Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Tom Pro
Je fajn jak hodne lidi si bere posledni dobou do huby bmw, ze neni to co driv. A nebo jak se hejtuje ze nejdou s dobou a snazi se stihat teslu a pod. No, M2 si porad koupis a tohle i3 vyslo tenkrat v dobe jako tesla a kvalitama presvedcuje do dnes. To ze je to komplet zeleny auto je pro vegany pecka, my ostatni ocenime lehkost s jakou to auto proplouva provozem.
Kamaráde, jak som zvyknutý na tvoje drsnejšie hodnotenia, tak tento príspevok by som dal zarámovať. :yes:
Sundáš nohu z "plynu" tedy elektriky a stoji to na fleku :-!
Ako keby si v tom niekedy sedel...
sedel. :-!
Ale prd. Podľa toho, aký odpor voči všetkým EV prejavuješ, tak by si sa *** prv, ako by si otvoril dvere.
chápu, že seš zoufalej.... :-! proto ti radím to učivo fyziky na základní škole a matematiky. Pak se uklidníš 😄 :yes:
Čo sa s tým učivom ZŠ stále oháňaš? Že si ho nezvládol ty, neznamená, že ho nezvládli všetci.
protože seš úplně mimo a ještě seš natolik v rámci anonymity internetu drzej, že používáš věty, který by sis jinak napřímo nedovolil. :-!
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
To mi tu káže ten pravý. Ramenaté reči si nechaj. Ak tu niečo platí, tak inteligencia, ale tú si doteraz nijak zvlášť neprejavil.
Jo to on dela s oblibou. V realu by koukal kdyby mu priletelo par facek 😁
Avantime
Takže ďalšie zaujímavé auto nahradí generické SUV. Je to škoda, i3 som mal rád najmä pre jeho nadčasovosť. Vďaka nemu dnes môže elektrické Mini stáť toľko čo mainstreamová konkurencia. S oboma som čo to odjazdil a stále by som si vybral i3 z dnešnej ponuky mestských elektromobilov. Fakt mi už tie SUV lezú na nervy. Na čo mi v meste bude zas o pol metra dlhšie auto.
Vyzkoušejte Smart. Mimo jiných aut, ho mám ve své stáji a do města nic lepšího neznám. Z hlediska velikosti je lepší, než i3. A ano, do měst mi obří SUV typu Q7 a X7 smysl nedávají.
Vec názoru. Okrem toho i3 je minimálne 2+2, Smart je len dvojmiestny, ak sa nemýlim?
Trošku ano. Jsou dvě verze ForTwoo a ForFour. Ta druhá je čtyřmístná. Mám obě. Já měl ale na mysli dvoumístné. Proč vozit vzduch a řešit, kde zaparkovat? S ním parkuji kolmo k obrubníku. Mají tridionový rám, takže z hlediska bezpečnosti mnohem lepší, než i3.
Do města jezdím na kole nebo si ho vezu v aute na fosilní paliva MB Vito a jakmile zaparkuji na placeném parkovišti, usednu na kolo a vše si objezdím :-!
Není lepší Smart s délkou 2,5m, který zaparkujete v každé škvíře a v naftě má spotřebu 3 litry? Dnes na kole jezdí mimo cyklostezky jen sebevrah bez úcty k vlastnímu životu.
Elektrický Smart resp. Renault Twingo je pri danej cene dosť mizéria. Veľká škoda, lebo Smartu fandím, ale hrozne zaspali. Mal to byť Smart, kto ukáže ako má vyzerať poriadne mestské elektro.
Nový Smart už spaľovacím motorom dlhšie nie je v ponuke, ale cenovo to tiež nikdy nebol zázrak. Zas až tak malé auto nechcem, aby sa v ňom odviezli len dvaja ľudia.
Nový Smart už spaľovacím motorom dlhšie nie je v ponuke, ale cenovo to tiež nikdy nebol zázrak. Zas až tak malé auto nechcem, aby sa v ňom odviezli len dvaja ľudia.
Presne tak. Vpodstate i3 veľmi konkurenciu nemá a po jeho odchode zostane na trhu prázdne miesto. Možno by to chcelo niečo klasickejšie, teda plech, možno nejaký plast namiesto karbónu, ale ten dizajnový jazyk a štýl mi je oveľa sympatickejší ako to, čo na posledných elektrách BMW predvádza.
