Bezpečnost
Přihlásit pro přidání komentáře
Mokrous
Ten se odstěhoval do Humpolce???
Tak jsem si pustil to video a tam skutečně testovali 10 z 10 gum, ne jako na auto.cz, kde v duchu tradic "zprasíme každej článek" do hodnocení prošlo jen 9 značek, bez uvedení věcí do kontextu.
No a Pneu DobrýRok tam oscilovalo v lepší polovině a často předběhlo i konkurenty ze stupňů vítězů.
Takže senzace se nekoná, jako obvykle.
Jonathan vysvětluje, proč GY nezařadil do závěrečného hodnocení. Bylo to z toho důvodu, že výrobce odsunul uvedení na trh až na příští sezónu. Takže mohl do testu zařadit starší model, který je taky sqělý.
Tak jsem si pustil to video a tam skutečně testovali 10 z 10 gum, ne jako na auto.cz, kde v duchu tradic "zprasíme každej článek" do hodnocení prošlo jen 9 značek, bez uvedení věcí do kontextu.
No a Pneu DobrýRok tam oscilovalo v lepší polovině a často předběhlo i konkurenty ze stupňů vítězů.
Takže senzace se nekoná, jako obvykle.
Jonathan vysvětluje, proč GY nezařadil do závěrečného hodnocení. Bylo to z toho důvodu, že výrobce odsunul uvedení na trh až na příští sezónu. Takže mohl do testu zařadit starší model, který je taky sqělý.
rohor
3 leté Kleberky a drží mi na nich tady na horách jak přibitý. Tady ty testy a hlavně reklamy (často test = reklama) to je v 99 procentech nesmyslná ubohost, to ani nečtu to je prostě ztráta času. natož kupovat nějaké drahé nové pneu. To si radši koupím každý rok "nové" jeté.
Nechceš si kupovat moje ojeté?
Tak zde s tebou silně nesouhlasím. Zrovna zimní guma má po 3 letech už potíže a po 4 letech je často téměř nepoužitelná. Zkoušeno mnohokrát a vždy nová, bez ohledu na značku drží hezky, jak díky hrankám, tak díky měkké směsi. Ale po čase se jednak sjedou lamely, ale především ztvrdne směs a gumy absolutně nedrží a kloužou se i za mokra, jako na ledu.
Gumy beru značkové, ale vždy hledám něco za rozumnou cenu. Je to dáno i rozměrem. Někde je výběr velký, někde ne...
10 tisíc za sadu zimních značkových pneu na auto střední třídy na 3-4 sezóny, nepovažuju za likvidační.
Gumy beru značkové, ale vždy hledám něco za rozumnou cenu. Je to dáno i rozměrem. Někde je výběr velký, někde ne...
10 tisíc za sadu zimních značkových pneu na auto střední třídy na 3-4 sezóny, nepovažuju za likvidační.
To jsou reci lidi, co maji zimni jen proto, ze to chce vyhlaska.
Jinak jezdi jen ze Sterbohol do centra a zpatky.
Opravdu na horach a ve snehu plati, cos napsal: 2 roky to byva 100%, pak to klesa. Rok az dva, podle znacky.
Gumy starsi nez 4 roky uz jsou ve snehu a na namrzle silnici nebezpecne.
Jinak jezdi jen ze Sterbohol do centra a zpatky.
Opravdu na horach a ve snehu plati, cos napsal: 2 roky to byva 100%, pak to klesa. Rok az dva, podle znacky.
Gumy starsi nez 4 roky uz jsou ve snehu a na namrzle silnici nebezpecne.
Nejdřív jsem myslel, že to bylo na mě, ty Štěrboholy 😁
Já právě jezdím různě po vysočině a do hor a často potmě v teplotách okolo nuly a hlavně rychle a občas i razantně a tam to sakra poznáš. Měl jsem na autech i letní rádoby sportovní gumy, který na mokru v teplotách pod 10°C hrozně klouzaly a skoro se nedalo rozjet a zatočit.
