Novinky
0
Nic si z toho nerob.Mojej sa nelubil stary tranzit ze nech kupim nieco normalne...Tak som kupil novy Primastar to ma aj parkovaci senzor obrovsky ulozny priestor tak s tym moze do obchodu...
Přejít do diskuze
Ma ohromny vnitrni prostor, vynikajici jizdni vlastnosti a v neposledni rade i fajn motor. Takovy spravny vozitko pro kazdy den.
Klaudius
Ja som pri stretnutí naživo bol z neho dosť rozhodený. Kvalitu a vlastnosti nekomentujem, pretože to auto nepoznám bližšie.
sparrow1
No ona zase není tak uchylná máme dvě děti a z prasat na silnic má hrůzu tak jí chápu.A sexy je i když vystupuje z Tatry 😄 Ale má smůlu já bych jí mohl s našima financema jako druhý auto do rodiny typu SUV koupit tak Nivu a nebo Samuraie a to by asi nechtěla 😉
Pekelná Micinka
Záliba žen v SUV, ze kterých "dobře vidí" je úchylná. Nejvíc sexy je, když se dlouhá žena vysouká z malého autíčka. 😉
Pekelná Micinka
Tak mě se nelíbí spíš ten facelift, to původní je víc sjednocené myšlenkou.
sparrow1
Autíčko je to pěkný no ta cena by mohla být malinko nižší ale je to docela stylovka tak proč ne.Ale u manželky bych s tím stejně nepochodil ta chce jenom Volvo co má Talmanová ach jo na to holt nemám musí chudinka jezdit služební Fábií. 😢
Podle me to auto je genialni. Jednou jsem si ho pronajmul a najel s nim pres 1000km. Nema chybu. Design je perfektni.
Nemám nič proti Subaru, ale cena 300.000 Kč za malý automobil sa mi zdá privysoká. Za rovnaké peniaze dostanem u konkerencii automobil s rovnakou výbavou, vyšším výkonom a 4-valcovým motorom a hlavne auto väčších rozmerov.
Klaudius
Pekné a milé autíčko. Ešteže nezačali ponúkať staršiu generáciu Sirionu...
Pôvodný model [odkaz]
Po facelifte [odkaz]
Pôvodný model [odkaz]
Po facelifte [odkaz]