Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
twistedTSD
2
Ono je to docela jedno, protože ji ani teď nejsou schopni vyrábět, jen vyprodávají skladovky. Škoda, zejména ST mi bude chybět, ale holt Ford no.
Hammunasakra
7
To https😐/www.autickar.cz/…osti-neni-dosti/ se DÁ pochopit, ale i řešit https😐/www.auto.cz/…-to-jinak-137842
twistedTSD
1
Yaris GR je jinak koncipované, dražší a limitované auto.
rohYpnol
Navrhuji název rubrik diskuse změnit na název rubriky monolog 😒]
Auto.cz R.I.P. Odpočívej v prémiovém hrobě :-! Vlastně spolu s Fiestou :-!
Auto.cz R.I.P. Odpočívej v prémiovém hrobě :-! Vlastně spolu s Fiestou :-!
3_diamanty
Som videl u nas na cestach asi 3 krat v zivote podotylam ze aj superdrahy a exoticky rr wraith som videl na cestach castejsie ( uz aspon 5-6 krat ) ... k tomu este cenovka fiesty je jak u vacsieho ceedu.... bolo teda otazkou casu kedy sa aj fiesta poberie za mondeom do vecnych lovist.... bye bye
U nás sú tie predaje Fordov také malé, že už to tu môžu zabaliť. Napríklad Puma je v Európe teraz myslím najpredávanejším Fordom, ale aj ten vidím len zriedkavo. Nič no, čaká to aj ďalších. Polo je na odstrel, Clio tiež rýchlo padá, Fabia už tiež ďalšia nebude.
Arese
Koukám, že likvidace evropského angažmá Fordu se stále urychluje. Po nepovedené poslední generaci Mondea zaříznou podobně nepovedenou současnou Fiestu a jen o trochu lepší Focus (který už má stejně nabídku motorů naprd) bude brzy následovat. Tím budou tři hlavní modelové řady evropského Fordu zničeny a bez nástupců...😲 😒 :no: :no: :no: Být prodejcem této značky, už si hledám nové uplatnění... 😲 😲 😲
To platí už hodně let https😐/www.autoforum.cz/…o-akcii-za-vetes Ford POTŘEBUJE změnu vedení jako kdysi PSA Citroeën = jsem tu psal už před lety. Ten management PROTI KTERÝMU tady lidi jako ty OSTŘE PROTESTOVALI = ale důsledky toho "dělat to po vašem" se PAK NELÍBÍ 😲 :😉 😁 :-!
No tak holt tuhle třídu od Kolína https😐/zpravy.aktualne.cz/…a900cc47ab5f122/ přispěje prospěje to i NAŠÍ ekonomice, i když možná SRÁT NA EKONOMIKU https😐/www.auto.cz/…-to-jinak-137842 :yes: :yes: :-!
No tak holt tuhle třídu od Kolína https😐/zpravy.aktualne.cz/…a900cc47ab5f122/ přispěje prospěje to i NAŠÍ ekonomice, i když možná SRÁT NA EKONOMIKU https😐/www.auto.cz/…-to-jinak-137842 :yes: :yes: :-!
Prosím tě co je na fieste Focusu a mondeu nepovedené?? Jsou to skvělá auta. Ano nabídka motorů je už osekaná ale že by ta auta stála za prd??
Nema to logo škodovky. Pak by to bylo pro něj dokonalé. 😒] Jo a není to sportovní suv s manuálem a ruckou.
Víc trapnou reakci už si fakt vyplodit nemohl, ubožáčku! 😄
Takhle se tu prezentuješ ty. Tak se nediv.