Tyhle diskuze budou věčný. Přitom je to jednoduchý. Kdo jezdí delší trasy a svižně a má nějaký ty Nm na nápravě/ách a celoročně mimo město a do hor, no tak přezouvá. Kdo jezdí jako řidič slečny Daisy do Lidlu a na dušičky na hřbitov plus na poštu pro xxxx, no tak pro něj jsou ideální celoročky, nebo ztvrdlý zimáky. Přítelkyni jsem taky donutil na celoročky a spokojenost a časem ji donutím snad i do EV, který by mě pro změnu "přes práh" nemohlo ani kdyby mi za něj platili. Je totiž obrovskej rozdíl najet 4, 12, 5, 29 km, nebo 200, 300, 500, 1.100... km za den. I když známe to, ženský a baterky. Nechala by ji umřít jako v mobilu, notebooku atd... 😁 😁 😁
Já právě jezdím různě po vysočině a do hor a často potmě v teplotách okolo nuly a hlavně rychle a občas i razantně a tam to sakra poznáš. Měl jsem na autech i letní rádoby sportovní gumy, který na mokru v teplotách pod 10°C hrozně klouzaly a skoro se nedalo rozjet a zatočit.
Tyhle diskuze budou věčný. Přitom je to jednoduchý. Kdo jezdí delší trasy a svižně a má nějaký ty Nm na nápravě/ách a celoročně mimo město a do hor, no tak přezouvá. Kdo jezdí jako řidič slečny Daisy do Lidlu a na dušičky na hřbitov plus na poštu pro xxxx, no tak pro něj jsou ideální celoročky, nebo ztvrdlý zimáky. Přítelkyni jsem taky donutil na celoročky a spokojenost a časem ji donutím snad i do EV, který by mě pro změnu "přes práh" nemohlo ani kdyby mi za něj platili. Je totiž obrovskej rozdíl najet 4, 12, 5, 29 km, nebo 200, 300, 500, 1.100... km za den. I když známe to, ženský a baterky. Nechala by ji umřít jako v mobilu, notebooku atd... 😁 😁 😁
KANKUNEN
domů Kleber na dodávku Made in Romania, takže čekám hrůzu. Oblíbené Hankooky už vyprodali.
ryccardo
Ty kusy gumy jsou jedine, co nas drzi na silnici.
Kupuju Nokiany.
Po 4 letech je dojezdim v lete.
Bavi me ty vykriky o tom, ze zimni guma je v lete nebezpecna, protoze je mekka a ma vysokej vzorek.
Po 4 letech je ztvrdla a podstatne ojeta.
😄
Kupuju Nokiany.
Po 4 letech je dojezdim v lete.
Bavi me ty vykriky o tom, ze zimni guma je v lete nebezpecna, protoze je mekka a ma vysokej vzorek.
Po 4 letech je ztvrdla a podstatne ojeta.
😄
Na nich sem nekolik sezon jezdil taky. Wrd3 a Wrd4. Taky vyborny pneu. Daji se s nima projet neuveritelny veci. Dojizdeni zimaku v lete je samozrejme v pohode. Proti tomu broji jen paka co neumi jezdit a zerou hoaxy z diskuzi pitomcu 😁
Vyloženě nebezpečná není, že by se na ní vůbec nedalo jet. V případě řešení krizové situace má ale výrazně horší vlastnosti než letní.
Ano máš pravdu. Záleží na použití auta. Pokud s tím jezdíš pomalu po městě, tak není problém. Pokud s tím plánuješ najíždět tisíce kilometrů po dálnicích, tak dojíždění zimáků přes léto není dobrý nápad. V mezních situacích se taková guma chová samozřejmě hůř, ale normální řidič jezdí tak, aby se do krizových situacích nedostával.
Na konci zivotnosti?
Fakt nema.
Brzdil jsem "krizove" na dalnici. S Alfou 164 na dojizdenych zimakach.
To BMW za mnou to vyresilo tim, ze me minul a zastavil az nekde na urovni stredniho sloupku.
Nastesti ten chlap za volantem nebyl jelito.
Fakt nema.
Brzdil jsem "krizove" na dalnici. S Alfou 164 na dojizdenych zimakach.
To BMW za mnou to vyresilo tim, ze me minul a zastavil az nekde na urovni stredniho sloupku.
Nastesti ten chlap za volantem nebyl jelito.
