Veterán
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJaguar XJ220: Supersportovní kočka byla nejrychlejším produkčním autem světa
38 komentářů
Othello
..... Pětistupňová přímo řazená převodovka poháněla přes dvoulamelovou spojku AP Racing všechna kola.,... Systém od FF Developments jej distribuoval v poměru 30:70...
Z první věty vyplývá použití mezinápravové spojky, druhá věta ji ovšem popírá a potvrzuje přítomnost diferenciálu. Co tam tedy bylo a k čemu sloužila ta spojka umístěná až za převodovkou?
Z první věty vyplývá použití mezinápravové spojky, druhá věta ji ovšem popírá a potvrzuje přítomnost diferenciálu. Co tam tedy bylo a k čemu sloužila ta spojka umístěná až za převodovkou?
wakantanka
Tradične výborne spracovaný materiál o legende na 4 kolesách ako sme u p. Dragouna zvyknutí.
Anonym
Tady ho má Richard Chlad, pamatuju na rozhovor, kde vyprávěl, jak ho jel kupovat s Filipem Turkem a tak se spolu vlastně seznámili.
ptr078
Zaujimave, ze si nik nespomenul na diablo, ktore oproti dobovym konkurentom vyzeralo dobre, podla mna od countach vyrazny dizajnovy posun. Za mna topka je f1 a najlepsie zostarla v mojich ociach asi f40. Jej stacia svetla s modernou optikou a moze sa zase predavat. 959 ma neoslovilo, to az gt a z tych novsich, zonda v niektorych verziach nazivo vyzera fajn.
Countach i Diablo určitě, ale je to ta linka co psal webpaja - agresivita 10/10, elegance a krása možná o něco méně... ale jo, mně se Diablo taky líbí, teda ještě než dostalo ty světla z Nissana 😄
Inak veľmi dobre sa to čítalo 👍🏻
JÁJÁ JUPI JUPI JÉ.....
Mimochodem, devadesátky jsou taky érou 50kw felicií.
Venturi
DeTomaso
Bristol
TVR
a ted si nevzpomenu kdo ještě
Většinou to drželi dlouholetí majitelé při životě co to šlo a jak umřeli nebo to prodali, šlo to rychle do kopru.
Asi se mi víc líbila XJR-15, i když ani to není úplně ideál... a jinak klasika, F-40 F1 atd 😄
Já jsem skromný chlapec a od Ferrari mi stačí ty lowcosty jako F458 nebo Tributo...
Murray na F1 hezky navázal, ale spíš technicky... designově už to taková pecka jako F1 není.
Já bych vhodil do ringu ještě jiný a možná ne až tak super "supersport" z počátku 90tek a to Hondu NSX, ta mne brala jako kluka a bere pořád 😊 Popřípadě Lotus Esprit V8
Tenhle Lotus myslím, to je tipuji stejnej, jako měl James
http😐/americancollectors.com/…us-Esprit-V8.jpg
Já ještě přidám, že v době dospívání a rozvoji počítačových her jsem ho virtuálně vlastnil všude, kde se objevil 😁
A taky to mělo konečně pořádný motor, ty staré čtyřválce nejsou to pravé i když to jelo hezky, protože auta byla lehká (klasická filosofie Chapmana, co je lehké a dobře ovladatelné, nepotřebuje velký motor)
Ve výsledku to vypadá potom tak, že třeba u BMW lehkonohá sportovní dvojka M240i s motorem R6 má o 55kg vyšší hmotnost proti více na komfort orientované pětce 545i s V8, u které tato prapodivná preference vyšších hmotností ještě neplatila.
Nebo to dělá spíš tuna airbagů?
Sice asi jízdní vlastnosti by to ještě zhoršilo, ale zas by to mělo klasický a legendární motor.
Tvary se ne vše líbí, mě celkem ano. Interiér už je poněkud horší no, ale u supersportů se za ně zas tolik nehrálo v thedejší době.
220 patřil mezi nějak zajímavé exoty, kterých bylo v průřezu let mnoho. Vedle tebou míněných 959, F 40 a McLaren F1 třeba i MB C111, BMW M1, Countach nebo v Americe Vector. A zdaleka to nejsou všechny.
Já mám oblíbené od mládí dodnes jen 4. Miuru, DS, Jaguar E, ale výhradně 1 a 1/2tou generaci a Corvette Split-Window.