Smutná pravda. Nejspíš to ani není z jeho hlavy. Ale...
Kdo chce moc, nemá nic.
Nevím jak ostatní, ale já mám třeba mimo jiné IPTV a od toho dne, kdy PRIMA TV zakázala přetáčet reklamy dopředu i u záznamu, tak jsem všechny jejich kanály, bez ohledu na to, že je mám v ceně, přestal sledovat a už nikdy nebudu. A měli by je takhle odepsat všichni.
Všeho moc škodí.
Tak to ja jsem vyloženě nasejřenej, když se dívám na skvosty typu Kmotr nebo francouzské filmy v pátek na ČT2, a nemám si kdy dojít pro další suchou klobasku, dolit vino, odskocit si, apod. Za mě reklamy určitě jo😊
my televizi nemame uz nekolik roku vubec a bylo to jedno z nejlepsich rozhodnuti v nasi domacnosti.
i deti si zvykly (co jim zbejvalo).
mame platno a promitacku a asi milon filmu a pohadek, takze kdyz je chut, tak to pustime na platno.
je ale fakt, ze nas nektery lidi maj tak trochu za podiviny...
... ale to asi vsechny co nezijou podle jejich sablony
A od toho je ta IPTV. Když už se mezi těma sratchkama najde jeden skvost, tak si ho nahraju, nebo pustím až týden zpětně a koukám kolikrát chci, zastavím kdy chci, vrátím si dialog kdy chci atd. Ideální formát.
No ale nemůžeš se jít vych,cat. Já si kliknu na uložit u obou Kmotrů a předevčírem Zjizvenou tvář a pak si to ovládám jako bych měl BR disk, ale je to jen TV. Dělám to tak přes 10 let a neměnil bych. Vše se ukládá na jejich servery. Nulová složitost, maximální pohodlí.
Kdo chce moc, nemá nic.
Nevím jak ostatní, ale já mám třeba mimo jiné IPTV a od toho dne, kdy PRIMA TV zakázala přetáčet reklamy dopředu i u záznamu, tak jsem všechny jejich kanály, bez ohledu na to, že je mám v ceně, přestal sledovat a už nikdy nebudu. A měli by je takhle odepsat všichni.
Všeho moc škodí.
i deti si zvykly (co jim zbejvalo).
mame platno a promitacku a asi milon filmu a pohadek, takze kdyz je chut, tak to pustime na platno.
je ale fakt, ze nas nektery lidi maj tak trochu za podiviny...
... ale to asi vsechny co nezijou podle jejich sablony