Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Zaměstnancům Škoda Auto vzrostou mzdy od 1. dubna o 2000 korun

12 komentářů

rohYpnol
Škoda nemá potřebnou produkci. Výroba padá. Ale zaměstnancům přidává?!?

Stát šetří na zaměstnancích, protože na nic jiného se tahle trapnovláda zoufalců nezmohla. Zatímco soukromý sektor v upadajicím odvětví rozhazuje peníze?!? Nečerpala náhodou Škoda covid podpory??? Takže stát podporuje německou firmu za české peníze a naopak šetří na českých vlastních zaměstnancích?!?

Směšné... :no: :no: :no:
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ham.
No Škoda má především zisk jak kráva a je to soukromá společnost, takže s vydělanými penězi může naložit jak uzná za vhodné a tobě je do toho putička. A co se týče státu, tak ten jenom rozhazuje peníze, které soukromý sektor vydělá, mzdové náklady na státní zaměstnance za posledních 5-6 let enormně vzrostly a důsledkem je mimo jiné inflace daleko vyšší než v okolních zemích, protože soukromé firmy nestíhají na státní moloch vydělávat.
rohYpnol
Inflace nemá s nárůstem počtu státních zaměstnanců absolutně nic společného :no: Především zcela opomíjíš ten důvod onoho nárůstu počtu státních zaměstnanců. To nebyl žádný nárůst. Jen dorovnávání podstavů, které vygenrrovala vláda za dob Kalouska.

Jinak ano. Kdyby Škoda nečerpala státní podporu, tak mi do toho je houby. Jenže tu podporu čerpala!!! A mě fakt nepřijde ok, že tu máme sektor služeb a kultury, který padá na hubu, zatímco stát podporuje firmu co generuje i tak neuvěřitelné zisky.
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
curwasportiva
Kalousek? To snad ne, jak dlouho tady vladl Bures?
Amaterasu
rohYpnol
PavelZ
Těmto lidem odměna patří. Za nelehkou práci v tzv. osmnáctisměnném systému já osobně bych tak pracovat nechtěl. :no:
KANKUNEN
Pomalu preberou otěže, nechají vyrábět Evropany půlku za draho a jak z poloviny obsadí trh slevní.
curwasportiva
Kdysi davno jeste na stredni jsme byli ve Skodovce na exkurzi. Tenkrat jsem si rekl, ze takovou praci nikdy nechci delat.
Na druhou stranu, za ty prachy je to dobry, hodne lidi dela u pasu, za podstatne min…
Ernesto01
Výborně. Mimo covid dotace jsme jim nasypali ještě spoustu dalších peněz že společné kasy. A proč ? Aby si zvýšili odměny. Tato mafiánská bezedná kasička na peníze, ktera se rozbrečí pokaždé, když si trh pšoukne, by měla jít už konečně někam.

Vlastnit Škodu po tomto už nikdy. Musel bych se hanbou propadnout. Kromě toho nechci vypadat, jako se jsem auto vyfasoval ...