Ojetiny
Přihlásit pro přidání komentáře
PLA
Smutnej pribeh. Zaplatim. Vyhledam clanek, jsem prihlasen, skacou reklamy. Dojedu na video a hlasi to ze premium obsah. Kliknu, redirect mate predplaceno jdete zpet na clanek a porad dokola. Tragedie. Nic koncime a to jdme jeste nezacali 😊)
Dobrý den, odkaz na premium video je v článku. Uznávám, nelogické, ale v tuto chvíli náš přehrávač neumožňuje nic jiného...
Zaujaly mne hlavně popisky ve fotogalerii, kde bylo řečeno, že lepší volbou bude 2.0 TSI, než TDI, pokud si chceme nechat auto déle. Drbal jsem si hlavu, jestli TDI nějak rychleji plesniví, nebo hnije... A ono ne.
No a pak jsem se dozvěděl, že TDI EVO 147/150kW je prý zcela nový a neotestovaný motor i když je na trhu již 5 let. A poprvé jsem se dozvěděl, že má problém s únikem kapalin i když už 4 roky hledám na webu systémové závady TDI EVO a krom pár příběhů o vyšší spotřebě oleje, jsem nikde nic nenašel. A nehledám jen v ČR. A fakt, že v Audi A6 už má tento motor nejednou na hrbu 200.000 km, občas i 250.000 km se asi nepovažuje za nic... No, já nedolévám, mě skoro nic nežere. A zatím teda ani nic neteče.
Místo toho jsem si teda asi měl koupit to TSI, kterýmu sebrali nepřímý vstřik a tak karbonuje (mimochodem důvod, proč jsem ho nakonec zavrhnul a šel do TDI 147kW) a nebo bazarový TDI 140kW s horší dynamikou a chováním ve spojení s DSG.
Ztotožnit se snad mohu jen s tou 1.5 TSI, která je všude opěvovaná, jako neslyšná a přitom v otáčkách nepříjemně řve. Dokonce tak, že mi je hukot TDI v tahu příjemnější.
No tak to teda vypadá, že koncern už nemá vlastně žádný solidní motor a musíme někam jinam. Asi pro tříválcové 1.2, nebo PHEV od PSA... 😁
to NENÍ urážka pájo = to je DRSNÝ spíš ZOUFALÝ konstatování ROZMĚRU LIDSKÉ UBOHOSTI
ty SÁM TO NEUMÍŠ přiznat chybu a stydět se za své stovky (nesmyslných na SVÉ NEznalosti a ODMÍTÁNÍ REALITY = jo větší/kvalitnější podvozkový díl MÁ MÍT prémiový auto NE nějaká blbá škodoVWka! MĚ je taky bližší sympatičtější BMW, ale ještě víc FAKTA a ZNALOST techniky) STYDÍM SE ZA TEBE
Proto ocením jakýkoli odkaz na opakované problémy tohoto motoru. Z Německa žádné podobné info nechodí, navzdory nájezdům 150, 200, 250 tisíc km...
Třeba jen špatně hledám a nemám správnou slovní zásobu a tak na mne Google nereaguje správně...
Hele, to, že si nic nedohledal neznamená, že se to neděje, já ti tu napsal objektivně, jak tyhle věci si svět motorů dělá, Vaculík mele hovadiny v mnoha věcech, ale vymyslet si, že tam něco prosakuje, to je takové k ničemu to by asi nedělal, on vychválit umí a hlavně koncern, asi se to u nějakých aut stalo, buď rád, že tvému zatím ne (a třeba to ani nepříjde - kdo ví, jak se k tomu majitelé chovali a tak..) a neřeš to 😁 Kdyby jsme každý z nás měli řešit, že stejné motory u jiných majitelů mají nějaké závady, nekoupíme si nic, neexistuje neproblémový motor, či auto...
A jestli kupovat a nebo ne, Vaculík doporučil v jednom článku motor 3.0i od PSA v druhém ho nedoporučil... takže asi tak... to nic nemění na tom, že asi z některých EVO něco teče... stane se
Já se prostě normálně ptám, kde je k dohledání cokoli o mým motoru.
To se ***drát nemůžu už zeptat na nic?
Já nepotřebuju polemiky o tom, jak se asi někdo ptá někoho v servisu na něco...
Já se taky mockrát ptal v autorizácích na moc věcí a mnohdy i písemně a nebyli schopni odpovědět. Jen to co měli v příručce a šlus.
