Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Geek Star
Příspěvek podléhá schvalování.
Machýrek
Tohle auto není pro mě, potřebuji MB V all-terrain. Tak co Mercedesi? Bude někdy?
můžeš ho mít hned
https😐/risingtuning.com/…its/product-3863
https😐/risingtuning.com/…its/product-3863
Jj úpravy od třetích stran jsou asi jediná cesta.
však toho Travelera máš taky vylepšovanýho ne?
Přesně tak. Ale ty dodatečný úpravy mi vždy přinesly spíš strarosti.
Když mi na Travelleru odešel setrvák, tak se muselo tejden čekat na dodání speciálního z Francie a to borci v servisu dva dny řešili z Peugeotem, kterej konkrétní tam patří, protože nikde v dokumentaci ani v systému to nešlo najít.
Nebo třeba dodatečně načipovaná Q7 mě pak na opravách stála 170k, protože jak jsem se všema závodil, patrně jsem tím na motoru a převodovce dojebal pár věcí…
Raději bych to měl přímo od výrobce.
Když mi na Travelleru odešel setrvák, tak se muselo tejden čekat na dodání speciálního z Francie a to borci v servisu dva dny řešili z Peugeotem, kterej konkrétní tam patří, protože nikde v dokumentaci ani v systému to nešlo najít.
Nebo třeba dodatečně načipovaná Q7 mě pak na opravách stála 170k, protože jak jsem se všema závodil, patrně jsem tím na motoru a převodovce dojebal pár věcí…
Raději bych to měl přímo od výrobce.
Nekenieh
Příspěvek podléhá schvalování.
Othello
....systém pohonu všech kol 4Matic (pro modely All-Terrain součást standardní výbavy), který dokáže posílat až 45 % hnací síly na přední nápravu a až 55 % na nápravu zadní....
Zjevně to takhle s tím "až" být nemůže. Kdyby například předek dostal jen 30% a zadek dle textu nemůže mít víc než 55 %, kam by se ztratilo do stovky zbývajících 15 % ?
Zjevně to takhle s tím "až" být nemůže. Kdyby například předek dostal jen 30% a zadek dle textu nemůže mít víc než 55 %, kam by se ztratilo do stovky zbývajících 15 % ?
ja sem za takovyhle auta rad
suv je pro me znak idiocie
ten plast castecne chrani lak od odletujicich kaminku na polnacce
Nějaké změny na podvozku tam jsou...
"Třída C All-Terrain totiž dostala také kola s větším průměrem ráfku, čtyřprvková náprava vpředu má uložení s „o trochu většími“ čepy a zadní náprava s prostorově uspořádanými rameny je uložena v pomocném rámu."
...a 1.5 za slušně specifikovanou střední prémii mi nepřijde jako nějakej úlet.
Jasně, pokud nechceš 4x4... no, tak asi nechceš ani AllTerrain, tohle celkem beru že mají AllTerrain jen jako čtyřkolku.
….a ešte s dizlom k tomu, však pán chytrolín. Ešte že sa nemusíme riadiť podľa teba.
*** je ten, čo na to nemá, nepotrebuje to a kúpi si SUV len kvôli tomu, že je to "in" lebo to počul a majú to všetci jeho známi ... chcel si kúpiť kombi, lebo nepotrebuje 4x4, je väčšie vnútri, lepšie jazdí, má menšiu spotrebu a za tie iste peniaze je v lepšej výbave. Ale je *** a kúpi si SUV predokolku pomaly v základe, hodí na to najväčšie disky aké sa dajú, lebo to je vidieť a robí to dojem a machruje pred susedom... a ešte mu i predajca povedal, že to je najlepšie 😁 ... takže trošku tolerancie 😉
Osobne ale fandím tejto kategórii vozidiel - za mňa top racionálna kúpa, prejdem s tým na lyžovačku, zaparčím i na relatívne vysokom obrubníku, vnútri dostatočne veľké (ako kombi), jazdí to parádne (nie ako dodávka) a za menej... týchto aut by mohlo byť podstatne viacej na trhu, práve voči kategórii SUV, nech je z čoho vyberať. V automobilkách vedia čo robia, lebo väčšie auto neznamená automaticky vyššie výrobné náklady a prečo by sme netlačili na predaj toho produktu, na ktorom viac zarobíme ?! ;-\
Nech si kúpi Karosu a tam sa môže aj postaviť za volantom.
C All terain bržděný přívěs 1800kg
GLC 2,5t
Kodiaq 2,2-2,5t
X3 2-2,6t
podobne vetsina tech SUV nikdy nevyjela ani na polnacku
znakem idiocie je koupit si neco jen proto, ze to maj ostatni a je to v mode
samozrejme, sou lidi, pro ktery je SUV to pravy orechovy, ty na mysli nemam a tem se omlouvam,
ale aby silnice byla zaplaveny tretinou SUV, to mi hlava nebere, navic kdyz vsichni vedi, ze provoz vysoky a tezky kozy je drazsi a pak breci jak maj hluboko do kapsy a ze benzin je o par korun drazsi
par znamejch co hodne jezdi a muzou si mnohe dovoilit se uz davno vratili treba k temhle allterainum, allroadum, alltrackum...
ale nemyslím si, že by nějaká forma Allroadu byla o moc levnější na provoz, než stejně velké SUV, velký rozdíl to není, hlavně v naftě
bohužel už je to dnes tak, že X5ka stojí téměř totéž co pětka touring... spotřeba plus minus litr... při tom nájezdu, co ty auta většinou udělají, to není nic podstatného
a představa že někdo s Allroadem jezdí do terénu víc... je to stejná image-ovka akorát