Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAlfa Romeo Giulia od Zagata je zde! Šestiválcové kupé navazuje na model SZ
15 komentářů
ptr078
2
Tak to sa zagato pozabudlo, ze robi alfu a nie aston
Paalava
V mém mládí byl nejdelší název modelu auta - Alfa Romeo Giulia Sprint Gran Turismo Veloce. 😁
kari.laz
Vzhled zádě si člověk musí "nakoukat" , ale jinak je to úžasné. Coupe, šestiválec, manuál, dle všeho nízká hmotnost.Co víc si přát, obzvláště v dnešní době.
Áno technika parádna to je bez debaty ale ten predok je nejaký divný nepasuje mi tam. Inak zboku/zozadu krása.
Souhlas - technika i design parádní až na ty přední světla, které mi tam úplně nesedí :-! ale na živo to může být jinak. Tonale mě taky na fotkách úplně neohromilo, ale na živo pecka 😄
Zagato dělal vždycky designově spíš zajímavá než hezká auta. Tohle bych přidal k těm míň podařeným.
Mig_35
A jeho půlměsíčky mají nástupce? No nevím, zepředu ještě dobrý, zboku nakopnutý do zadku… který je vykradenej😞 ale technika bez námitek :yes:
Barry Lyndon
ale design od Zagata byl vždycky takový trochu "cáklý", takže nakonec proč ne...
(sami uvádějí, že "kombinace Alfa Romeo a Zagato je absolutní sběratelskou klasikou", takže ono se vlastně ani moc nepočítá, že by s tím někdo jezdil 😁 :yes: )
(sami uvádějí, že "kombinace Alfa Romeo a Zagato je absolutní sběratelskou klasikou", takže ono se vlastně ani moc nepočítá, že by s tím někdo jezdil 😁 :yes: )
Zagato spolupracoval i s jinými automobilkami. V 60 - 70 letech vytvořil řady parádních vozů. Sledoval jsem tuto "snahu" bedlivě, ale nebyl jsem v tu dobu dostatečně solventní k tomu, abych se zařadil mezi kupce.... :-!
Mokrous
Za mne teda ne.
Mig_35