SUV neznamená delší auto. Naopak. i3 musela skončit, už byla šíleně zastaralá, v této branži utíká čas velmi rychle.
i3 je taká malá fantázia. Má najpríjemnejší interiér, v akom som kedy sedel.
Souhlas. Ale já preferuji zábavu za volantem. A ta tam jaksi není. Auto není o tom, cítit se tam jako v obýváku, ale aby vás spolehlivě dovezlo z bodu A do bodu B. No a pro pár nadšenců, aby to byla zábava ve stylu Rallye v provozu. Což znamená, že nesmí být ani přetáčivé a ani nedotáčivé. Proto čtyřkolky jsou zde nejlepší. Dnes např. Toyota Gr Yaris, která veškerá M-ková BMW v každodenním provozu deklasuje naprosto v pohodě.
Prečo? Ja sa potrebujem v aute cítiť dobre. To za prvé. A za druhé - i3 snáď nie je schopné spoľahlivo voziť z bodu A do bodu B? Mimochodom, čo to má spoločné so zábavou za volantom? Samozrejme, každý preferuje niečo iné, ale netreba preto pliesť všetko dohromady.
Ano, vy se v autě kocháte, já při jízdě vnímám to, co se děje mimo auto. Tudíž z hlediska "pohodlí" mě zajímá jen to, zda sedačka mě umí dobře podržet v zatáčkách...😊 Nevnímám při jízdě měkčené plasty, obložení dřevem, masážní a ventilované sedačky, desítka asistentů.... To vše jsem měl v BMW sedmě. Ale byla to těžká kráva. V tom se lišíme. Jak řídím, vnímám jen vozovku pod zadkem a to, co se děje za čelním sklem. Zadek neřeším, je jen promile aut, co by mě předjela.
Presne, pre pár nadšencov. Tej väčšine je úplne jedno, že to nie je zábavné vozenie á la Yaris GR. 😉
Tam není problém, že to bylo EV, tak to nikdo nechtěl, ale že to auto je neforemný a hnusný.
.
Zkus si představit, že na to máš. Pošleš manželku s dětma do dnešního provozu radši ve Fabii a nebo v Q7?....
Opravdu koupíš manželce golf místo q7 když na to máš? 😄
Auta na fosilní paliva: neustále snaha o nižší hmotnost, nižší spotřebu a větší výkon
Elektrovozíky. pasivní účinnost v porovnání s auty na fosilní paliva neměřitelná, spotřeba v přímé úměře k výkonu.
Závěr: využívejme(fosilní paliva) co nám Planeta nabízí, ale nezneužívejme(elektrovozíky) toho! :-!
Kdo v té době koupil Ev tak taky chtěl, aby bylo vidět, že ev má.
Obas i se zavratnyma vykonama...
Vyrazit se spalovakem rychle z místa se neobejde bez snahy a zvukové to tedy taky není vec co chceš na každý křižovatce.
BTW co taky s de-bilem, který zahrabe na semaforech a po dosažení 50 km/h přestane zrychlovat a dál už jen překáží? Jedině předjet.
S BMW 750 se rozjíždíš plynule. Ne že hamstneš na plyn jako dobytek. Jasně, že těch 500 koní umí vystřelit daleko líp než nějaká I3 chrchla, ale který majitel to asi dělá? To je ten fakt, který ti pořád nedochází. NIKDO se na semaforech nerozjíždí na plný plyn, aby protočil kola jak závodník a byl na dalších semaforech zase první, přičemž ho všichni ostatní dojedou během 100 metrů. To dělá jen puberťák nebo pako tvojí úrovně. V reálu by si mi neujel, ani kdybych jel tou chcíplou haťapkou, která je do města naprosto ideální vozítko za pár korun ve srovnání s I3 a navíc s ní můžeš jet klidně na druhý konec republiky, což bohužel s tou I3 nemůžeš.
Víš, že mě vůbec nezajímá kolik má z OZE Británie? Mě zajímá, abychom měli dostatek proudu my a z jakýho zdroje je mi úplně jedno 😉
Jediný v čem máš pravdu, že do města mělo dobrou velikost, ale to i Fabie za zlomek ceny, takže proč si kupovat tenhle krám?