Mě jen šlo o to, zda se opravdu děje na ALU verzi to samé co na litině i když jsou zcela odlišné. Do teď ani nevím, zda ten kus plastu je použit u obou verzí. Zda měl nějaké modifikace, svolávačky, prostě cokoli.
A kde mám najít dostupné informace o tom, že jde o systémovou závadu.
Prostě mám pocit, že když je něco profláknutej průser, tak o tom bude po 5 letech někdo v Evropě vědět a mluvit, když u jiných kauz je toho všude po cocot během pár měsíců...
Obávám se, že by se německé firmy už dávno ozvaly a mluvilo by se o tom. Prostě mi to přijde divné.
Tak z toho laskavě nedělej hysterickou obhajobu mojí garáže. Já jen sháním všeobecně dostupné informace a toto byla naprosto první zmínka o závadách hliníkové verze a rovnou se závěrem se tomuto motoru vyhnout, výrazem "NEBRAT!" i když na západ od nás to je jedna z nejlepších dostupných jednotek. Jsem zvědav, co vyplave časem na povrch.
To, že rozbít se může cokoliv a že subdodavatelé dodávají často šílené zmetky, zejména, co se plastů týče, to vím moc dobře. Dodával jsem do lisoven materiál a často viděl, čeho jsou agenturní vemena schopný. A bohužel to občas dojde až do finálního produktu a je malér na světě. (A bylo to do Audi, BMW, Mini atd...)
Nevím proč tu skáčeš jak čertík z krabičky. Auta se zbaviš, tech chudáků, co věří v kvalitní VW je pořád dost a ty problémy tě trápit nemusí.
O uniku provozních kapalin se mluví u VW často, měl jsem s tím u škodovky dost zkušenosti. Servis to nebyl schopnej vyřešit, tak se to vyřešilo prodejem těhle krámů. Buď rád, že se ti to neděje ( nebo o tom nevíš) a pak to strelis nějakému ubozakovi, který to bude muset řešit. Nic víc není důvod v tom hledat. Buď se to stane, resp se to stane dřív nebo později a pak bude jen o tom, jestli to budeš řešit ty nebo někdo jiný.
A jsem si stoprocentne jistej, ze nejvetsi motoristicky magazin v zemi ma asi v servisech lepsi kontakty, nez ty… navic jsem vubec nereagoval na tebe, jestli to to doslo, ale na webpaju, tak uz se ku*va muzes uklidnit ? Chovas se jako kdyby ti nekdo nadaval na manželku!
Tak se dalo čekat, že kolem sebe bude kopat jak malej nevychvanej fracek. Tak se chova vždy, když nemá k tomu argumenty. Uráží ostatní kolem.
Je to totiž jen ztráta času. Já se chci bavit o autech a až budu chtít udělat psychoanalýzu, zajdu si za někým, kdo tomu rozumí. Jsi jen další chudák, kterej místo logiky, argumentů, znalostí a diskuze v každým druhým příspěvku vyrukuje s osobním útokem a myslí si, jak je tím zajímavej. Dejte si s Mikesusem hudlana a poplácejte se, že jste se mě zbavili. Určitě vám bude líp.
A mě taky, nebudu ztrácet čas psaním do zdi. Pořád tu jsou i jiní, kteří sem píšou míň, zato o autech něco vědí a dá se s nimi normálně komunikovat.
Vaše chování je typické pro skupiny "kumd" ve sborovnách, nebo sesternách a podobně, které vždy společně pracují na vystrnadění nové kolegyně, pokud neskáče podle nic a dovoluje si mít vlastní názory. A pak jsou zase vrány spokojené. Přece jim tam nebude nikdo větrat, když tam mají tak hezky naprdíno. Prostě estrogenová záležitost. Pro chlapy méně typická, ale asi nám ty hladiny estrogenu stoupají obecně.
Začal si sem chodit relativně nedávno, nejdříve si se zdál normální, měl si tehdy toho Peugeota, zajímal mne, psali jsme si o tom, pak si to prodal, pořídil si Passata a všude si sem začal cpát tohle auto, všude, chápu, byl si z toho nadšený, chtěl si se o to podělit, pořád to chvíli bylo snesitelné, ale postupně si začal toto auto nad očividně nekonkurenčními modely , proto se do tebe začali ostatní trefovat (né já, já proti Passatu nic nemám). Já se ti snažil podobrém naznačit, protože jsem doufal, že jsi normální člověk, naznačil jsem ti, že to už začíná být trochu otravné, ale ty si to obrátil proti mne. V každé další a další diskuzi si se začal radikalizovat a začal si brát jakékoliv zmíńky o tomto vozidle s tímto motorem jako osobní útok. I tak jsem se ti snažil pořád říct, aby si se uklidnil, že na tvé auto nikdo nenadává no a tady si tomu dal korunu.
