Novinky
0
GTI jestli chceš vidět auta z Japonska a na vlstní VW brýle se přesvědčit o tom,že v česku je velká spousta lidď,který uznávají auta s duší odjinud přijeď se číhnout do Tŕeboně... >😒] Je tu veekendovej ,pohodovej,rodinně situovanej srazík lidí,kteří uznávjí styl SUBI a berou ho jako vlstní...Já ,ač v soucasnej době SUBI nemám jedu číhnout a nasát atmosféru,a třeba si zase Imprezu na zimu koupím... >😁 >😒] A přestaň už plkat ,ty kraviny o Stelle-je to auto pro Japíky a tam jim to vyhovuje... Nekaž mi pátek PLS Pa v Třeboni
Přejít do diskuze
donPedro
Tož když může Porsche překabátit Tuarega, proč by pak Subaru nemohlo "vyrobit" hen toto, shock jest to asi zhruba tak stejnej, a z Pepřenky se nikdo nepotento (pokud tedy vím) a ešče vydělala Ferdíkovi tučnej balík. Navíc toto miniauto se mně líbí, narozdíl jak od kolíňat tak od Pepřenky. Tož tak.
Pani odbornici, spomeniete si, ktore Justy bolo skutocne od Subaru? Ja si teda neviem spomenut. Jediny rozdiel v sucasnej generacii je ten, ze Subaru zmenilo "dodavatela" zo Suzuki na Daihatsu. Takze ono to v podstate nie je ziadna novinka, Subaru uz hodne dlho "nakupuje" Justy od subdodavatelov.
Hmmm, o to co se nepovedlo GM se Saabem 9.2 (tedy převlečená Subaru Impresa), se nyní se pokouší Subaru osobně.