Hele to mohlo být způsobeno reakční dobou, ale jo dojíždět zimáky v létě není problém. Jen je potřeba na to myslet a přizpůsobit tomu styl jízdy. Na suchu je to fuk na mokru to chce jezdit s citem a vnímat víc auto.
Anonym
já mam zimáky a univerzály Kumho na Chargeru a Jaguaru a sem spokojen. Žádná čína, je to korea jako Hankook (ty sem měl jako zimáky na 300C a taky fajn). Funguje to a dobrá cena
Josef-Kratochvil
Posledních ca 10 let jsem jezdil Conti. Tím, ze rozjeli opet výrobu v Rusku si splnili své závazky a me jako zákazníka ztratili. Letos už mám právě LM005. TS860 jsou super,ale Bridge horší nebudou.
Tobe vadi kde je guma vyrobena? Me je to teda srdecne jedno. Podstatny je jak funguje.
Kup si Staropramen v ruSSSRku. Chutná jako starohnůj. Starám se o 8 aut. Nejlepší gumy byly dodávkové Barum Made in Germany, nejhorší taky byly taky na dodávku a zase Barum, Made in Romania, přefoukané se sjely krajema a jedna pneu praskla v běhounu. Jinak dojíždět zimní jo, ale jen starší tvrdší a to nařezání přes celé segmenty už musí být pryč, jinak je to žvýkačka.
Barum bych uz na auto teda nekoupil. Nekolikrat jsem se s nima spalil. S tema zimakama v lete zalezi na jakym aute to mas. Auto na poskakovani po meste je to v pohode, ale delat obchodaka a jezdit napric republikou tak to bych do toho nesel.
Barumky sem měl letní akorát na Aleru a to sem je koupil 2 roky staré z výprodeje asi za 750 Kč/ ks 😄 😄
Jinak sem je nikdy neměl.
Jinak sem je nikdy neměl.
Funguje dobře jak Conti, tak Bridge. Conti ale ignoruje restrikce a obnovila v Rusku výrobu. Já pouze nechci takovou firmu podporovat nákupem jejich produktů, tak proste je už jezdit nebudu.
Trošku trapný postoj teda. Navíc jestli si nekoupíš gumy přímo vyrobený z Ruska, tak si koupíš vyrobený v Evropě, ale budou v nich ruský saze. To máš úplně jedno. Já teda gumy letos kupovat nemusím ani na zimu ani na příští léto, takže mě se tyhle starosti teď netýkají.
Nevím jestli trapný. Mě přijde trapný pozastavit kvůli válce produkci a pak ji tiše rozběhnout a převzít ksefty po firmách, co sankce drží.
A necháš si fabriku co si tam za drahý prachy vybudoval chcípnout? Až takhle jsi naivní? Tahle doba se musí prostě jen přežít. Překousat měsíc po měsíci, tak aby se tam zachovala výroba a po válce, která skončí, zase normálně pokračovat. Přijde ti divný, že to západní firmy tak dělají? Že nezahodí miliardové investice, které je to stálo a nehrají hrdě tuhle trapnou hru na "tfuj ruskej trh"? Mě přijde jejich chování naprosto racionální. :yes:
Buď v klidu, ta fabrika je už dávno zaplacena. Jde o to, kde má kdo morální hodnoty. A ano, řada firem se odtamtud skutečně kompletně stáhla. On ten ruskej trh v mnoha odvětvích zas tak zajímavý není.
Co to je za argument, že je dávno zaplacená? Ty by sis zavřel běžící zavedenou fabriku jen tak? Tak naše firma naštěstí není řízená ***ama, takže se to tam snažíme pořád udržet. Tenhle konflikt jednou skončí a to, že tam jsi už etablovanej bude konkurenční výhoda. Navíc, tím že to zavřeš a vyházíš tam zaměstnance stejně nikomu nepomůže. Válka kvůli tomu nepřestane a jediný čeho dosáhneš budou vyhození zaměstnanci, kteří za nic nemůžou a tvá zmařená investice. Morální hodnoty je klišé, který v tom reálně nikde nefiguruje.