Já reagoval na Webpaju, ty tady brečíš v diskuzi, jak to není pravda a rozporuješ ty, jakožto amatér a jedinec článek motoristického magazínu, který desítky let dělá speciály na ojetiny, rozhovory s mechaniky, techniky, takže jejich vypovídající hodnota je prostě vyšší (a to se klidně zblázni), než nějakého Mokrouse, který za vším vidí spiknutí proti jeho Passatu. Pouze toto jsem napsal a hlavně jsem vubec nezminoval tebe a ty si zase celý ublížený reagoval, na to jsem ti jen napsal, aby si to nebral tak osobně a ty z toho uděláš, že na tebe OSOBNĚ ÚTOČÍM, ty jsi normálně nemocnej !
Koupil sis auto, asi pro tebe drahý, to si tady zmínil několikrát a protože si sám nejistej, že si udělal dobře a prostě si posranej, že by náhodou se na tom autě mohlo něco vysypat a ty by si diskuzně byl znemožněn (proboha to by sis nemohl koupit nic ! ), tak tady takto reaguješ, pořád obhajuješ, že sis to vybral (doháje kdy já a nebo kdokoliví ti to auto kritizoval, že si mi/nám to tady stokrát psal ?! v každý druhý diskuzi, kam píšeš si obhajuješ, jak ti to auto vyhovuje, tvl to by sis ho snad nekoupil ne ?!! ), takových jako jsi ty tady bylo od všech značek tucet za ta léta a všichni jak přes kopírák, dotkne se jich cokoliv, co je jen trochu negativní a pokud se to auto nechválí, jsou agresivní - stejně jako ty. Já ti výše psal, aby sis přečetl to vlákno, minule jsem ti po dobrém psal a i tu diskuzi odvedl jinam, ty máš v sobě chlape tolik agrese a potlačovaného vzteku (a hlavně je vtipné, že ty píšeš o hysterii na mou adresu, ale to ty si tady vyskočil vzteky) , protože nesneseš, že by si neměl něco dobrého, nebo spíš něco, co ostatní považují za dobré...
Já ti říkám naposledy, uklidni se, přečti si, co jsem napsal já a co si napsal ty, chápu, že né asi každý má kapacitu na to poznat z psaného slova v jakém rozpoložení autor je a že věci jako nadsázka, lehký humor či dobře mířená rada mohou pro některé jedince být neznámá věc a nepoznají to (to není urážka, to je fakt a přeber si to jak chceš)... tento příspěvek je jen reakce na tvůj choromyslnný výkřik.... a víš, že semnou si o autech mluvil mockrát, když si zrovna neměl tenhle cholerickej záchvat sebeohajoby a většinou v dobrém, takže začni u sebe, nebo na mne příště nereaguj..... jsi jak ženská, kterou někdo pozdraví a ona mu vlepí facku s tím, že o ní neměl říkat, že je tlustá 😁
p.s. vubec si nepochopil, že nejde o tvé názory a znalosti, ale o tvé chování, já s tebou totiž nikdy neměl věcnou při ohledně znalostí, techniky, ani jsem na rozdíl od vaculíka neřekl, že auto NEBRAT ( a na to jsem ti i napsal, aby si ho bral s rezervou - no psal jsem to marně, stejně ti to nedoteklo, že nejsem proti tobě a tvému autu 😁 ) to si mne totiž milej zlatej asi pleteš...
Domněnky a demagogie. S tím si jdi do předvolebního štábu, ale ne na mě.
Nejkomičtější je ta pasáž, kdy já nemůžu podle psaného textu odhalit tvoji náladu, ale ty to dokážeš u mne 😁 😁 😁 😁 😁
Mokrouš: "Kde je prosím informace?"
Ozzman: "Mokrouš je hysterickej a říká, že je všechno spiknutí."
Mokrouš: "Hladina Estrogen obecně stoupá"
Ozzman: "Mokrouš říká, že jsem hysterickej!"
