Novinky
0
moje oči su o približne 25% lepšie ako oči klasickeho zdraveho človeka takže tak...hry su aj na nečo dobre :yes:
Přejít do diskuze
neviem čo sa vám nepáči ? ved tie auta su velmi pekne upravené každé auto ma niečo do seba :yes: všetky auta teda v tej galerii su vačšinou ,superauta" su pekne "jemne" upravene a tak jemne sa možu superauta tunit 😄 inač mansory je dobry a biela farba ak je dobre namiešana tak je bohovska :yes: :yes: :yes:
No tak to jsem netusil jak je bila barva v mode.Ja blbec jsem svoji bilou feldu prodal,ted jsem mohl byt IN >😁
Je to jen můj názor, ale mám takový dojem, že Mansory ty auta nehorázně ku*ví... :no:
freeman
Aneb ako sa dá zhovadiť nezhovaditeľne. Tunnigovať Ferrari alebo Aston Martin ? To už aký šialenec dovolí s o***ť svoje auto ? To je ako keby niekto domaloval k Mone Líze domček a ježíška. 😄
Samá zvučná jména,ale chybí mi tam legenda Milotec se sadou mračítek a falešných výdechů na Octavia II.. 😉 Ale jinak autíčka krásné,i když méně je někdy více,například sametovou přístrojovku bych opravdu mít nemusel... 😄