tak neskutočne podražel že začínam mať pocit akoby bola prémia cenovo výhodnejšia ako zbytok sveta aj keď to začína iba s motorom R3.
PS : mne osobne je ale jedno či to má R3 alebo R4 😆 pod kapotou.
no nevim, 899 v základu se 130 koníkama mi tedy extra výhodné nepřipadá.... Jasně že vše se zdražuje, ale tady pořád konkurence z mainstreamu bude tak o 200 tisíc níž ne??
mě ta cenovka teda připadá dost šílená 😲 neříkám teda že jim to lidi nedají....
Vidim to stejne. Zdrazilo vsechno, ale premie pomerove min (zvlast je to patrne vedle koncernu), k tomu navic predokolkove baworaky maji az "mainstreamovskou" politiku priplatku a ve vysledku tak nejsou za vubec spatne ceny.
Tak aj bavoráky zdražujú, modely, ktoré sledujem, zdraželi za posledný rok trikrát, keď píšeš o predokolkových bavorákoch, tak napr. 128ti zdražel z 39700 postupne na súčasných 43460. A zdražujú na väčšine trhov, viď: https😐/www.motor1.com/…-more-e😜ensive/
Ale keď to postavíš vedľa VW, ktorý zdražil za posledný rok extrémne (štyrikrát), tak áno, potom sa to môže javiť ešte ako menšie zdraženie.
Když se podíváš na ceny bmw 3 z roku 2018 a teď facelift 2022, tak jsou cca o 200 tisíc vyšší. Samozřejmě mi budou říkat, ze mám vetsi výbavu, ale opak mi spis přijde pravdou, některé polozky, které byly dřív pospolu, nově rozdělili a dali jim samostatnou cenovku, jako třeba ovládání bederky a šířky sedačky.
Treba 5er sla nahoru za posledni rok asi o 800E primo, plus dalsich 500-700E ve vybave, neb neco co bylo v zakladu se dnes priplaci. Ty ses ale na vybavu skromnej kluk tak pro tebe by to bylo treba jen tech 800E a to je v dnesnim svete, sam uznej, rarita. Jinak slovenske ceny (nejen BMW) mi vzdycky dosli trosku ulet a 128ti za pomalu 44tis E? Uff...
PS : mne osobne je ale jedno či to má R3 alebo R4 😆 pod kapotou.
mě ta cenovka teda připadá dost šílená 😲 neříkám teda že jim to lidi nedají....
Ale keď to postavíš vedľa VW, ktorý zdražil za posledný rok extrémne (štyrikrát), tak áno, potom sa to môže javiť ešte ako menšie zdraženie.