Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai Staria se představuje také jako luxusní limuzína s vysokou střechou

17 komentářů

KANKUNEN
ale design je takový, že nový Multi vypadá už 20 let starý.
speedfred
Mne sa Mulťák nikdy nepáčil (nespochybňujem ale jeho kvality a univerzálnosť) a až raz príde doba na výmenu Proace tak kľudne by som išiel do Starie.
Emel
Já to mám nějak asi jako u SantaFéčka - je to nezvyklý, ale celkem se mi to líbí.
Dinar
Mám to podobně.
iudex
Jo, najprv to bol šok a odmietanie, ale čím dlhšie sa na to pozerám, tým viac tomu dochádzam na chuť a u sa mi to páči. Konečne nejaké MPV/ osobná dodávka, ktorá nevyzerá ako obyčajná krabica a popri Starii vyzerajú ostatné osobné dodávky ako nudné autá z minulého storočia.
traveldrive
Nikdy by som nepovedal, že niečo také napíšeš.
evocolt
Exterior :yes:
Palubovka,stredovy panel a hlavne volant :no:
Snad vznikne aj dvojca od Kii,kde ratam,ze by bol krajsi interier co sa tyka palubovky.
silversurfer
a jak uz jsem psal, nebranil bych se vymene za Vecko. Jenze, pokud to tedy neni nekde ve volitelne vybave, nemit moznost tri stejne plnohodnotnych sedadel ve druhe rade/lavici, je tedy u takovehoto auta obrovska chyba ( z meho pohledu).
KANKUNEN
To neumí? To je základ. 2😁😁 na Moravu 2:2:2 na lyže.
silversurfer
100% to nevim, ale zatim vsechna fota co jsem videl. tak u lavice ve druhe rade, bylo to prostredni sedadlo znatelne uzsi nez ta krajni....
ericn
Tak nevím proč se auto.cz ohání korejskými cenami, když se dá objednat i v Česku 😋

https😐/www.hyundai.com/…dely/staria.html

Hmmm… Teda ve standardní a Luxury verzi, speciálky zatím ne (Camper 4/11)…
traveldrive
Možno to tam včera ešte nebolo, na slovenských stránkach v túto chvíľu ešte nie je.
Martin Nágl
Příspěvek podléhá schvalování.
_Karel_
Možná proto, že v ceníku verze Lounge limousine není?
ericn
No jo, není, stejně jako camper verze. Nicméně základní cena a Luxury tam je, tak by se to dalo odvodit podle cen základních verzí 😉
panca77
Lze tu 3. řadu sedadel vyjmout? Níkde jsem to nenašel. Proč ji tam mít, když povezu jen dvě děti...
Doupik
Běžným uživatelským způsobem se nedá, ale nožní i zádová opora sedaček lze sklopit, takže řadu můžete buď zcvrknout do délkově kompaktnější polohy (ala Honda) a přisunout k řadě před ní, nebo složit do výškově kompaktnější polohy (při takovém sklopení vícero řad jde udělat jakoby letiště).