Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Klaudius
0
Tým rozhodne tento voz je. Napriek tomu dosť nechápem jeho nadobúdaciu cenu, aj keď je to kus auta, začína podľa mňa až nehoráznou sumou.
0
Pro náš test jsme měli k dispozici největší, devítimístnou variabilní verzi ve stupni výbavy Atlante Business... to veru nevyzerá na základnú verziu 😄
Klaudius
0
Mne proste príde to auto neskutočno drahé. Je to len môj pocit, možno keby som začal počítať výbavu, motorizáciu a čo všetko v tom aute vlastne je, tak zistím, že cena je vlastne primeraná. Ale na prvý raz ma tá cena za vpodstate len trochu "poľudštený" užitkáč dosť šokovala.
0
Pre toho, kto to auto skutočne potrebuje (tj. využije) je tá cena OK. To auto je "poľudštené" viac ako dosť a navrhnuté tak, aby vydržalo minimálne 2x toľko ako obyčajné 😄 auto.
Klaudius
0
Tak toto si budem overovať tak o 10-15 rokov. 😉
0
... 😄 ale nemusíš tak dlho čakať. Je to užitkáč od základu nadimenzovaný inak ako osobák. Zober si len naladenie motorov na nižší výkon. Alebo chceš snáď porovnávať výdrž Berlinga a Feldy PickUp? 😉
Neviem odkiaľ autor čerpal informácie ale 1.6 HDi má takisto variabilnú geometriu lopatiek turbodúchadla. Ja len tak na okraj 😉