Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
PavelZ
Těmto lidem odměna patří. Za nelehkou práci v tzv. osmnáctisměnném systému já osobně bych tak pracovat nechtěl. :no:
KANKUNEN
Pomalu preberou otěže, nechají vyrábět Evropany půlku za draho a jak z poloviny obsadí trh slevní.
curwasportiva
Kdysi davno jeste na stredni jsme byli ve Skodovce na exkurzi. Tenkrat jsem si rekl, ze takovou praci nikdy nechci delat.
Na druhou stranu, za ty prachy je to dobry, hodne lidi dela u pasu, za podstatne min…
Na druhou stranu, za ty prachy je to dobry, hodne lidi dela u pasu, za podstatne min…
Ernesto01
Výborně. Mimo covid dotace jsme jim nasypali ještě spoustu dalších peněz že společné kasy. A proč ? Aby si zvýšili odměny. Tato mafiánská bezedná kasička na peníze, ktera se rozbrečí pokaždé, když si trh pšoukne, by měla jít už konečně někam.
Vlastnit Škodu po tomto už nikdy. Musel bych se hanbou propadnout. Kromě toho nechci vypadat, jako se jsem auto vyfasoval ...
Vlastnit Škodu po tomto už nikdy. Musel bych se hanbou propadnout. Kromě toho nechci vypadat, jako se jsem auto vyfasoval ...
Stát šetří na zaměstnancích, protože na nic jiného se tahle trapnovláda zoufalců nezmohla. Zatímco soukromý sektor v upadajicím odvětví rozhazuje peníze?!? Nečerpala náhodou Škoda covid podpory??? Takže stát podporuje německou firmu za české peníze a naopak šetří na českých vlastních zaměstnancích?!?
Směšné... :no: :no: :no:
Jinak ano. Kdyby Škoda nečerpala státní podporu, tak mi do toho je houby. Jenže tu podporu čerpala!!! A mě fakt nepřijde ok, že tu máme sektor služeb a kultury, který padá na hubu, zatímco stát podporuje firmu co generuje i tak neuvěřitelné zisky.
https😐/www.novinky.cz/…le-mene-40372559