jinak z klasické domácí zásuvky proces zabere šest hodin."
Co je tohle zase za hovadinu..
Jste se s editorem už úplně ***i a jste mimo?
Co je tohle zase za hovadinu..
Jste se s editorem už úplně ***i a jste mimo?
Jirka B.
Mila redakce,
co si mam myslet o tom, ze v testu neni zminka o tom, ze auto s cenovkou 1,9 mio nema hlasove ovladani? Ze by nejaky pokyn od importera? Minimalne to melo stat v záporech na konci testu.
Dekuji za odpoved.
PS Novy operacni system OS 8 nema hlasove ovladani v cestine. Pry jsme maly trh.. Zajimave je, ze nejsme maly trh pro Audi, Mercedes a nebo kupr pro Lexus, ktery tady proda zlomek aut.
co si mam myslet o tom, ze v testu neni zminka o tom, ze auto s cenovkou 1,9 mio nema hlasove ovladani? Ze by nejaky pokyn od importera? Minimalne to melo stat v záporech na konci testu.
Dekuji za odpoved.
PS Novy operacni system OS 8 nema hlasove ovladani v cestine. Pry jsme maly trh.. Zajimave je, ze nejsme maly trh pro Audi, Mercedes a nebo kupr pro Lexus, ktery tady proda zlomek aut.
Je určitá naděje, že než ten zvláštní OS 8 zanikne, tak udělají update. Objednal jsem trochu jinou verzi trojkového LCI a upřímně? Absence hlasového ovládání mně nijak nevadí.
On to hlasové ovládání v češtině neměl zatím žádný OS v BMW, souhlasím, že je to velký nedostatek, zejm. ve srovnání s konkurencí, jakkoliv osobně mi hlas. ovládání nějak nechybí. Každopádně argumentaci malým trherm jsem od svého dealera slyšel taky, a je to absurdní, jsou tu trhy menší nebo srovnatelné, které hlas. ovládání ve svém jazyce mají. Je to spíše otázka ne/schopnosti importéra.
Máte pravdu. Je to hlavně otázka peněz. Podobná situace byla při zavádění češtiny do infotainmentu. CZ importér, potažmo CEE cluster nebyl ochoten uvolnit peníze na jazykovou mutaci v češtině, tak prostě nebyla. A oficiální stanovisko k zákazníkům znělo: "ČR je příliš malý trh." S ohledem na to, že prémiová konkurence češtinu v hlasovém ovládání má, je to ostuda.
Dragounova Jaroslava
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Dragounova Jaroslava
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Prostě to stojí jako 330d, má to výkon jako 330d, ale jezdí to na benzín a elektriku, nebo by to mělo být dražší ?
330i je levnější asi o sto, ale taky má "jen" 180kw....
A to se ani nebavím o nižší hmotnosti.
No a výhodu 330e si popsal sám, kdo jezdí po městě, tomu tankování ze zásuvky s výhodným tarifem příjde k chuti 😊
Jinak z aktuálního webu www.bmw.cz má 330i i 330ix 180kw
Záleží jak si to pojmenujeme a jak to kdo chápe. Pro někoho je M3 trojkový bávo a QV julča, pro někoho ne.