Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeToyota GR Corolla má být exkluzivním zbožím, produkce se má úmyslně držet nízko
21 komentářů
petr petrumr
Já bych nato šel ještě více zostra tak, že kdo to chce koupit, tak by někdy měl vlastnit toyotu. Absolutně bych to neprodával majitelům škodovek a už vůbec ne těm co jsou provozovatelé koncernových aut. O komunistech a rusákách je to jasné.
Tak to docela verím, že by si to tak nejak robil. Blbý si na to dosť.
Mne by zajímalo, kdo tohle za něj psal. Pravopis skoro bez chyb a jindy chyby včetně gramatiky.
RadekHolodnak
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nepohybuješ se v dražších autech a tak bys věděl, že ti výrobci jdou na to ještě hůře a oni výrobci tych drahých aut vlastně neznají ani co je to škoda a nějaký paka co na diskuzích jdou za ovečkou a kritizují co se nemá dělat na diskuzích, řetls desatero jak přispívat? nebo to za tebe zaškrtnul fotr?
vlastnils nějaký auto?
To isté by som sa mohol spýtať o tvojom mozgu, ale netreba, to každý vidí a vie aj bez otázok.
takže NE, viděls vůbec někdy velký TP? A nezamlouváš tu toyotu, škodovkáři jsou seladoni co vidí jen a jen sebe, ale v osobnosti jsou nuly, tak provázek, druhou ovečku, něco napsat o diagnoze a haloo jsou tam oveřky moje, vy to víte, kde jste?
Pán je nejaký jasnovidec? 😒]
Tak o Škodovce něco ví, není to tak dlouho, co byla Fabia HTP nejlepší auto na světě 😁 Asi nejsi pamětník, co? 😁
6 nebo 12 ventilů? Že by 11 roků? A máš pravdu, Fábie kombi v eleganci už není, prostě škoda otrhala výbavu, odhlučnění a izolaci. Škoda se propadla na výrobce pro policajty a neziskovky, prostě pro ty co to koupí a nerozumí tomu.
Prý dobře ví jak na to...pche...asi lépe napsat, že dokáží odhadnout možný zájem na základě prodejů příbuzného GR Yarise a chtějí vzbudit počáteční hysterii.
A aby nebyl na blbnutí ten Yaris nakonec lepší.
Inak na blbnutie bude iste lepší Yaris, rovnaká technika v menšom a ľahšom aute. Ale v USA Yaris proste nemajú, takže žiadne alternatívy, z ktorých by si mohli vyberať.