Mokrouš: "Po cestě jsem jel jak 70, tak na dálnic často i 160-180 a v cíli jsem měl 5,1/100."
Mikesus: "Mokrouš je lhář a odpad, protože tvrdí, že mu to při 180 žere 5/100!"
Mokrouš: "Nemohu ani v Německu najít žádné informace."
Ozzman: "Mokrouš tady brečí a zpochybňuje naši autoritu."
Mokrouš: "Je mi jedno, jestli TSI, nebo TDI, zvažoval jsem obě, jen o nich chci vědět maximum."
Ozzman: "Mokrouš obhajuje svoji TDI modlu, aby se diskuzně neztrapnil."
No nevím, kdo se tu ztrapňuje...
Takže budu teda končit se svými choromyslnými výkřiky, jako uražený čertík z krabičky a raději si hystericky zajedu na kávičku a větrníček do cukrárny 40km ať mi to co nejdřív proteče.
A jak bys mohl poznat moji náladu ? No, když ti napíšu se smajlíkem, aby si to nebral osobně neznamená, že si myslim, že si uplný *** a chci tím urazit tebe a tvou rodinu až do pátého kolene.... tolik k tomu osočování osobním útokem 😁
Dříve či později to proteče nám všem, to se neboj 😊 A to je tak jediné, co sem původně Pájovi, pak i tobě, když ses do té diskuze vmísil, chtěl říct 😊
A neboj, mě to neproteče, já už budu mít zase další nový auto. Já nesbírám vraky. Jen informace.
Ano přesně z toho důvodu si člověk kupuje šedýho Passata v kombíku na 17".
Aby nad ním slintala lůza i boháči, aby na něj mávaly děti i starci a ženy všech věkových kategorií aby omdlévaly a padaly mi před nárazník. 😁 😁 😁
Ještě jsem zapomněl na alpské sviště. I ti přichází až na metr k autu, podívat se na tu nádheru.
Tak jen, až tady zase ze sebe budeš dělat toho fajn týpka, tak
http😐/1iq.cz/…/tgH6W/Gm8pF.png
teď nám oběma dlužíš omluvu....
Ale že ti to dalo práci zase vymyslet nějakou lež. Nikdo tu nic dopředu nepřipravuje, od toho sem fakt nechodíme. Tedy evidentně na rozdíl od tebe, když tvrdíš jak jsi to plánoval.
Zeptám se tě na poslední otázku, čím jsem v této diskuzi vyvolal konflikt, prosím, opravdu mne to zajímá, co konkrétně jsem napsal, co tě vytočilo ? Rozhodně to totiž nebylo mým cílem, naopak jsem se snažil být dost opatrný, aby si nebouchl, sakra, Honzo já ani nereagoval na tebe, ale na Páju! 😁 .
pak možná podle prodejů. Passat už dosáhl 1M prodejů ročně? 😒]
Přesně jak náš vychlastanej prezident. nálepkuje, vymýšlí si, ponižuje.
Všichni tu chtějí diskutovat o autech. Každý rozumí něčemu a dává k tomu argumenty, pokud někdo jiný o tom pochybuje. Jen ty jsi u těch argumentů trochu mimo, lépe řečeno tobě chybí. Pořád je to jen já, já, já, ale nějaká fakta nejsi schopen dodat a pak plyveš na ostatní.
Do mne se navážíš, protože ti došly argumenty a ukázal jsem veřejně, že lžeš a vymýšlíš si jen aby tvé domněnky byly ty "pravdivé" a mohl jsi vyhrát diskuzi.
Až vyrosteš mentálně ( což u notorických lhářů se moc nestává, prostě lidský odpad ) pak to i pochopíš, že není problém se mýlit, to za život zvládne každý. Ale to lhaní většinou končí u 10letých dětí, pokud je rodiče řádně vychovali. pokud ne, tak jim to zůstane.
Než na tohle zase budeš reagovat, jak jsme na tebe všichni zlí, važ slova. Můžu sem hodit všechny témata, u kterých jsi úmyslně lhal včetně odkazů na tvé příspěvky a jak radši utečeš z diskuze k jinému článku, kde zase meleš dokola to samé, již vyvrácené
Nedělej ze sebe prolhaný odpad...
Fakt tam nebylo "Mluvíš do zrcadla 3,14čo?"