Nàpodobně! :no:
Ja nepíšu nesmysly, že manual a ručka je symbol sportovnosti. To totiž už asi nepochopis, že je potřeba celku, ne článku řetězce. Protoze si chceš užívat jízdu, koupíš SUV v manuálu. 😒]
Už nejméně pětkrát jsem tady uváděl, že na sportovní jízdu mám sportovní sedan. A přesto raději i u SUV raději sáhnu po manuálu, když mám tu možnost. A moje žena též. 😄
Co? Mondeo poslední generace přišlo pozdě a kvůli svému americkému charakteru Evropanům vůbec nesedlo. Současná Fiesta je jen velká modernizace své předchůdkyně, takže vůči modernější konkurenci výrazně zaostává v prostornosti. Přitom jí Ford ve srovnání s předchůdkyní brutálně zdražil. A nejnovější Focus se Evropanům netrefil do noty po designové stránce. Podtrženo a sečteno je pro Evropský Ford globalizační strategie "One Ford" naprostá katastrofa, přesně jak jsem to tady před lety předpověděl. Naprostým krachem skončil i ten jejich rádoby prémiový prodejní a servisní program Vignale i evropský prodej modelů pro rozvojové trhy (Ecosport, Ka+), stejně jako druhá generace Káčka ve formě překarosovaného Fiatů 500. Prostě průser na průser... Podtrženo a sečteno: evropské prodeje Fordu za posledních cca 15-20 let spadly v řádu desítek procent, v podstatě na polovinu. 😲 😒 :no: Já z toho ovšem vůbec nemàm žádnou "radost", právě naopak jsem z toho velmi smutný. Starší Fordy, šité přesně na míru mimořádně náročných evropských zákazníků totiž bývaly opravdu skvělé vozy! Dodnes máme v širší rodině Mondeo II. generace, a když se s ním čas od času svezu, musím konstatovat, že taková kombinace řidičského požitku a komfortu je u předokolky střední třídy jedinečná. Jídní projev Focusu I. generace je rovněž zcela nezapomenutelný a i starší generace Fiesty byly ve své době skvělé. Jenže kdeže loňské sněhy jsou... 😒
Ty jsi totalni šašek, přesně zapadajici do mimořadně nenaročneho evropskeho trhu, ktery je dlouhe roky v upadku a proto misto vybornych aut jako je pravě ford, mazda či honda tu jezdi čim dal tim vic katastrof v podobě dačii, škodovek a jinych bezpohlavnich podpruměrnych pleček.
A to, že fiesta vychazi z předchudce a i tak to s přehledem na konkurenci stači jen svědči o tom kdo umi. A nesmysl v podobě vyrazně zaostavajici prostornosti vuči konkurenci je dalši z řad tvych nesmyslnych lacnosti, ktera zapada do tveho mizerneho automobiloveho světa.
A to, že fiesta vychazi z předchudce a i tak to s přehledem na konkurenci stači jen svědči o tom kdo umi. A nesmysl v podobě vyrazně zaostavajici prostornosti vuči konkurenci je dalši z řad tvych nesmyslnych lacnosti, ktera zapada do tveho mizerneho automobiloveho světa.
Jasně, Fordova evropská prodejní politika je O.K a za hrozivý propad jeho prodejů můžou "nerozumní" evropští zákazníci. 😒] 😒] 😒] Tak ten byl fakt dobrej! 😄 😄 😄
P.S. Kdy Mazda a Honda šlapala svými evropskými prodeji stěžejních modelů na paty VW, jako tomu bylo v případě Fordu v 90. a nultých letech? A kdy vůbec měly tyto značky v Evropě prodejní objemy, jaké míval Ford? Srovnáváš hrušky s jabkama, hochu! 😒] :no:
P.S. Kdy Mazda a Honda šlapala svými evropskými prodeji stěžejních modelů na paty VW, jako tomu bylo v případě Fordu v 90. a nultých letech? A kdy vůbec měly tyto značky v Evropě prodejní objemy, jaké míval Ford? Srovnáváš hrušky s jabkama, hochu! 😒] :no:
Ty jsi kompletně tak mimo, že vubec nechapu co dělaš zde a nepišeš ty sve opakujici se nesmysly jak mizerna a poškrabana gramofonova deska někde na emimino.
A k tomu ani nemusim studovat jak ouchyl nějake tabulky.
A k tomu ani nemusim studovat jak ouchyl nějake tabulky.
Nějaké konkrétní protiargumenty k faktům, uvedeným v mém příspěvku popisujícímu, proč je Ford v Evropě v takových lejnech by nebyly? Ne nebyly. Protože ty se zmůžeš jen na ubohé spílání a nadávky! 😲 😒 :no:
To jsou kecy. Evropský trh není mimořádně nenáročný, spíš naopak, proto na něj nestačí dotáhnout to samé, co se prodává v US, ovšem s osekanými motorizacemi a prémiovým ceníkem, nebo prodávat unylá auta s kontroverzními motorizacemi jako Ford.
