Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Peugeot 408 představen: Nevšední fastback láká výbavou a moderními technologiemi

46 komentářů

rohor
Oceňuji, že Peugeot oživil třídu 4xx, škoda té zlomyslné konstantní 8mičky na konci. Auto je hezké a já se loučím. Jdu asi po 6. řešit závadu na ventilaci chladiče na mé 406ce - pro rejpaly, pokaždé jinou. Kdo miluje štípačky, měřák a páječku v ruce, koupí si Peugeot.
WinDiesel
JÁ JSEM NA 406 1,9 TDI NEMĚL ŽÁDNOU ZÁVADU NAJETO 300 000 KM
del42sa
můj VW Passat 2,2 HDi taky neměl žádnou závadu a najel 400 000 KM
Ozzman
Takovej bych chtěl 😁
Roland Von Wagen
Pašík jakého svět neviděl.
WinDiesel
to bych od hdi v passatu nečekal
3DMAN
Příspěvek podléhá schvalování.
Ozzman
Seš si jistej, že to byl Peugeot? 😁
rohor
:yes: 😄
ericn
Se mu tam nějak dostalo jen to “I” na konci 😒]
WinDiesel
opravuji 1,9 TD
Barry Lyndon
2 minuty ticha za všechny, které jsi přitom usmradil :no: 😒]
Tom Pro
Dyt je to jak posledni c4
mariov8
100 bodů! Jenom vyškubli z nabídky skvělý diesel a přidali katastrofální iCockpit.
CHerokee
Je asi dobře, že vznikají i odlišná neunifikovaná auta. Není to úplně můj šálek kávy. Jen mi to přijde zbytečně vysoké....působí to jak žiguly a škodovky před 30 lety.
gil54
...budou to krásné vozy, ale budou odlišné, půjde o další úroveň mobility a nový designový jazyk... a proti tomu na druhou misku ...život se stane lepším, když mu přidáte půvab, zodpovědné potěšení z jízdy a úroveň digitálního zážitku, tak nevím, komu za ty květnaté, patetické, jalové žvásty udělit pullitzera.

Mě tato, poslední dobou, oblíbená prohlášení automobilek neovlivní ani trochu, abych si díky plkům koupil blbé auto. Leda že by bylo vyrobeno z recyklovaného papíru, veganské kůže, PET flašek, starých rybářských sítí, kukuřičného šustí a mělo pneumatiky z pampelišek.
Mokrous
😁 😁 😁 :yes: :yes: :yes:
gil54
Oprava: Mně....sakra....
Já Prvni_1
Sorry, ale bylo to dobre.
😄
Me neovlivni, protoze mne prinasi poteseni jine veci.
😄
gil54
...máš pravdu, nevím, co mě to napadlo...
Arese
...s kontroverzním i-Cocpitem a pro Peugeot už bohužel tradičně zoufalou nabídkou motorizací. Děkuji "pěkně"! 😲 😒 :no:
WinDiesel
408 bez dieselu, nikdo to nekoupí
Já Prvni_1
Vypada divne, jako vsechna ostatni auta posledni dobou.
Od superba v clanku vedle se lisi fakt v detailech.
A v barve.
😄
WinDiesel
divné jsou hlavně motorizace
ale spočítané to mají dobře
v Číně to budou vyrábět extrémně levně a v EU prodávat extrémně draze, takže skvělej vejvar
to že práci budou mít Číňani a ne Evropani, to že daně budou placeny v Číně, Stellantis nezajímá
odbory ve Franci už nějak nejsou tak silné jak bývaly, co?
francouzský a evropský sektor výroby automobilů skončí jako DETROIT, město duchů, lidi bez práce, sebevraždy ...
pradeda777
4 bolševici s Tebou nesouhlasí..... :-!
WinDiesel
už 6 bolševiků 😄
wakantanka
ehm, že ty si to ani nečítal ? Veď pre európu sa to bude vyrábať vo Francúzsku v továrni Mulhouse (alebo tak nejak) a čína si bude vyrábať pre seba. Toto je ďalšia variácia na aktuálne C4 s iným interiérom, delenie nákladov v rámci koncernu, o rok čakám niečo podobné aj OPELu.
WinDiesel
a tomu opravdu věříš?
z Číny to dojede po částech a ve FR to jen složí.
Já Prvni_1
Jo.
O tom, jak je zadouci svymi nakupy podporovat skutecne evropskou vyrobu a vyvoj tady pisu dlouho.
A asi marne.
😄
WinDiesel
jo házení hrachu na zeď
Mokrous
...mezi obrázky 23 a 24. Že by se "to" s koženou brašnou rozhodlo na snímku 24 změnit pohlaví?
Ale co rozkaz? Muž z koženou brašnou za žádnou cenu nesmí projet. No ale je to muž?
ljube
já teda na obou obrázcích vidím černocha v montérkách a pracovní obuvi, s brašnou. to bude asi řemeslník.
WinDiesel
myslíš třeba kasař? 😒]
Roland Von Wagen
Tipuju instalatér. Dle gatí špatný instalatér. Proto taky kope do toho svého pažouta.
Emel
Mám jeden
Mokrous
Tak povídej.
PowerHouse
bliká?
Emel
Zvenku se mi to líbí... ten předek Peugeot hezky cizeluje... radar za logem je taky hezky schovanej (zdravíme BMW a další)... a i zbytek auta je fajn - aspoň teda na těch 20". Trošku bych se bál, že na menších kolech půjde ten dojem do kytek... ale tak jak je to tady je to fakt slušný.
del42sa
já si myslím, že naživo to auto bude vypadat opravdu dobře, jeden z nejzajímavějších Peugeotů poslední doby, motoricky lepší jak Renault Arkana a i interiér působí o třídu výš, rozhodne spíš prodejní cena 😄
Tonito
Tenhle současný design, co vypadá jako koule skrčeného a opět narovnaného papíru, je naprosto šílený ... Kdo pořád vymýšlí ty zvěrstva v podobě různých promáčklin, záhybů, trčících světel a podobných hnusů?
To už vážně musí být každé nové auto jako z nějakého komiksu? ;-\
ericn
… to nemá žádnou použitelnou motorizaci. 3hrnek do tak velkýho auta nechceš a Hybridy jsou těžký a drahý. Kde je solo benzin 1.6THP 133kW? 😉
del42sa
sólo 1,6l benzín končí, přiští rok už jen 1,6 PHEV ve dvou výkonových verzích
WinDiesel
jo to je výhra 😄
snad už tento motor původem od BMW není tak katastrofálně poruchový jak býval
ericn
No jo, to ale nechceš. U C5X benzin 1.6l 132kW je. Hybrid je o 250kg těžší a o 200tis dražší, lépe to s tou nadváhou rozhodně nepojede :no:
del42sa
holt diktát doby... nad tím můžeme jen povzdechnout
Jaros71
Za me docela pěkný...jen by to muselo mít normální motory , a dát pryč ten i cocpit 😄