Jistě, ty musíš bejt v reálu hroznej ulhanej, když tedy ještě místo toho, aby si to buď přešel, navíc útočíš na mne, že lžu 😁 Tady to máš a i ostatní, aby věděli, co jsi zač....
no není divu, že ti někdo zasekl sekeru do auta.... asi tě mají rádi...
Jdi si pobrečet k mamince. Jo a věděl jsi tohle? Ať se můžeš tady zase vyvztekat
"Naftová auta odnaučila lidi řídit, říká šéf policejních řidičů"
"Nafťáky odnaučily lidi řídit....."
"Kdo má naftové auto, neumí řídit....."
https😐/www.idnes.cz/…506_automoto_isv
Někdo, kdo učí řidiče ochranky o tom bude asi něco vědět.
Ale předpokládám, že hybridy ty policisty zase naučily řídit, že debile?
Ty umíš rozesmát. Vždycky jsem si myslel, že mě rozesměje jen inteligent, ale ty jsi to zlomil.
EU si dlouhodobym zvyhodnovanim naftaku nabehla na vidle, protoze spotreba nafty vs benzinu je 3:1, ale vyrabi se maximalne 1.5:1 a tak se nafta ve velkym dovazi a to mimo jine z roSSiji, s cimz je od zacatku unora konec. a je otazka co se bude dik, az z trhu EU zmizi 500-700tis barelu nafty denne.
cena nafty pujde nejspis nahoru a o moc vic zvyhodnit naftu na ukor benzinu uz nepujde (dnes je litr nafty zvyhodnenej o cca 7 korunu proti litru benzinu) a navic by se problem s nedostatkem jen prohloubil. spis bude snaha snizit spotrebu a to jinak, nez srovnanim zdaneni benzinu a nafty, a tedy zvysenim ceny, nepujde.
dalsi moznost je nafta na pridel, ale to je jeste horsi reseni.
s primovstrikem jsem najel skoro 250tis km a zadnej problem s karbonem jsem nemel a auto stale vidam, i kdyz uz jde o historicky kousek.
asi taky zalezi na co jezdis a jak s tim jezdis ..
jo JE šíleně multi-miliardama ZVÝHODŇOVANÁ https😐/oenergetice.cz/…tromobilita/ceo- volkswagen-pokud-ma-byt-rozvoj-elektromobility-uspesny-dotovani-nafty-musi-skoncit bez toho si doslova NEŠKRTNE. Docela JEDNODUCHÉ (na pochopení) řekl bych, no MÝLIL JSEM SE :😉
JEDNODUCHÉ se zdálo být i učivo ZŠ (všichni známe KROMě BARIKA samozřejmě = ten dodnes popírá https😐/zs-kaplickeho.cz/…-vyucovani-ropa/ asi ŽE chodil na základku https😐/www.1zdar.cz/…-52-246-314-.pdf až TAKOVÉ ABSURDITY zvládne dospělý člověk tvrdit = no třeba tam fakt nechodil, to NEVÍM 😄
ale jízda na naftu OPRAVDU ZNAMENÁ VĚTŠÍ POTŘEBU VÍC BARELŮ ROPY!!!!! je to TOTÁLNĚ NAOPAK nafta není výhodnější ale až DRTIVĚ NEvýhodnější (dražší)
takhle je to JEDNODUCHÝ = a zdá se léta NEPOCHOPITELNÝ (učivo ZŠ možná trochu SŠ 😐
Ale nehroutím se z toho. Pořád si myslím, že to je 50:50 a nemají si moc co vyčítat.
Čerstvá tisková zpráva Orlenu mluví jinak, tak uvidíme. Tento týden Verva Diesel za 37,- už bylo OK.
Co slíbil VVP od 1.2.2023 vím a jsem na to zvědavej. O mne ale moc nejde. Doma máme i benzín a každý den jezdit nepotřebuju. Větší pr.del bude veřejná doprava, logistika, zemědělství, stavebnictví atd. Možná si konečně Péťa a jeho voliči užijí výrok, že jsme ve válce.
S vyšší cenou počítám, do 50,- Kč to snesu, vejš už nebude příjemný. Uvidíme. Snad to brzy skončí.
S politikou já nic moc nesvedu.
Co se přímovstřiku týká, možná, kdyby nebylo podobných Vaculíků, co s tím straší, tak bych vzal to TSI. Jezdím delší trasy a mix relaxu a velmi svižné jízdy podle nálady a potřeb a vždy na Vervu s 10%ETBE. Takže je možné, že bych ani v 250.000 km neměl v motoru žádnej bordel...
