Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
kari.laz
Tohle je přesně to auto, kde si člověk užívá luxusu a jízdy. Nemá ambice s ním závodit, ale pokud je potřeba, vystřelí jak z praku. Tohle si nikdo nekoupí jen kvůli silnému motoru. Na cestování pro "movitější" to je ideální koráb.
V aktuální generaci nádherné auto se skvělými motory.
Docela zábavné je, jak autor rozebírá hmotnost (která je brutální a nijak to neobhajuji), ale u elektro, i u těch hrajících si názvem na sportovní, jako ID GTX, nebo Eniaq RS se nad hmotností, téměř shodnou s tímto "korábem" , ani nepozastaví.
V aktuální generaci nádherné auto se skvělými motory.
Docela zábavné je, jak autor rozebírá hmotnost (která je brutální a nijak to neobhajuji), ale u elektro, i u těch hrajících si názvem na sportovní, jako ID GTX, nebo Eniaq RS se nad hmotností, téměř shodnou s tímto "korábem" , ani nepozastaví.
taky se nepozastaví nad hmotnosti bagru, autobusu, nebo tramvaje. nejspíš proto, že posuzuje optikou dané třídy.
edit: našel jsem, že předchozí cabrio s 12válcem vážilo míň, než to nové s osmi
edit: našel jsem, že předchozí cabrio s 12válcem vážilo míň, než to nové s osmi
Ono není hmotnost jako hmotnost. U elektra je to ve velké míře zatím naprosto nezvládnutá disciplína.
kozakm
Seděl jsem v tom (jen v garáži) a opulentní je přesně to správné slovo. Není to vůbec můj šálek čaje, ale za možnost V12 palec nahoru.
Vidím to podobně... auto se mi líbí, ale není to nic pro mě... i na dlouhé cesty bych si koupil něco jiného.
Jinak tahle generace Continentalu se povedla, i naživo je moc pěkná včetně krásného interiéru (pokud se zvolí ty správné barvy). Viděl sem naživo několikrát v Praze a pak i na srazu RR/Bentley/Lotus v Dubči
Ok, jasné, že se za tím otočí víc lidí, než za nějakou 6er coupé, ale pokud se bavím e čistě o vzhledu, tak continental Coupe fakt není ošklivý a nevkusný, jako Lela (na tu bych já teda nevlezl, vypadá jako parodie na plastovou panenku), nebo jeho další výtvory z řad aut a motorek. Trochu mícháme dvě věci dohromady. Ve Ferrari taky budeš středem pozornosti, ale nic to nemění na tom, že jsou to povětšinou nádherná auta.
https😐/www.youtube.com/watch?…
edit: dyť je to kulatý jako všechny Audi😊
😄 😄 😄
Dost dlouho jsem si napravoval mínění o BMW (mladí vesničtí blbečci ftuningu starejch vraků), pak na MB (kolotočáři a hochštapleři - vše ojeté samo).. a teď tohle 😁
My co se jezdíme amerikama 10-15-20 a víc let tak se toho, že se lidi otáčej, ptaj se co a jak nebojíme a nevadí nám to.
Krásné Conti :yes:
A Hummer bych nechtěl, Bentley jo.
Má dokonalé sopky, detaily, přední část už je hezká a zadní vyloženě sexy. Navíc motor klenot.
Interiér je to samé jako exteriér, prostě povedené. :yes:
(A hned máš 3 mínusy, divím se, že ne obligátních pět.)
Edit: už 4 😄
Spíše jde o to, že spoustu lidí zmizelo a není tolik s kým diskutovat.
Mě šlo hlavně o to, že jak Bentley, tak RR jsou ikony. Jsou drahé, nejsou nejrychlejší, ale jsou to automobilové ikony. Nabídnou luxus, individualizaci jako nikdo.
JI/RI to tu nedávno popsal skvěle, jsou to spolu s dalšími ikonami (Ferrari, Lambo např.) značky, které jsou kulturní dědictví lidstva.