Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Paříž

Autosalon Paříž

Autosalon v Paříži má mezi světovými autosalony nejvyšší návštěvnost a opírá se o skutečně dlouhou tradici.

Už v červnu 1898 se v Tulerijské zahradě uskutečnila první výstava automobilů. Tak se začala psát historie jednoho z největších a nejznámějších světových autosalonů. Tehdy se přišlo podívat celkem kolem 140 tisíc návštěvníků a vystavovalo 269 firem. Podle čísel byl zatím historicky nejúspěšnější rok 2004, kdy přišlo celkem 1.461.000 návštěvníků.

Autosalon se do roku 1976 konal každý rok. Protože se ale akcí konalo více, dohodlo se nakonec střídání ob jeden rok s autosalonem ve Frankfurtu.

Autosalon Ženeva

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Paříž 2018Autosalon Paříž 2016
Autosalon Paříž 2014Autosalon Paříž 2012
Autosalon Paříž 2010
Zpět na článek

Nový Peugeot 408 poprvé naživo: Styl na úkor prostornosti? Kdepak

29 komentářů

rohor
zase po ránu. Peugeot dřív vyráběl tak krásná auta xx5 xx6 xx7. Co to je dnes za hrůzy jak od čajnabojs. Lidi jestli tohle je váš většinový vkus tak je na tom lidstvo opravdu zatraceně zle. Možná vám leze na mozek globální oteplování způsobené člověkem?
KANKUNEN
Nevím co se ti nelíbí, ale Peugeot má zrovna současný design skvělý. Třeba zrovna xx7 byly dost nepodarky, ale současnost je skvělá. Ani si ty auta nepletu mezi sebou. Škoda že nenechali interiér naruby pro Citron a sami to měli pro normální lidi. No tenhle jezevčík je z číny, ten nepočítej.
rohor
Vždyť se na to podívej pozorně. Jaký je rozdíl mezi touto krabicí a třeba Koqodákem a nebo RAV? Stádo se rozhodlo milovat krabice.
Freddka
Jo nemas rad SUV to uz vsichni vime :-!
KANKUNEN
508 patří do jeho řady nepodarů.
WinDiesel
Podobnost s RAV4 tu je.
Lubo
Dizajnovo sa mi na prvý pohľad veľmi páči. Môj názor, každému sa páči niečo iné :-! .
Ak by som nemal predsudky k spoľahlivosti je to auto na zváženie.

Máte niekto reálnu skúsenosť so súčasnou spoľahlivosťou Peugeot?
speedfred
Pri 380t Km pustil chladič automatickej prevodovky a teraz cca 390t km motor 2,2hdi. Hodne s tým ale jazdil kolega a tomu kľaknú všetky autá.😀
WinDiesel
😒] 😒] 😒] 😒] 😒]
Lubo
jj, mohlo to byť horšie 😁
WinDiesel
Mám prodloužené Berlingo 1,5 HDI.
65 000 najeto, jednou blikla nějaká kontrolka airbagů ale potom zase zhasla a jinak nic.
Diesely mají opravdu dobré a vzdávají se jich ve prospěch hybridních zpatlanin a elektrik - no jejich volba.
Arese
😄 :yes:
argejev
Mne skolabovala starsia 508...nieco okolo 300tkm mi prasklo tesnenie na motore...posledna jazda kym sa tak stalo bola belehrad-bratislava miestami 190km/h...to len aby bolo jasne ako som s tym jazdil.
Cenduro
308 SW 2.generace 1,6 Hdi, zatím najeto 115000 km bez problému.
Reco
za poslednych 5 rokov dva. 308 a 5008 obe v benzine. Slovom nula problemov.
Romana Horká
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
WinDiesel
Cool down, Horká, cool down 😄 😄 😄
Freddka
Bohuzel uz zas dalsi auto, ktere nema sterac na zadnim okne 😁
Samuel Zámožný
Jaký dojezd bude mít EV?
WinDiesel
To je jedno. Elektrika bude drahá, jen pro zámožné ... votroubku
Arese
... za mě má Peugeot takovouto spatlaninou, šílelným i-Cocpitem a dnes už tradičně ubohou nabídkou motorizací jasných 0 bodů! 😒 :no:
kari.laz
Pominu-li, že to je takový kočkoprasopes, u kterého těžko nazvat co to je (SUV? HB? SUV Coupe? kombi?...)
A kontroverzní iCockpit, tak vzhledově to je na jednu stranu zajímavé a vyloženě to zaujme. Na druhou stranu mi to přijde až příliš přkombinované až "cirkusácké" . Nicméně v provozu to bude nepřehlédnutelné. Tady je to věc vkusu každého a myslím, ž ebude převládat názor, že je to povedené.
Ale co motorizace? Dva předražené PHEV o hmotnosti tahače a jeden ušmudlaný tříválec, který je dobrý maximálně jako základní motorizavce, ale ne jediná čistě spalovací.
Zoufale tomu chybí smysluplný pohon.
del42sa
souhlasím, jsou dost pitomí ženaroudíl od jiných výrobců zařízli nejoblíbenější motorizaci, která v jejich koncernu dávala i největší smysl. 2.0 HDi .... :no:

design nehodnotím, ale starší Peugeoty se mi líbily více.
kari.laz
Přesně tak. Motory 1,5 HDI jako základní diesel, 2,0 HDI a 1,6PT by tam neměly chybět.
Reco
Jasne a kedze bol najoblubenejsi, mal najnizsie predaje...
Lubo
Dobrý point s motorizáciou. Takže nič, Peugeot nebrať 😄
TuDu
Ještěže se cena elektřiny neodráží v ceně paliv 😉
JakTak
Tak Rasťo Chvála je v Paříži... viz. foto č.2.... jen se tváří dost načuřeně. Asi že ho vyfotili s nějakou blondýnou, což jeho žena není 😊
kaktus222
Klon c4