Upozorňování na až HRUBKY v konstrukci, obecně pVWoblémy ve spolehlivosti poruchoVWosti to nemá nic s Vaculíkem, tak to prostě je (a jeho práce je říkat pravdu, že z toho vychází TENHLE koncert často nic moc, no nasere i OPAČNÝMI fakty = viz pája CO MU TO DODNES "neodpustil", že ŘÍKÁ PRAVDU 😁 ) jo zrovna POHONy NEJSOU (nikdy nebyly kVWalitativně silnou zbraní koncernu https😐/www.autoforum.cz/…uz-je-nepojisti/
EDIT no zrovna JEHO voliči myslim AŽ TAK NE 😉
Vaculika neber vazne spis hospodsky kecy nez cokoliv jinyho…
Rozhodně nejsem ale městský poskakovač, co jen ředí olej benzínem a ani ho neohřeje.
Po tomto testu jsem jen mírně nervózní, zda se mám bát těch úniků kapalin...
Projel jsem si několik jeho dalších videí a rozborů a nějak moc se nevěnuje rozdílům mezi ocelolitinovou 110/120kW a celohliníkovou 147/150kW verzí.
Já právě šel do 147kW jednak kvůli vyššímu výkonu a suverénnější jízdě s naloženým autem, navzdory vyšší spotřebě a hlučnosti, ale zase jsem bral to, že mechanicky jsou už TDI vychytaný a umí najet fakt hromadu km a navíc hliníková verze byla od začátku stavěná na vysokou zátěž a km pro německý dálnice a ponechala si hustší olej, 0W-30, dostala silnější a větší ložiska, kratší ojnice, vodou chlazený turbo, rotační ventily na chlazení atd... A v těch A6 to lítá hrozný porce s velkou zátěží už 5. rok a nikde nic...
Tak kdoví, zda není ten problém spíš jen na straně litinové verze, která byla stavěná naopak na co nejmenší tření, ztráty a spotřebu. Bohužel neznám všechny technické detaily a není snadné pro člověka mimo branži to zjistit. Když ani importér netuší co sem vozí. O prodejcích nemluvě... Taky je otázka, jak je na tom to plazmové nanášení povrchu válců, to jsem původně taky nevěděl, jak je provedeno. Ani nevím, zda podobný povrch nemá i to TSI. Ale myslím si, že ano. Původně jsem doufal ve vložky. Nejsem ale tak kovaný metalurg, abych si z prstu vycucal odolnost a životnost takového povrchu. Je možné, že některé kusy nemají ideální tolerance a tak baští víc. Nevím, jak si je majitelé zajeli... Já si vždy udělám 2-3 výlety na pohodu prvních 500-700km a pak to zahřátý začínám točit do plnejch. A většinou pak už nemusím dolévat nikdy. Tentokrát také nedolévám a v zatím OK.
Zkrátka dodnes nevím, zda jsem měl vzít TSI, nebo to co mám. Asi to je plichta.
Možná, že po 200.000 km bude karbonu plnej i ten dehet. Ale při výměně oleje po 15 tis. asi ne. Mimochodem pan Vaculík radí neměnit zbytečně olej u TDI po 15.000, že si prej diesel řekne sám. Že má čidla na saze a dobrý algoritmy. Že jen u benzínu je potřeba každých 15 tisíc.
Tož, prepáčtě herr súdruh generál, som z toho volaký zmetěný.
A jak jsme se bavili, já najedu málo, ale téměř vždy dálku a svižně, ale pomalu zahřívám, olej měním dřív, atd... Zkrátka se k tomu umím chovat.
Nějak věřím tomu, že to bude 5-10 let šlapat jako hodinky. A pak se to prodá.
Těch 10 let píšu jen z důvodu, že by se vše podělalo a nebylo na trhu použitelné auto. Když bude za 3-5 let něco normálního, kde to do 5 minut nerozkopu, tak si klidně koupím nový. Třeba B9 2.0 TSI FL 200-300ps :-!
Hele zbavit se dá auta vždycky, ale často chce třeba málo jetý a opečovávaný auto někdo z blízkého okolí a ty pak nechceš prodat kámošovi, nebo do rodiny šrot, že jo? Zkrátka, aby to dokázalo nějak fungovat i po tom, co se toho člověk "zbaví". Do Áček to můžu dát vždycky, že jo...
:-!
Auto mne nakonec zklamalo, ale servis mi naopak přišel rozumný...
