Testy
0
jsem zdesena vasemi reakcemi na tohoto libezneho Clubmana? Kdepak se vzala ta idea, ze toto auto je UZITKOVY vuz? Zrejme pochybeni ceskych medii. Verte ci ne, tak tomu opravu neni, nic uzitkoveho, nic pro rodiny s detmi, nic ve smyslu "pick-up". je to jen a pouze sportovni vuz, ojedinely a COOL, tak jak Mini ma byt. 😉
Přejít do diskuze
pravda, ja mam mellow yellow Coopera druhe generace s cernou strechou a usima, vice cool auto neexistuje. Clubman Cooper S je strasny zihadlo, slape jak hodinky a tady v Anglii ma velky uspech, jakozto opakovani historie. jdou sem pripojit fotky? poslala bych vam hot chocolate barvu, moc pekna 😄
pravda, ja mam mellow yellow Coopera druhe generace s cernou strechou a usima, vice cool auto neexistuje. Clubman Cooper S je strasny zihadlo, slape jak hodinky a tady v Anglii ma velky uspech, jakozto opakovani historie. jdou sem pripojit fotky? poslala bych vam hot chocolate barvu, moc pekna 😄
POnúka to veľa zaujímavích riešení, perfektne využitý priestor, ale AKO CELOK VYZERÁ HROZNE!!! :no: :no: :no:
_patrik
Tohle auto ve mě probouzí až nekritické nadšení pro tu lásku k materiálu, fajnové ruční práci, kvůli vzpomínce na časy, kdy nám dovednosti a představivost nekazil CAD. A přitom podvozek a motorizace jsou z nejlepších boxů bavorského hřebčince. Milovníkům hypermarketových kaufů nikdy nikdo stejně nevysvětlí zdánlivý paradox, ale zkrátka - toto je auto reálného světa, ne z virtuálního prostoru mezi hamem a burgerem.
hattori_hanzo
Mě osobně Mini odzbrojilo úplně celý když jsem do něj kdysi poprvé sednul a svezl se v něm(kamarád měl jednoho z prvních u nás).V ten moment jsem si uvědomil že tohle je auto,který jednou musím mít!Je mojí modlou,mým snem...A sny,ty se přece mají plnit ne? 😉 PS:Za článek :yes: a ještě zvlášť ještě jeden za Exupeuryho :yes:
tudydudy
...sem to zacal brat jako prodlouzenou verzi bezneho mini,ale ne vice uzitkovou.To auto se mi zacina libit 😉 kdyz se pise ze to stale sedi jako pribite,ten interier nadhera.... Kdo mi to koupi :yes:
Maximálně pro hobity. Průměrně vzrostlého by museli vézt s červeným praporkem na nohou.
empi
Jsem cekal, ze autorovi vyctes nespravne uzivani slova "guru" a ty zatim chvalis "stojany na kola" 😄 , mimochodem velmi pekne prirovnani :yes: .
lancer24
ked som videl prve fotky povedal som si nadhera,štýl podobne auto nevyrába snáď nikto...jedina chybyčka krasy je zadna časť,nepáčia sa mi svietla a celkove riešenie,že po otvoreni dvery su svetla len tak odkryte...inak kridlove dvere vzadu nadhera...9 z 10 a to len kvôly tym svetlam zadnym
Trabi 601 Combi. Zezadu je to jak tenhle klasik po tuningu >😁, ale v tom by ti stačily za hodinky „Pobědy“…
Vzdycky jsem miloval (nove) MINI.
Ale az ted dava konecne smysl jako auto (nejen) pro zabavu.
Mam vybrano! 😄
Ale az ted dava konecne smysl jako auto (nejen) pro zabavu.
Mam vybrano! 😄
GTI
Krásné... vnitřek odzbrojuje. Zejména v té světlé hnědé, to je sen. Za "stojany na kola" 😄 - :yes😒br />
P.S. Když si k tomu na levačku přilepíš jedny B-uhren [odkaz] budeš ten správnej drzoun silnic.
P.S. Když si k tomu na levačku přilepíš jedny B-uhren [odkaz] budeš ten správnej drzoun silnic.