Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Emel
"Konkrétně se bavíme o platformě N3 (Hyundai Tucson, Kia Sorento) "
To je divný... Sorento = SantaFe a Tucson = Sportage, ne?
To je divný... Sorento = SantaFe a Tucson = Sportage, ne?
Miorolo
Příspěvek podléhá schvalování.
Nie je to divné, len to trochu divne (a možno zámerne) uviedli. Tucson i Sportage sú postavené na rovnakej platforme ako Santa Fe a Sorento.
Mig_35
jsem odpůrcem zatmavování oken, ovšem tady bych to, minimálně na úplně zadní okna, dával v sérii, to je prostě pojízdné akvárium.
Othello
... to nejlepší se děje zhruba do tří tisíc otáček. O moc víc (vyjma zvýšeného hluku) už toho výše stejně nedostanete....
Vůbec mi to nejde dohromady s informací v tech. datech, že nejvyšší výkon přichází až v 3800 ot.
Vůbec mi to nejde dohromady s informací v tech. datech, že nejvyšší výkon přichází až v 3800 ot.
Mispulda
Příspěvek podléhá schvalování.
adamzprahy
Zajímavá konkurence to určitě je, ale přijde mi že, článek to auto přehnaně glorifikuje. Když si některé věci dám do kontextu konkurence a ceny, tak mi to jako žádný zázrak nepřijde. Nejdříve jsem četl, pak se díval na obrázky. Asi ten interiér není moc fotogenický, protože jsem z textu čekal něco úplně jiného.
Spotřeba mi na malou dodávku přijde dost vysoká, přešlapy se sedačkami a malým počet isofixů i další věci mi to auto nestaví vůbec nad konkurenci, spíš mezi ní zapadá a nějakou cílovku si najde. Nic víc.
Samozřejmě otázkou jak jezdí, to nemohu od klávesnice hodnotit, ale zázrak v této tříde asi nelze očekávat.
Spotřeba mi na malou dodávku přijde dost vysoká, přešlapy se sedačkami a malým počet isofixů i další věci mi to auto nestaví vůbec nad konkurenci, spíš mezi ní zapadá a nějakou cílovku si najde. Nic víc.
Samozřejmě otázkou jak jezdí, to nemohu od klávesnice hodnotit, ale zázrak v této tříde asi nelze očekávat.
kuk
Ty ohromný zadní vokna co jsou z 30 % podél rámu začerněný jsou teda dost výsměch. Té fakt trapárna vozit furt tolik těžkýho skla navíc, který je mi úplně k hounu. Vyloženej fail. :no: :no: :no:
Je to škoda. Být tohle v klasické konfiguraci 2+3+2 se samostatnými sedadly v druhé a třetí řadě a nejlíp vše posuvné, byla by to pecka a totální Multivan killer.
Proace 180PS v takmer full bola za “jedničku” a žerie to isté.
Asi by som skúsil individual dovoz a počkal 3,5 benzín keby som chcel meniť.
Zaujimalo by ma koľko to má ešte na ťz.
Ako som písal v inej diskusii tak aj Pacifica (jedine šedý import?) sa mi moc páči (motor, automat,4x4).
Ja budem už túto triedu skôr opúšťať ako vyhľadávať.