To jsem koukal ale jen na náplně a základní servis. Nevím, co stojí náhradní díly a větší zásahy po záruce atd...
Co je u nich tak drahé?
hilux 30tkm skoro dvojnasobek
proace 100tkm 20 bez dph a jeste se slevou
nikdy jsem za zadny auto neplatil tolik
A to jako fakt grátis. Ne za příplatek. Trefil jsem zase promo akci. Tak to moc neřeším. :-!
Jen si “sám” dělám olej v meziintervalu a úplně sám si měním kabinovej filtr. 😄
Mám rád po dobu financování a odepisování klid a jen liju naftu do nádrže.
Za chvíli budu mít velký servis na HL, 60tis, odhadovaná cena je 8500 s DPH.
Ted jsme měli 105tis na yarisu a tam to bylo 3260 s DPH. A to je vždy včetně čištění klimatizace, brzd a výměny stěračů.
Kdo chce funkční diesel, holt musí vynaložit vic na servisu toho komplikovanějšího systému.
Já jsem svého času pátral, jestli se tomu dá systémově předejít a asi nedá a navíc všude byla nedoporučována právě ta nízkootáčková jízda, protože tam to prý karbonovalo nejvíc 😁
Stejně to je ale kus od kusu a možná je to tolerancema výroby, možná si to zprasil majitel při záběhu a provozu obecně. LL interval oleje není dobrá věc a vím, že nad 20 tisíc už je to u TSI o hubu. Kroužky se pak zapečou karbonem a přestanou dělat co mají.
Já se ani tak nebojím, jako bych rád věděl, jak to teda je.
Prohledávám zahraniční fóra a jediný, co jsem našel byla vyšší spotřeba u 147kW hliníkové verze 2.0 TDI EVO u pár kusů vozů Škoda. Zajímavější byl ale fakt, že ve vláknech o problémech motorů Audi A6 a Passat B8FL mezi tisícovkami příspěvků o tom nikde nebylo ani slovo. Samozřejmě stejný smutný příběhy najdeš ve fórech i u předchozích TDI, zejména 135kW atd... Stát se může kdykoli cokoli, ale mě jde o to, zda se jedná o systémový průser velkého rozsahu a nebo, zda se to stalo pár lidem u nějaký jediný série pro Škodovku. Nevidím do toho interně a nikdo ti na to neodpoví a nebo ti řekne blbost. Mě to nežere skoro nic, takže v tomto ohledu asi OK. Osobně nevidím problém v tom dolít na 15 tisíc km 0,5-1 l oleje.
Kdybych tam musel narvat 3 litry na 15 tisíc, tak bych asi zvažoval, že časem půjde z domu.
Odborníci tvrdí, že 0,1l/1000 km je relativní optimum. Že trocha oleje prostě zmizet musí a často je bohužel nahrazen benzínem/naftou. Mimo vadné a zprasené kusy olej mizí i přes turbo, odvětrávání a taky dlouhodobou drsnou jízdou po dálnici vysokou rychlostí, nebo vytáčením. Je tam mnoho proměnných. Viskozota, teplota, stáří, tlaky ve skříni, rozstřik,...
Docela by mne zajímala nějaká studie, jak moc vyšší spotřeba bezpopílkového oleje zasere DPF a zda to je mýtus a nebo realita. Přece jen nafta není 100% čistá a něco z ní zbyde a není to vše jen na oleji. Myslím tím nespalitelné zbytky a definitivní konec DPF.
Opět nejde o mě a můj strach, ale jen o to, znát pravdu. To jen pár blbů z diskuze se pořád snaží ze mě udělat zoufalce, který chce chválit garáž a je pokakanej z možných závad.
