Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST VW Tiguan Allspace 2.0 TSI (180 kW) – Nejsilnější z rodu

25 komentářů

hugino
Momentálne pri týchto cenách je VW ne-ku-pi-tel-ný. :no:
4bytelnýkola
když vzpomeneme že stál touareg před pár lety v akci 1M s v6.. jen se obávám, že ty ceny se už nevrátí
Emel
Krátkej Tiguan je fajn, ale Allspace ještě k tomu ve stříbrný na černejch kolech, to je zoufalý.
hugino
Ja som nenapísal dve rovnako výkonné autá ale dve slušné autá.Ale keď chceš za 50 000 € XC 60 a za 20 000 € napr Kia Ceed.
Alfonz666
tak ta cena mi "vyrazila dech"
Alfonz666
a co je na tom tak výkonného, když má sice z 0-100 "papírově" za 6,2, ve skutečnosti za 7 s z 0-100 ale v pružnosti mu nařeže 2.0 tdi 140kw?
edit: a ještě bude mít poloviční spotřebu...
hugino
Všetci zdražovali ale VW extrémne.Je to asi dôsledok toho že z predaja spalovákov chcú vykrtiť investície do ID.
_Karel_
😁 😁 :yes:
Cena je příšerná, ale fakt jsi mě pobavil.
ptr078
ked uz pod testom vw suv je 17 prispevkov, tak tento web je oficialne mrtvy. well done :yes:
hugino
Však to je skoro 70 000 €.Za to máš dve velmi slušné autá.
kesumb
140kw tdi je zdechlina i vedle slabsiho benzinu nez je todle. Polovicni spotreba je pitomost uplna v realu dva litry
Alfonz666
nebo mám za tu cenu Dodge Durango 5,7 V8
Freddka
Je to pravda, ale clovek, ktery kupuje jedno auto za 60 nechce dve auta za 30.

To plati v jakekoliv cenove relaci od nejlevnejsich ojetin az po ferrari - kupujes podle toho, kolik mas / kolik jsi ochotny dat.
Jaros71
Díky, raději Touareg , s 3.0 TDI !
Ale i ten se tedy zdražil z 1 milionu před pár lety :no: :no:
Plautus
XC60 je priestorovo menšie auto od Tiguan Allspace, takže keď spomínaš Ceed za 20, tak môžeš mať k nemu kľudne podobne veľké /širšie/ a modernejšie Sorento v hybride, príp. s dieselom, za 50. Alebo kórejskú dvojičku Santa Fe. Budeš musieť čakať rok, ale na ten Tiguan možno aj dlhšie. Pričom na tom Ceede/i30 sa už pri čakaní na to druhé auto môžeš voziť. Takže to sú dnešné “výhody”, ktoré núka koncern VW. Za mňa už jedine v prípade, že by mi za to čakanie platili...
Freddka
Ted zacina na 2 mega bez 20 tisic korun… takze nejak nechapu tvuj prispevek :-!
fOE
Anebo 700tis rohliku, ktere kdyz rozprostreme vedle tak pokryjeme XY fotbalovych hrist... Pravda je ze moc takhle velkych a vykonych SUV za mensi penize (uz vubec ne za polovic) nekoupis. Ze za to budes mit dve i30 neznamena ze srovnavas srovnatelne. 😉
KANKUNEN-PetrCizek
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
KANKUNEN
ne benzín, abych se bál přidat, že mě to sežere a navíc když benzín stojí 45 Kč. Tatík to má, jak jedeš eko je to super, šlápneš na to a žere to jednou tolik.
Mikesus
Ale může mít přeci 6 aut za 10tis ne? A to se vyplatí
Emel
Podívej se na zisk po letech...
https😐/www.statista.com/…agen-since-2006/
s0va
Tak jsem si potvrdil svůj confirmation bias a musím říct, že jsem docela rád za BiTDI 😁 Na ta čísla o spotřebě u 2.0 TSI bych se nechtěl dívat.
xxc
Id4 gtx je výkonnejšie a asi aj lacnejšie
xxc
Asi si kúpi ID4 gtx, keď chce šetriť na benzíne, nie?
topten
dohanej ztraty z dieselgate
skoro 1bln v ceskejch
to je jedna z pricin