Novinky
speedfred
5
je to dobré, teraz ešte počkať na FL predku.
Přejít do diskuze
iudex
Popravde neviem, čo robia toľké cavyky s odhalením auta, predok je jasný a na zadku mohli zmeniť len výfuky a difúzor, takže dizajn M3 kombi nebol a nemohol byť žiadnym prekvapením.
Tým ale nezhadzujem význam predstavenia M3 kombi, konečne spravilo BMW tento krok, po ktorom túžili mnohí a v kontexte konkurencie, ktorá dávno top verzie v kombíku ponúka, bolo až nepochopiteľné, že to doteraz bavorskí nespravili. Ja tipujem, že kombi bude mať silné predaje a bude tvoriť značný podiel na celkových predajoch M3, môj odhad je 40%.
Tým ale nezhadzujem význam predstavenia M3 kombi, konečne spravilo BMW tento krok, po ktorom túžili mnohí a v kontexte konkurencie, ktorá dávno top verzie v kombíku ponúka, bolo až nepochopiteľné, že to doteraz bavorskí nespravili. Ja tipujem, že kombi bude mať silné predaje a bude tvoriť značný podiel na celkových predajoch M3, môj odhad je 40%.
saabik
Akorát to vypadá, že Alpina B3 Touring bude levnější, komfortnější a lépe použitelná jako daily car.
lyon667
Základ ceny bude asi víceméně na stejné úrovni, možná s tím trochu zamíchá pohyb cen pro MY2023 (první vlna zdražení je už teď v dubnu). Nicméně obě auta se liší charakterem a nejsou tak úplně vzájenou konkurencí. Ano, B3 je rozhodně komfortnější dailycar.
MS-sport
To auto bude perfektně fungovat....pro "singles", kteří žijí aktivní život určitě ideál. :-! :yes:
iudex
Súhlas. A s normálnym predkom aj krajšia.
Ale na druhej strane Alpina je (resp. donedávna bola) s trochou zjednodušenia len tuningom pod inou značkou, takže to neboli príjmy BMW. BMW nemohlo hovoriť: nemáme konkurenta pre RS4, lebo je tu Alpina. Teda ak BMW spravilo konečne hot-kombi "in-house", je to správny a logický krok.
A pre nás rozšírenie možností výberu. 😄
Ale na druhej strane Alpina je (resp. donedávna bola) s trochou zjednodušenia len tuningom pod inou značkou, takže to neboli príjmy BMW. BMW nemohlo hovoriť: nemáme konkurenta pre RS4, lebo je tu Alpina. Teda ak BMW spravilo konečne hot-kombi "in-house", je to správny a logický krok.
A pre nás rozšírenie možností výberu. 😄