Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Tom Pro
Uber na tech paradickach, tady nejsi na super.cz. Takze kolik si mel Mini? Mel sem 4 kousky, manualy i automaty. Automat super rychlej v jcw umi kopat a dokud neprislo euro6 tak to s motorem pekne fungovalo. A to nemluvim o popojizdeni po Praze. A nemel ze auto pro zabavu ma mit manual. O vikend na slunicku muzu jezdit i s tankem. Na denni jezdeni chci od auta vsechno. Jo mel sem mini na denni jezdeni. Takze vysmahni vandraku, nerozumis nicemu.
Nechápu, proč mě tady tak uboze urážíš. Kromě starého jsem řídil i nové Miníky, a to v několika verzích, vč. Cooper S. A opravdu si nedovedu představit, že bych si tak "motokárové" auto pořídil s automatem! To je prostě můj názor a mám plné právo ho zde vyslovit, ať se ti to líbí nebo ne! 😒]
Nemel, že auto do města má mít automat. Na denní ježdění chci od auta všechno, tudíž i řadit. 😉
Tom Pro
Ridil sem, a kamos ma a teta mi pujcila a segra moji mami, a mustanga jenom v 8 valci a na plakate jsem mel a keci v kleci porad dokola. Kdy uz vandraci pochopi, ze kdyz ridis deset minut 911ku nedela to z tebe znalce a naopak ti to zamota hlavu jeste vic 😁
Všechny verze mimo S a JCW sou hlavně káry do města a okolí, nechápu proč bych tam měl kvedlat v koloně. K čemu je to dobrý?
A na Okresky jsou diesly a atmosféry o ničem, s tím si moc nezazávodíš. Podvzozek je super i tam, ale jko se říkalo u amerik že podvozek neodpovídá výkonu motoru, tak tady naopak výkon motoru neodpovídá potencionálu podvozku.
Prostě abys měl hothatch, potřebuješ JCW nebo u starších Sko....Jenže starší Ska se dost zásadně se*ou.
Na město a okolí ten automat super.
Plazily pravda předjedeš i se 120 Hp, i když na to nepotřebuješ zase Mini. Ty předjedeš vším.
V sobotu sem předjel borce, co jel na 90 mimo obec a ještě tomu z kopce 50 Km/h.
Nepochopíš no, mě by bylo být na jeho místo stydno, že měl předjíždí 40 let starej oldtimer (jel sem Rollsem) 😄