Novinky
Mikesus
4
To není zavada ale vlastnost Fordu. Takze vše ok.
Přejít do diskuze
ryccardo
Presne tak. Motorari Ford maji tech preslapu daleko vic. Totalni havarie motoru jako treba 2.0 turbo benzin a jejich propaleny pisty. Spadli do stejny nekvalitni zumpy jako VW. Jediny kdo snad testuje motory pred uvedenim na trh a ne na zakaznicich je asi Toyota.
praptak
Turbomotor z principu nebude přidušený, jen bude nastavený tak, že bude pocitově táhnout stejně (to ovšem může znamenat velmi efektivně). 😉
ryccardo
Proc pridusene 1.5 tsi? Co tim myslis? Me prijde ze to jede celkem normalne.
speedfred
Jazdil som oboma 1,5 eb/tsi a eb mi prišiel ako lepší moter. TSI išlo stále tak nejako rovnako ale u eb to aj trochu gradovalo.
Dzakobo
Teď mi jel 1.5EB jen na 3 válce, už jsem myslel, že to budou cívky, ale naštěstí se závadou ukázala jen svíčka (tenkrát jsem nechal dát NGK za cca 2500,-...), teď jsem zvolil Brisk za polovinu, tak se uvidí...
Nicméně když tenhle motor funguje, je to radost, kolem 2000 otáček jde do akce naplno, docela rozdíl oproti přidušené 1.5TSI...
Nicméně když tenhle motor funguje, je to radost, kolem 2000 otáček jde do akce naplno, docela rozdíl oproti přidušené 1.5TSI...
petr petrumr
Víš proč na ty stránky chodí málo lidí? Změn ty uvodní fotky aby nebylo v čele auto z afriky.