Co je na Fiestě a Focusu nepovedeného?
Zeptej se Evropanů, proč už je nekupují! 😲
Protože to celé osekali. Ale to neí odpověď, co je podle tebe na nich nepovedeného.
A od kdy prodeje aut určují jestli je auto dobré nebo ne!? 80% kupců tomu vůbec nerozumí. . . . Fiesta je stále nejlépe jezdící vůz B segmentu. Technologie má na úrovni. Prostornost je průměrná. Focus je skvělé auto C segmentu. A Mondeo dodnes jeden z nejpohodlnějších aut segmentu D. Co na tom že fiesta je velká modernizace předchozí gen a že mondeo přišlo pozdě??? Jako kdyby přišlo o 1 rok dříve tak by bylo všechno fajn? Dalo by se říct že všechny jejich auta jsou ve své třídě nejlépe jízdně odladěná. . . . A o to přeci jde ne? Vybavení a prostornost je dnes plus mínus všude stejná
No, minimálně ukazují, jak je která masová značka schopna plnit požadavky svých zákazníků. Ford to kdysi v Evropě uměl parádně, zato v posledních letech na ně čím dál víc zvysoka kašle. 😲 :no:
Blbost. Auto, které se neprodává, prostě neplní svůj účel. Nepotkává se se zákazníky v představě o ceně, prostornosti, nabídce motorizací, nebo něčem jiném. Konkrétně Fiestu za 1. nevyrábí a dále je od roku 2008 dost okoukaná, ceny byly vždy sebevědomé, prostorností nevynikne a v ČR a SK trpí servisní sítí.
Aspoň že ta Fabka se nám neokoukala 😉 . Od roku 2008 Fiesta prošla 3x modernizaci. S prostornosti za konkurenci nijak zásadně nezaostávala a motorově měla každému co nabídnout. Před rokem jsem jí novou koupil do firmy jako městské skákadlo. Výsledek? Půl roku na to jsem ji ze ziskem prodal a do té doby jsem s ni jezdil raději, než se současným VW Passat. Byla zábavná a první den co jsem ji dovezl domu jí musela projet většina mých sousedů. Bez výjimky z ni lezli s rohlíkem na xichtu. Jediný problém je jen ten, že se mění zákazníci. Z řidičů jsou dnes uživatelé. Proto končí ve sterilních, koncernových euro-škatulkách.
miromen
Odchodem toho nejlepšiho B segment degraduje tak jako cely automobilovy trh.
Z něj stejně, už davno mizi Řidiči a k tomu nepřejici politika.
No vzpoměl jsem si na slova kolegy Řidiče, ktery si v B segmentu par modely prošel, naposled nuceně Fabii a po kratši zkušenosti nakonec skončil ve fiestě o ktere prohlasil...Fiesta je prostě boži. :yes:
Ale tak stale si mužeme skočit třeba do mototechny pro tu fabii, vždyť to ma taky volant a čtyři kola.
Z něj stejně, už davno mizi Řidiči a k tomu nepřejici politika.
No vzpoměl jsem si na slova kolegy Řidiče, ktery si v B segmentu par modely prošel, naposled nuceně Fabii a po kratši zkušenosti nakonec skončil ve fiestě o ktere prohlasil...Fiesta je prostě boži. :yes:
Ale tak stale si mužeme skočit třeba do mototechny pro tu fabii, vždyť to ma taky volant a čtyři kola.
Anonym
vydělat na čemkoliv jiném než je Mustang, pikapy a SUV je tristní a táhne se to už řadu let, takže tato zpráva žádné překvapení. Už před několika lety řekli, že osobáky mimo SUV dělat nebudou.
Alois Jurinek
Fiesta mě vždycky bavila. V rodině se protočilo několik generací v benzinu a základní výbavě. Vždy to byla hravá nákupní taška, která cestu do města proměnila v zábavu. Chybět mi ale nebude. Odchází v generaci, která má řidičům stále co nabídnout. Jen žije ve stínu Pumy. Ta díky vyšší stavbě umí ve městě žít a k tomu má i ten Fordí podvozek a hlavně Marketing! A kdo ví. Třeba jednou úředníci ve Fordu řeknou, že se Puma bude jmenovat Fiesta a i nostalgií bude učiněno za dost 😉.