Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Bývalý designér Mercedesu a Hyundai nabízí nový čumák pro BMW M3/M4. Je lepší než originál?

16 komentářů

Roland Von Wagen
A ne jak vykastrovaný komár. :yes:
pradeda777
Přesně! Nemůžu věřit, že managment to aktuální styling podepsal ve střízlivém stavu...... 😒] 😒] 😒]
ericn
Tak z bobřích zubů udělali Dodge 😒]
KANKUNEN
Vypadá to líp, ale proč z toho udělal Dodge nepochopím.
Mig_35
já jsem asi pomalejší, ale který Dodge to připomíná?
ericn
Tak ty zuby jsou přepůlené a maska má charakteristický kříž… tak mi to z toho šikmého pohledu evokuje masku Dodge 😉

Btw vypadá to ale pořád blbě…
Mig_35
Aha. ale tam bude značka, takže to nebude vidět ne?
JFK
Pan umělec z hjondé na volné noze nasadil (na tendencní milosrdnou tmavou barvu, nikoliv kontrastní světlou) misto ledvin jakýsi shluk tvarů, audi otvor s antracitovým krížem a horni linkou grili ve tvaru škody a mnoho zmatku s loštou uvnitř.. A "znalci" tomuhle tleskají. Jak ten povoz vytáhne kdo ze škarpy, na odtahovku bez ruky, asi při TÜV homologaci zjevně nevadí.
Tady je vidět jaká je současné BMW neskonalá zoufalost, jako by se ze zfetovanýho Bangleho nepoučili, musí pak nastupovat podobná fast and furious kultura, s Cw asi jako mercedes G.
Mig_35
ale na současné M3/4 mi vadí spousta věcí víc, než vzhled, na ten už jsem si zvyknul, navíc M3/4 nemá "chromový program", na rozdíl od obyčejné čtyřky...
ericn
Myslíš třeba vysokou hmotnost? 😉
Mig_35
Takhle otevřeně bych si to nedovolil napsat 😉
ericn
Jako proč ne? 1809kg je masakr, F82 měla 1600kg…
Dinar
Tak u těchto dvou generací se dá srovnat jen manuál v zadokolce, pak F82 (EU) 1645 kg, G82 (EU) 1775 kg. Nová je širší i o nějakých 10 cm delší, každopádně, v čem je tam těch 130 kilo plus, tomu nerozumím.
Dinar
výrazný rozdíl v designovém vyznění mezi origo maskou a touhle tunerskou. Emkové modely tu změnu ani tak nepotřebují, pořád čekám, jestli nějaký tuner udělá decentnější předek pro běžnou 4er, protože tam jsou ta chromem rámovaná bobří zubiska opravdu nechutná.
Mig_35
Stačí bez chromu a je to sto a jedna.
chalan66
:yes: Za mňa určite krajšie a aj dravejší dizajn.