Design
Zpět na článek
MPV budoucnosti podle Audi. Koncept Urbansphere je připraven na autonomní jízdu
6 komentářů
traveldrive
2
V čom pokrok? Obrovská baterka, obrovská nabíjačka, lebo aj auto je obrovská obluda, ktorá má pravdepodobne primerane obrovskú spotrebu. Žiadny pokrok nevidím, akurát ďalšie tlsté a zbytočné auto. 5 a pol metrová obluda pre štyroch. Nezmysel. Veľké luxusné SUV, alebo prerastené MPV, ktoré vlastne nie je MPV, len hyperluxusná kabína na kolesách - je to zajedno. Neznamená žiadny pokrok, žiadnu ekológiu a chvalabohu sa s výrobou nepočíta. Bola by to len hračka pre pár vyvolených, čo sa narodili so zlatou lyžičkou v zadku. Zbytočnosť na kolesách. Radšej keby spravili peknú Zafiru namiesto mikrobusu od Stellantisu.
Přejít do diskuze
traveldrive
Mohol som napísať aj Espace, alebo Scenic, alebo Ullyse, či C8.To sú MPV, ktoré určite chýbajú, neviem, že by Audina niečo podobné doteraz ponúkala. Ale máš pravdu, mohol som sa vyjadriť jasnejšie, naozaj to vyzerá ako keby som chcel Zafiru od Audi, aj keď som myslel MPV všeobecne a Audi som nespomenul.
Priestor pre MPV je a bol, len ho prebila móda SUV. Snáď konečne ľudia pochopia, že veľký priestor a SUV nie je dobrou kombináciou a MPV ponúka viac.
Priestor pre MPV je a bol, len ho prebila móda SUV. Snáď konečne ľudia pochopia, že veľký priestor a SUV nie je dobrou kombináciou a MPV ponúka viac.
Freddka
Nojo ale zase musis uznat, ze Audi nemuze uplne kecat do Zafiry… :-!
Ja to vidim pozitivne, je tu sance udelat nejaky trend na navrat starych dobrych MPV, podle me je na trhu hromada prostoru pro MPV.
Ja to vidim pozitivne, je tu sance udelat nejaky trend na navrat starych dobrych MPV, podle me je na trhu hromada prostoru pro MPV.