Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZáchrana, nebo velké oči? Alfa Romeo Tonale má značce zdvojnásobit prodeje
13 komentářů
Makovnik
AR by mohli kopirovat strategiu Seatu - prekapotovane VW, ktore nema nic navyse okrem dizajnu, rastlo s dobrym marketingom roky po restarte znacky.
Naoko sa zda, ze navrhnut auto idealne, ked su vytykane nedostatky akehokolvek auta roky zname, ci od uzivatelov alebo novinarov, by nemalo byt narocne. Len nech uz potom realita nesklame.
Naoko sa zda, ze navrhnut auto idealne, ked su vytykane nedostatky akehokolvek auta roky zname, ci od uzivatelov alebo novinarov, by nemalo byt narocne. Len nech uz potom realita nesklame.
simson33
ale tohle Alfa tvrdí pokaždé, když představuje nový model, a nakonec se úspěch nekoná…
Byl jsem se před lety svézt v nové Gulii, diesel v předváděcím autě na volnoběh tak vibroval, že snad muselo být poškozené uložení. Možná jen shoda náhod, ale mě to tedy dokonale odradilo.
Byl jsem se před lety svézt v nové Gulii, diesel v předváděcím autě na volnoběh tak vibroval, že snad muselo být poškozené uložení. Možná jen shoda náhod, ale mě to tedy dokonale odradilo.
Nevim.
Ridil jsem postupne 3, dve nafty a jeden benzin.
Ale je velmi draha vzhledem k usporadani Evropy tak draha auta kupuji Nemci, nebo jejich vazalove.
Takze vlastne ani moc uspech mit nemohla.
Takova auta se musi prosadit predevsim na domacim trhu.
Italsky trh uz nekolik let od vlastnictvi auta odrazuje.
To je cely.
Neni v tom nic sloziteho.
Ridil jsem postupne 3, dve nafty a jeden benzin.
Ale je velmi draha vzhledem k usporadani Evropy tak draha auta kupuji Nemci, nebo jejich vazalove.
Takze vlastne ani moc uspech mit nemohla.
Takova auta se musi prosadit predevsim na domacim trhu.
Italsky trh uz nekolik let od vlastnictvi auta odrazuje.
To je cely.
Neni v tom nic sloziteho.
Je ale zajímavé, že italský trh neodrazuje od koupě právě těch drahých německých aut. Ještě před 10 lety prodávala Alfa Romeo v Itálii plus minus stejně aut jako Audi, Mercedes, či BMW. V roce 2020 jsou prodeje Alfy Romeo v Itálii na zhruba třetině prodejů výše uvedených značek.
Stejsn
nicméně s její dlouhodobou pověstí slibotechny a prázdných řečí... kdo to bude (a za ty peníze) kupovat? Ani Italové ne, viz příspěvek tady výše.
Folklor.
Když slibuje a odkládá VW, tak to nevadí?
Cenu ještě nevíme, ale už víme, že to bude drahý? Ano, bude to asi dražší než základní Fabia.
Šokující...
Když slibuje a odkládá VW, tak to nevadí?
Cenu ještě nevíme, ale už víme, že to bude drahý? Ano, bude to asi dražší než základní Fabia.
Šokující...
3_diamanty
By nemal byt problem.... otazne ale je kedy alfa zacne uz konecne ponukat aj auto ktore nebude len poctu na europskom trhu.... tonale vyzera dobre... je aj dostupnejsie a sikovnejsie ako stelvio... lenze konkurencia v segmente "sportagu" je fakt uz dnes velka a tonale prichadza uz kusok po funuse a neprinasa ani nic prevratne... tak uvidime... aby to zase nedopadlo ako s.... ale ok... radsej uz nemyslime negativne .... drzim palce tonale.... uz tu malo byt davno... :yes:
Ja vim, ze je zvykem se Alfe, potazmo Fiatu, posmivat.
Precete si neco o tom hnacim agregatu zi a tim myslim motor i prevodovku.
To jsme fakt tak zblbli, ze hodnotime prinos auta podle velikosti obrazovky a rychlosti pripojeni na internet?
Je to auto, ne playstation.
Precete si neco o tom hnacim agregatu zi a tim myslim motor i prevodovku.
To jsme fakt tak zblbli, ze hodnotime prinos auta podle velikosti obrazovky a rychlosti pripojeni na internet?
Je to auto, ne playstation.
3_diamanty
By nemal byt problem.... otazne ale je kedy alfa zacne uz konecne ponukat aj auto ktore nebude len poctu na europskom trhu.... tonale vyzera dobre... je aj dostupnejsie a sikovnejsie ako vacsie stelvio... lenze konkurencia v segmente "sportagu" je fakt uz dnes velka a tonale prichadza uz kusok po funuse a neprinasa ani nic prevratne... tak uvidime... aby to zase nedopadlo ako s.... ale ok... radsej uz nemyslime negativne .... drzim palce tonale.... uz tu malo byt davno... :yes:
V takovem pripade by se dostali az na cisla "single model" prodeju Lancie.
Je mi smutno.