Hmm. Tak to mi stačí. Hovado co hlavně hrabe. Dost kšeftů uděláme i v Evrope a naopak ty ruský *** pohrbili řadu ukrajinských fabrik a zkomplikovali výrobu našich zákazníků a kamaradu. A ty vypatlany mozci to ještě poprujou.
Vyliz si ty sasku. :no: Tyhle silacky reci jsou fakt uzasny. Kdyby to byla tvoje fabrika za stovky milionu korun, tak bych te chtel videt jak to vsechno hrdinsky zahodis. To jsou jen takovy hospodsky reci od stolu co tady predvadis.
Dúfam, že si takto zásadový aj v iných veciach. Bojkotuješ MS vo futbale v Katare, lebo pri stavbe štadiónov na jedno použitie zomreli tisíce novodobých otrokov. Nekupuješ ropné produkty od Saudov, lebo je to diktatúra kde sa bežne porušujú ľudské práva. Ale hlavne nemáš žiadny výrobok, ktorý ma čokoľvek spoločné s USA, lebo aj ony už viedli vojny bez mandátu OSN.
Manazer nemusi byť ***, ked sa stiahne z ruska. Dokonca ani nemusí mať spravne nastavený kompas. Niekedy stači ze mu to ekonomicky dáva zmysel. Stratí trhu v CCCP, ale získa tym "goodwill" a nových zákazníkov (resp. nestratí starých)...označovnie niekoho ***om, za to že sa tak alebo onak rozhodne hovorí viac o Tebe ako o nich - pretože o tom vieš nula nula prd 😊
webpaja
...zkušenost s Hankook Winter i-cept. Fajn vlastnosti za všech okolností, až ke konci životnosti jsou hlučnější. U některých aut pak někdy vyšší hluk v dálničních rychlostech. Jinak poměr cena/výkon za mě nejlepší.
Taky už jsem přesedlal na Hankook, za cenu Nokianu máš gumu, která je ve všech testech napříč do třetího místa. A dobrá zkušenost, zimní 225/55/17 101 V Sava a Germany, pak zimní Debica 205/55/16 taky Germany.
Jsou vynikající, jen vidět, že jejich investice do závodění a následné převádění know-how k sériovým produktům se vyplatila.
I letní mám rád. Nejsou to michelinky, ale na ostatní celkově nijak neztrácí.
Letní mám na gazíku pirellky a opět jako u ostatních pirellek to samé, za sucha fajn, na mokru drží míň než ostatní dražší gumy. Pravda je, že celkem vydrží.
U brambory pak GY a hlavní výhoda je jejich odolnost. Ale celkem brzy pískají, na mokru žádná slast.
I letní mám rád. Nejsou to michelinky, ale na ostatní celkově nijak neztrácí.
Letní mám na gazíku pirellky a opět jako u ostatních pirellek to samé, za sucha fajn, na mokru drží míň než ostatní dražší gumy. Pravda je, že celkem vydrží.
U brambory pak GY a hlavní výhoda je jejich odolnost. Ale celkem brzy pískají, na mokru žádná slast.
Mám H Prime 4, zatím super. Tiché a když se rychle nesjedou tak budou super. Úspora proti GY litr na gumě.
Já už hankook vyloženě preferuju, tedy v letních ventus evo3, na pětce fungují líp než GY nebo Dunlopy z prvovýroby, dal jsem je teď i na TT a naprostá spokojenost. Podle mého jsou na úrovni aktuálních conti sport, ale stojí o třetinu míň.
Anonym
zimne pouzivam Bridgestone LM005, spokojnost velka, drzia jak pribite, hlavne v mokrej snehovej kasi.
Letne som mal Hankook Eco, tie boli stock pneu na Ceede, a boli katastrofalne co sa tyka hluku, po jednej sezone som ich vyhodil a kupil som Goodyear. Zmena bola obrovska,k lepsiemu.
Letne som mal Hankook Eco, tie boli stock pneu na Ceede, a boli katastrofalne co sa tyka hluku, po jednej sezone som ich vyhodil a kupil som Goodyear. Zmena bola obrovska,k lepsiemu.
Ne dojet az do Ruska.
Ostatní rádi vyráběj Indonésie, Čína, Ukrajina, Korea atd.