Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda má na Ukrajině 13 výrobců, chybí ji komponenty mj. pro kabelové svazky
55 komentářů
Ginger Kyriakos
se zas vedou silácké řeči jak v červenci v roce 1968. Koukněte se raději pravdě do očí. Ukrajinu Západ nikdy nechtěl, jen ji používal jako klacek na dráždění ruského medvěda. Tomu teď ruply nervy. Výsledkem bude totální zdražení všech komodit, zchudnutí nás, kteří budeme ještě navíc živit ty Ukrajince, které jsme nikdy nechtěli. Na konci dne získá Rusko a USA to, co chtějí. USA rozesranou a slabou EU závislou na jejich natištěných dolarech a zemním plynu a Rusko východní Ukrajinu, přístup ke Krymu po souši a dostatečně velké nárazníkové pásmo.
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Koukám se na lidi a nevidím to moc dobře. Dali politikům dobrovolně svá práva k dispozici a ztratili téměř veškerou svobodu výměnou za pocit pseudobezpečí. Semkli se před dvěma lety. Stálo nás to 500 mld a 10procetní (chachá, v reálu aspoň 30procentní, započítáme-li ceny energií a nemovitosti) znehodnocení našich peněz. Teď přichází další vlna, zase jsme se semkli vůči nepříteli, který nás více ohrožuje spíše ideologicky než reálně. Ceny rostou raketově, zchudneme nejmíň o dalších 30 procent během tohoto roku. A výsledek bude přesně takový, jak píšu výše. Bohužel, lid si to žádá a nevolá po deeskalaci situace, naopak tleská její eskalaci.
Amaterasu
Jestli se mýlím já nebo ty a nějaký bolševik možná poznáme za pár let. A to, co dělají ostatní, mě moc neovlivní. O Hitlerovi a bolševicích jsem už psal.
Amaterasu
Podle mě zase nechápeš ty, co je válka a že ta současná není jedinou. A netuším o jakých dezinformacích pořád dokola meleš. Mám svůj vlastní názor, který si vytvářím na základě sledování světa ve kterém žiji. A na to mi opravdu sledovat tv nestačí.
Amaterasu
Jak někdo začne v diskusi o ruských dezinformačních webech, postrádá jakákoliv další diskuse smysl. Už totiž chybí jen kapitalističtí revanšisti, protirevoluční reakcionáři a americký brouk, co nám zničí úrodu. Dnes samozřejmě v opačném gardu...
Amaterasu
Ano, černobílé vidění jsme tu měli, dnes se opět pevně zakořenilo v myslích dnešních svazáků a komunistů. Slovník mají stejný, myšlení taky. Ti před 70 lety si říkali lidoví demokraté, ti dnešní jsou demokraté liberální. Rozdíl mezi nimi není žádný, vyznávají stejnou totalitní ideologii, kde je možný pouze jeden názor a nositel jiného je jimi ostrakizován a perzekuován. Poznáváte se, liberální "demokrati"?
Rozlišovat dobro a zlo, byť nic není černobílé, se učí už malé děti.
Zde mi to přijde, ta hranice, více než jasná.
Pokud mi to bude stát něco navíc (a pouze v penězích), budu jen rád. Uskrovním se, zaplatím... Pro naši budoucnost.
Zde mi to přijde, ta hranice, více než jasná.
Pokud mi to bude stát něco navíc (a pouze v penězích), budu jen rád. Uskrovním se, zaplatím... Pro naši budoucnost.
Ano, malé děti se dají zmanipulovat celkem lehce. Mně ta hranice ,moc jasná nepřijde.
K tvé první větě - nepřekrucuj co jsem napsal.
K té druhé - to je mi tě dost líto. Většina národa v tom jasno má. I s přihlédnutím k tomu, že s těma h*jzlama ruskejma má náš národ trpkou osobní zkušenost.
BTW - dlouhodobě tvrdím, že zanedbávání výuky novodobé historie na našich školách je hrozná chyba.
K té druhé - to je mi tě dost líto. Většina národa v tom jasno má. I s přihlédnutím k tomu, že s těma h*jzlama ruskejma má náš národ trpkou osobní zkušenost.
BTW - dlouhodobě tvrdím, že zanedbávání výuky novodobé historie na našich školách je hrozná chyba.
Pamatuješ, jak ještě nedávno každý řešil Kurdy v SÝRII? Víš kolik jich od té doby pozabíjel a zavřel náš kamarád z NATO - Turecko? Zajímá se o to ta tvoje většina? Víš, že ta tvoje většina chtěla Hitlera nebo bolševika?
https😐/twitter.com/…9673089646415872
Odkazy na nějaké bolševiky mi sem dávat nemusíš. Nezajímá mě to a nečtu to.
No, na to "brzy" bych moc nepoléhal 😞
Jo, můžeme se neshodnout na věcech ohledně aut, můžeme se i pohádat jak koně, můžeme se kvůli tomu házet na hate list. Ale evidentně jsme lidé, kteří jsou schopni identifikovat něco, co je FAKT důležité a zaujmout relevantní postoj. (kapitálky používám za těch cca 15 let, co jsem na ACZ cca potřetí).
To, co teď napíšu dělám s plným vědomím možných následků (zdravím admina). S tím, že jsem (dle mého názoru) nadprůměrně inteligentní člověk, nadprůměrně sečtělý člověk, nadprůměrně kultivovaný člověk, s velmi liberálním postojem k životu.
Také velmi nadprůměrně vzdělaný - to je objektivní skutečnost.
Vždy jsem se snažil respektovat názory jiných, ač jsem s nimi třeba bytostně nesouhlasil.
Upřímně - na diskuzích na ACZ šlo vždy o prd. Ale zábavné prd 😉
Ale teď - i s přihlédnutím k tomu, že jsem táta od malého závodníka - když vidím záběry jak se táta stejně starého miminka loučí s ním a se svou ženou, pláče, protože jde bojovat za ně, za svou vlast a za NAŠÍ (západní) svobodu, to vše pár set kilometrů od nás, v zemi kde jsme byli před pár lety na dovolené... S vědomím, že je možná už nikdy neuvidí...
Tohle mi prostě trhá srdce...
A s přihlédnutím k tomu, co si náš národ prožil, naši dědové, babičky, tátové a mámy... 38, 48, 68...
Proto napíši toto😒br />
Rusofilofé celého světa (i ty, pogo26 a pár jiných zde), vy hloupí, tupí zabedněnci, kterým ani tohle hrůzné šílenství neotevřelo oči - POLIBTE MI P*DEL.
Po těch patnácti letech zde začnu používat hate list.
Pps.: Multinicku, jehož největším smyslem života je očividně dávat zde palce dolů normálním diskutérům - polib si taky. Nulo.
Ps.: A s diskuzí končím