Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
twistedTSD
1
Takže obyčejný Pežot.
Ota4
Puretech! Takže obrovské zklamání! To znamená že Fiat i Alfa na této platformě budou to samé. Tak to je pro mě stopka. Na tu malou Alfu jsem měl zálusk. Bohužel tohle tedy ne. . . .
Koukám že spalovací verze jsou zatím určené pouze pro Itálii a Španělsko. Tak to už se s tím můžou akorát vyfotit 😂😂😂😂
To, jak jede elektromotor, se neda srovnat s zadnym spalovakem.
Elektromotor je jako spalovak F1. 😉
Zadna skoda spalovacich verzi.
Elektromotor je jako spalovak F1. 😉
Zadna skoda spalovacich verzi.
DonVito
vysokou energetickou hustotou a byla testována na nájezd až 2 milionů kilometrů."
:yes: :yes: :yes:
Je k tomu potreba neco dodavat?
Tento elektricky Jeep bude mit trojnasobnou zivotnost nez spalovaci.
:yes: :yes: :yes:
Je k tomu potreba neco dodavat?
Tento elektricky Jeep bude mit trojnasobnou zivotnost nez spalovaci.
Jako že jedna baterie vydrží 2mil km jo?
No nevim.
Jak jinak to chapat?
Dva miliony km trochu predci i me ocekavani. 😄
Jak jinak to chapat?
Dva miliony km trochu predci i me ocekavani. 😄
Byla sice testována, ale nevíme s jakým výsledkem
Když se bude hodně jezdit, 2 mil. km si vyžádají zhruba 20 let, . Určitě ji testovali tak dlouho ?
Navíc za dvacet let baterie zdegraduje i když nebude jezdit vůbec
Když se bude hodně jezdit, 2 mil. km si vyžádají zhruba 20 let, . Určitě ji testovali tak dlouho ?
Navíc za dvacet let baterie zdegraduje i když nebude jezdit vůbec
Mr.Murphy
.... ať se nám to líbí nebo ne, doba jde dál a je potřeba se tomu přizpůsobit. Ostatně, městskému crossoveru elektrika vyloženě sluší, na lyže do Itálie s rakví s tím asi nikdo nepojede.
Za mě klady😒br /> - atraktivní vzhled auta
- spartánský, ale přesto stylový interiér. S tlačítky!
- kompaktní, fajn světlá výška - do města ideál
mínusy😒br /> - není možnost 4x4... beru že většina lidí to koupí jako 4x2 ale k Jeepu prostě 4x4 patří a podle mě by o to zájem byl
- v některých úhlech to přecejen tak nějak evokuje třeba Mokku EV, tlačítka módů převodovky jsou zase z 500 EV ne? holt koncern, no...
Na jednu stranu je to kýč, mít elektrického Jeepa do města, na druhou stranu, ostatní to dělají ještě mnohem hůř.... takže já dnes přecejen: :yes:
Za mě klady😒br /> - atraktivní vzhled auta
- spartánský, ale přesto stylový interiér. S tlačítky!
- kompaktní, fajn světlá výška - do města ideál
mínusy😒br /> - není možnost 4x4... beru že většina lidí to koupí jako 4x2 ale k Jeepu prostě 4x4 patří a podle mě by o to zájem byl
- v některých úhlech to přecejen tak nějak evokuje třeba Mokku EV, tlačítka módů převodovky jsou zase z 500 EV ne? holt koncern, no...
Na jednu stranu je to kýč, mít elektrického Jeepa do města, na druhou stranu, ostatní to dělají ještě mnohem hůř.... takže já dnes přecejen: :yes:
gil54
...to bude výborných káviček u Humpolce, skoro si tam udělat přechodný pobyt. 😄