Vim ze se budu opakovat.. Protoze horkost po stornu Sorenta je stale ve mne. Krome 220 Sorent bylo v lete vystornovano jeste 150 EV6. Takže by mne zajimalo, kolik z tech 50 objednavek bude na konci zrealizovano. PS Sorento jsem nahradil nemeckou prémii, za 3 mesice dodano. Takze mila Kio vlastne diky!
Neřekl bych, nejkvalitnější auta dělají značky jako třeba RR, Bentley, pak následuje D3 nebo třeba JLR. Toyota, Kia a další mainstreamové značky jsou pak v kvalitě daleko za nimi. Délka záruky nijak nesouvisí s kvalitou, na žebřiňák může být klidně 50letá záruka, ale z hlediska kvality je stále jen žebřiňák.
Tak Toyota celou zaruku vykupuje silene drahym servisem. Vymena oleje stoji skoro 2x tolik co v Inveltu. A o kvalite servisu, to taky cumim. Cely je to internetovej pribeh a ne realita. Ostatne Hilux vymena oleje po 15 tkm v autorizaku za 10 tis. Invelt 5700bez dane za vetsi motor a vic oleje. 100tkm prohlidka proace 20 bez dane, nikdy jsem za zadny auto tolik za prohlidku nedal a to vcetne audi
Ano a s obrovským náskokem. Vezmi třeba S-klasse ve vrcholné specifikaci a zkus jmenovat model od Toyoty, který je z hlediska kvality lepší. Tzn. má kvalitnější podvozek, kvalitnější motor, kvalitnější materiály v interiéru, kvalitnější brzdy, kvalitnější infotaiment, kvalitnější asistenty, kvalitnější lak, kvalitnější nabídku individualizací interiéru i exteriéru etc.
Páté přes deváté v tom případě mícháš ty, kvalita a spolehlivost (nekazící se) jsou dvě různé věci. Viz. příklad se žebřiňákem ten může mít dlouhou záruku a i bez ní se pokazí jednou za uherák, když prodře železné obruče. Přesto není kvalitnější než třeba ta S-kláda, ta je nesrovnatelně kvalitnější i když ve spolehlivosti měřeno třeba cenou oprav bude určitě daleko za tím žebřiňákem. Pokud je pro tebe kvalita = spolehlivost, pak doporučuji ten žebřiňák, tam se nemá prakticky co pokazit.
Mam pocit, ze ty klades rovnítko mezi drahý a kvalitní. A čím dražší, tím “kvalitnější”. Interiéry Lexusu jsou i po letech velmi zachovalé. To je ekvivalent te S-klasse. Lexus LS. Kvalitní motory? Kvalitnější než u konkurence? Zrovna motory nejsou silnou stránkou Mercededu. Podvozek? Vzduch od Mercedesu je pravidelně kritizován v testech…
Žádné rovnítko nikde mezi drahý a kvalitní nikde nekladu, to sis vymyslel, pouze říkám, že kvalita bývá dražší i když se výjimky vždy najdou. Ty se naopak stále držíš mantry kvalita=spolehlivost. Ale tak to není, kvalita je komplex vlastností výrobku nebo služby, prostě souhrn užitných vlastností výrobku. Pokud je pro tebe kvalita rovna pouze jediné vlastnosti výrobku a to spolehlivosti, tak fajn, je to tvoje definice a vyvracet ti ji dále nehodlám, ale ve všech učebnicích se pojednává o kvalitě jako o komplexu vlastností (který je podle druhu výrobku pokaždé jiný, protože pokaždé zákazníci očekávají trochu jiné vlastnosti u auta, jiné u žehličky a jiné u ošetření u zubaře), který u auta může sahat od výběru barev, přes výkony motorů, jízdní vlastnosti až třeba po servis. Běžná mainstreamová Toyota je jistě nadprůměrně spolehlivá, ale jako mainstreamové auto je podprůměrně kvalitní. No vzduch v S-klase je pravidelně ve srovnávacích testech hodnocen jako nejlepší z D3. Motory silnou stránkou Mercedesu rozhodně jsou, 12 válec si už koupíš jenom u minima automobilek a Mercedes k nim stále patří. A jestliže například někdo požaduje tuto vlastnost výrobku (12 válec), tak prostě vše ostatní v jeho očích ztrácí kladné body v oblasti kvality (prostě to nemá požadovanou vlastnost).
Toyota luxusní auta prodava pod značkou Lexus. Mercedes prodava i šmejdy pod značkou Mercedes.
Lexus má atmosférický osmiválec a Mercedes ho nemá. Co to jsou za kritéria? Tesla model S Plaid rozseka všechno na cestě na kusy, ale nemá dvanáctiválec, takže není kvalitní. Podle mého si pod slovem kvalitní muzu představit spoustu různých veci… ale je to velmi abstraktní pojem.
Dohledal jsem si, ze jsou 4 atributy kvality. Ale je to proste asi tak měřitelné, jako soutěž Miss. Moje auto je kvalitnější než tvoje. V servisu jsem každý měsíc. Ale to kvůli tomu, ze mam daleko víc funkci a V12.
Kvalita dnes jde u vsech do kopru, vsichni ojebavaji. A je fuk jestli je to korejec, japonec nebo nemec. Etalonem shitu je momentalne Skoda. Staci se podivat na silu laku pred 15lety a dnes, vsichni setri, je to kseft...
Nepletiete si spolahlivost s kvalitou? Mame doma posledny auris a tej je fakt spolahlivy, ale kvalitne na nom nie je nic, hlavne materialy v interiery v porovnani s dobovym vw su uplne niekde inde.
Elektrošílenství se dostavilo i do korejských značek, se zpožděním zato plnou silou ...
Snad budes s nemeckou premii spokojen.
Kia se svoji sedmiletou zarukou je na tom podobne.
Jakou zaruku mas u D3?
D3 nebo JLR kvalitou před Toyotou 😒] 😒] 😒]
Jeste nejaky vtip na víkend?
Lexus má atmosférický osmiválec a Mercedes ho nemá. Co to jsou za kritéria? Tesla model S Plaid rozseka všechno na cestě na kusy, ale nemá dvanáctiválec, takže není kvalitní. Podle mého si pod slovem kvalitní muzu představit spoustu různých veci… ale je to velmi abstraktní pojem.
2022 Kia Forte tops Toyota Corolla in USA's J.D. Power quality study
Hádat se, že zrovna moje definice je správná nebudu.
Jen napíšu, že Toyota je kvalitou proslulá.