Presne, je to smutny. Očekávat u masovky, ze bude mit po dvaceti letech vyssi hodnotu, nez byla porizovacka, je opravdu nesmysl. Takovych aut moc neni.. Mel radsi investovat do bytu ci pozemku.
Tak tech indicii je tam vic. Jestli pan rozprodava investicni sbirku aut z prvni ruky nebude mit na znackach ruzne autobazary, kdyby to byl zprostredkovatel neinzeruje na bazosi, ale na nejakem serioznim serveru a pod svym jmenem a ne pod anonymnim telefonem.
Proste bych se mel hodne na pozoru. Ja mam kamarada, byvaleho majitele velkych pekaren se spoustou milionu, ktere podvodnici dost sofistikovane otocili do minusu. Na zacatku byla pekna kocka, to je delsi histori. Tak jsem radsi opatrnejsi.
stačí si dát inzerát na bazos a začnou ti chodit nabídky psané anglicky, mám velký zájem, pošlete mi... a ve finále lidi pošlou přístup do internetového bankovnictví😊
https😐/www.bazos.cz/hodnoceni.php?…
Proste bych se mel hodne na pozoru. Ja mam kamarada, byvaleho majitele velkych pekaren se spoustou milionu, ktere podvodnici dost sofistikovane otocili do minusu. Na zacatku byla pekna kocka, to je delsi histori. Tak jsem radsi opatrnejsi.