No a o druhém úniku kapalin mluvil Vaculík v Prémium videu Ovce IV a u testu Tarraca. Napsal toto😒br />
"2.0 TDI Evo, DTSA, DTSB (R4, 16V, 110 kW, 360 Nm, od 2020, 6M či 7DSG, FWD či 4x4): Motorická řada EA 288 Evo přinesla obrovský pokrok v emisích i spotřebě paliva. Tato slabší varianta má litinový blok a ocelové kované písty. Slabinou se zatím zdá být množství plastových dílů – blok rozváděcích ventilů nahrazujících termostat či držák olejového filtru s chladičem už párkrát ztratily těsnost a vyděsily řidiče buď vnějším únikem, nebo dokonce olejem v chladicí kapalině. Občas netěsní i simerink klikové hřídele. Nejsme si zatím jisti, zda bychom našli odvahu mít tento motor doma i po záruce. U starších konstrukcí už víme, že při správné péči většinou nic drahého nepředvedou. (Záleží na prioritách)
2.0 TDI Evo, DTUA (R4, 16V, 147 kW, 400 Nm, od 2020, 7DSG, 4x4): Silnější varianta má sice klasické hliníkové písty, zato technologicky velmi moderní blok. Také hliníkový s válci vyráběnými nástřikem plazmatu. Občasné problémy s úniky kapalin jsou stejné jako u slabší varianty, plus se k tomu u některých kusů přidává spotřeba oleje. Časté je, že třeba každých 5000 km musíte dolít jeden litr. To je stále hluboko pod spotřebou, kterou by automobilka uznala jako garanční příčinu (to byste museli dolévat nad 0,5 l/1000 km), ovšem vysoko nad tím, co by člověk u tak drahého vozu chtěl snášet. Kromě toho, že dolévání stojí peníze a otravuje, také spotřeba oleje snižuje životnost filtru pevných částic. (Nebrat)"
Mě by zajímalo, kde k tomu přišel, že má ALU verze, zcela odlišná od litinové stejné problémy s únikem kapalin, když jsem o tom dosud nikde neslyšel. A z této jeho věty: "Ale jak říkáme, že máte ty zcela nové diesely (pravda, pružnější i dynamičtější) nechat radši vyzkoušet jinými neplacenými testovacími jezdci, o tom jsme mluvili na předchozích stranách." plyne, že 5 let starý motor s nájezdy až 250 tisíc km je podle Vaculíka zcela nový. Já mu neberu všeobecné znalosti, v tom je u nás asi jednička, ale tohle mi přišlo krapet mimo. Kolik let má motor najezdit, aby nebyl brán za zcela nový? 10, 15, 20 let? A taky jeho kategorické nebrat u varianty stavěné na odolnost a robustnost a vysokou zátěž, zatímco slabší tekoucí varianta stavěná na co nejnižší tření a emise je v pohodě a záleží na prioritách... To mi prostě přijde zvláštní. Já jsem právě bral tu silnější verzi kvůli tomu, že ji konstruktéři prezentovali jako maximálně odolnou. Zesilovaly ložiska, čepy, písty, zkracovaly ojnice, turbo je chlazené vodou, chlazení probíhá rotačními ventily, které označovaly za spolehlivější atd... No, čas ukáže. Ale prostě si myslím, že kdyby šlo o průser biblických rozměrů, tak by Německo a celá Evropa už 5. rokem nemlčeli.
Jinak přímovstřik samozřejmě karbonuje. Kdyby si měl zájem pošlu ti fotky sání mého Superbu na 250 tis. Byla to fakt hrůza. Ano auto jezdí, ale jak vypadají ventily a sání to vidět nechceš. Dekarbonizace je u takových motorů občas nutná. Samozřejmě, že záleží jak jezdíš, na co jezdíš a jak často měníš olej. Prasata co nechají olej 30 tis v motoru a jezdí cukačky po městě a motor nikdy pořádně neproženou mají zakarbonovaný motor až běda.
Dílenský příručky, fóra, videa, recence, web obecně atd...
Nezapisuju si to nikam a nevím přesně, kterej model auta a kterej tejden prošel změnou, ale vím, že těch motorů a jejich kódů je fakt kopice.
Když se budeme soustředit a z 2.0 TSI vezmeme jen verzi 140kW a žádnou jinou, pak vím minimálně o 3 variantách: DKZA, CZPB, DNNA, kde první 2 měly jak FSI, tak i MPI, ale poslední verze o něj 100% přišla. Většinou modely od května 2021, ale někde i dříve a v době, kdy jsem objednával auto mi neuměl odpovědět ani importér. Klasika...
DNNA dostal navíc Budackův cyklus, zvětšenou olejovou náplň snad až na 6,6 litru. Samozřejmě GPF atd... Změn je dost, ale neznám všechny, fakt jsem jen krapet víc informovaný uživatel. Nejsem konstruktér, tuner, ani fanatik :-!
Ty lidi jen sepisují pojistné smlouvy a v dílně mění celky podle toho, co jim vypadne z počítače, když to přeženu. Na druhou stranu jim to nezávidím. Dneska aby se ve všem prase vyznalo.