Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVideo: Martin Vaculík a Suzuki Vitara. Auto, které najeté kilometry dokonale maskuje!
7 komentářů
pradeda777
0
.....měla Vitara v útrobách i malé 2.5 l V6. Parádní svezení. To bylo v době, kdy se ekoteroristé teprve narodili a nemohli ještě škodit....k.u.r.w.a,,,,,, 😒
Mig_35
0
To byla ale Grand Vitara a ta měla i 3,2 V6.
KANKUNEN
2
Dědku, to auto mělo 144 koní, na stovku za 11. Beztak to žralo 12 litrů a byla to mrtvola.
Mig_35
3
Ale víš jak. Dřív byla tráva zelenější, obloha modřejší, whisky měla 80% a holky dávaly jen jsi na ně mrknul😊
Johnnie Walker
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mikesus
6
To není důležité. Hlavně že člověk mohl říkat, že má V6 pod kapotou. Ale Octavie s 1.6 byla dynamičtější.
Pavel_H_
Předně opět parádní video, děkuji! Doufám, že se Vám bude dařit pokračovat s natáčením i nadále.
S doporučením vozů Dacia - Suzuki - Toyota a Lexus se nedá než naprosto souhlasit!
Bohužel si dnes spousta Čechů myslí, že auto "německé kvality" bude vždy kvalitnější a spolehlivější než "auto z východu"... Můj otec rád vzpomíná, jak se říkávalo: "Japonec nakonec...... Ale nakonec je NEJLEPŠÍ!"
Jak jsem zvyklý na "dobře zaběhlé" atmosférické motory, tak mi ten rozdíl v kompresních tlacích mezi válci přišel už docela velký, ale když výrobce dovoluje rozdíl až 3 bary, tak asi v pohodě no.
Doufám, že jednou našetřím na ojetou hybridní Toyotu. 😄
S doporučením vozů Dacia - Suzuki - Toyota a Lexus se nedá než naprosto souhlasit!
Bohužel si dnes spousta Čechů myslí, že auto "německé kvality" bude vždy kvalitnější a spolehlivější než "auto z východu"... Můj otec rád vzpomíná, jak se říkávalo: "Japonec nakonec...... Ale nakonec je NEJLEPŠÍ!"
Jak jsem zvyklý na "dobře zaběhlé" atmosférické motory, tak mi ten rozdíl v kompresních tlacích mezi válci přišel už docela velký, ale když výrobce dovoluje rozdíl až 3 bary, tak asi v pohodě no.
Doufám, že jednou našetřím na ojetou hybridní Toyotu. 😄