Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
Retrowave
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Dobře se v tom plácáš :yes:
Retrowave
MS-sport
Pokud je to satira, pak ok, ale v opačném případě si dejte facku.
gil54
......tak by měl následovat článek, jak hadičkou z nádrže tankují pilu na benzín. 😄
kia ev6 nemá benzínovou nádrž, to není hybrid, ale elektro.
Asi skoro všichni pochopili, že bylo myšleno jiné auto a jiná pila... 😄
Nejhloupější může být jen jeden.
Náhodou já se pobavil. Narozdíl od výroku člověka z Fordu, když jsme byli s Ozzmanem na předváděcí jízdě s Pumou a on nám přesvědčeně tvrdil, že Mustang Mach E je PHEV s dojezdem kolem 50km v EV. To bylo k pláči.
Anonym
EV jako zdroj energie mi dává smysl někde v lese. Ale nikoli na chapupě. Kwa vždyť na chalupě má každý elektřinu - a nebo to není chalupa. Několi výjimek potvrzuje pravidlo. A proč huntovat baterii a vysávat dojezd z auta do elektrické pily? Snad ani v tom lese ne, prostě si vezmu tu benzínovou a basta. Nebo elektrocentrálu. Nebo soláry. Ale určitě ne EV za milion jako zdroj elektřiny. Tenhle fenomén přišel z USA, tam přestavují i Priusy na obytňáky, tam se všechno uplatní. Ale v ČR se člověk pousměje a smutně pokýve hlavou nad hloupostí.
Pozn.: Prius se mi do příspěvku povedlo zamontovat skvěle. TM3 bych taky rád, nevím jak. Poraďte prosím. Ať máte radost, tro(t)lové.
Pozn.: Prius se mi do příspěvku povedlo zamontovat skvěle. TM3 bych taky rád, nevím jak. Poraďte prosím. Ať máte radost, tro(t)lové.
Náhodou, není to krása dojet na chalupu, uvařit kávičku, pogrilovat, pořezat... a pak ... neodjet 😒] 😒] ?
...a já blázen jsem myslel že existuje elektrické zahradní nářadí 😁 😒] 😒]
moment, soused na chatě nemá hodiny, má jen solár a tu aku vrtačku si chodí nabíjet ke mně. Doma si to nabije, ale když je tam tři dny a dělá, tak mu to solár nenabije, ten má na světlo, telku a ledničku.
Coronavirus
Máš recht. I tahle diskuse by od tebe chtěla vyčistit.
Coronavirus
rohYpnol
Otestovat jak dlouho hoří EV a jak dlouho hoří spalovák 😁
Aneb jak dlouho budete mít grilovačku na zahradě...
P.S. prosím o zhodnocení, jestli je lepší buřt pečený na naftě nebo na lithiu 😁 😁 😁
Aneb jak dlouho budete mít grilovačku na zahradě...
P.S. prosím o zhodnocení, jestli je lepší buřt pečený na naftě nebo na lithiu 😁 😁 😁
3_diamanty
Ako kia vie spravit krasny telluride aby vzapati spravila takuto knedlu... skutocne vie oslovit kazdeho dnes uz... od fandu aut az po nejakeho podivneho itckara....
Arese
Píšou, že problém je, že jsou příliš lehká a nevyjedou proto zasněžený kopec. Cetl jsi to vůbec? Nebo jen titulek?
Ondore
Mimoriadne správy: Víchrica Ignatz sa presúva ďalej smerom k východu a naplno už udrela na Česko, kde ide o najsilnejší vietor od februára roku 2020. Desiatky tisíc ľudí sú bez dodávok elektrickej energie a záchranári nestíhajú.
Záchranári nestíhajú, ale nám sa podarilo spraviť rozhovor s hrdinom, ktorý napriek výpadku elektriny zachránil svoju babičku.
Novinár: Povedzte nám, čo sa stalo?
rohYpnol: No, moja milovaná babička o ktorú sa doma staráme je odkázaná na kyslíkový prístroj.
Novinár: To bola iste život ohrozujúca situácia a záchranári by nestihli prísť, ako ste to vyriešili?
rohYpnol: Bolo to jednoduché, hadičku od kyslíkového prístroja sme prehodili priamo k výfuku môjho HEMI, viete, ono to vyhovuje EURO7 aj EURO8, mne za výfukom kvitnú fialky, tak mi napadlo, že by to pomohlo aj babičke.
Novinár: A ako to dopadlo?
rohYpnol: Všetko dopadlo podľa očakávania výborne a teraz rastú fialky na mojej milovanej babičke.
Záchranári nestíhajú, ale nám sa podarilo spraviť rozhovor s hrdinom, ktorý napriek výpadku elektriny zachránil svoju babičku.
Novinár: Povedzte nám, čo sa stalo?
rohYpnol: No, moja milovaná babička o ktorú sa doma staráme je odkázaná na kyslíkový prístroj.
Novinár: To bola iste život ohrozujúca situácia a záchranári by nestihli prísť, ako ste to vyriešili?
rohYpnol: Bolo to jednoduché, hadičku od kyslíkového prístroja sme prehodili priamo k výfuku môjho HEMI, viete, ono to vyhovuje EURO7 aj EURO8, mne za výfukom kvitnú fialky, tak mi napadlo, že by to pomohlo aj babičke.
Novinár: A ako to dopadlo?
rohYpnol: Všetko dopadlo podľa očakávania výborne a teraz rastú fialky na mojej milovanej babičke.
Co nějaké jízdní vlastnosti, pohodlí, zážitek při řízení... Podstatné přeci je, jestli to utáhne indukční varnou desku zapojenou do série s pěti přímotopy.
Bravo milá redakce :yes: :yes: :yes: My, fandové do aut, jsme přesně tohle potřebovali. Vidět, jak EV podřezávà větev automobilového průmyslu v Evropě. Aneb jak se říká, motorovku na ně...!!!
Díky kluci :yes:
Z mého pohledu zatím nejzábavnější auto, co jsem řídil bylo M4. Zkoušel jsem třeba i M5, M8 či RS6/7, ale to už jsou moc těžká auta, byť výkon okolo 600 koní je fantastickej. Ale sráží to dolů jejich váha.
Megane RS řadím do stejné kategorie jako Octavia RS, prostě rádoby ostřejší normální auta, vypadají lépe než obyčejný model, ale svojí laťku, ani s vyšším výkonem a hezčím vzhledem, prostě z principu nepřekročí.
Ja taky moc nerozumim te proklamovane zabavnosti u predokolek. Rychle, mozna. Zabavne, spis ne.
Ano clovek se muze pobavit i ve Favoritu, ale to jeste neznamena, ze je zabavny…
Jasne ze zadokolky jsou z principu zabavnejsi.
Ale u Civicu super razeni, rizeni, odfukovani turba...
Takze napsat, ze u Type-R (jakyhokoli) nebo Megane RS neni zabava je urcite fail...
Ty ne. 😄
Skus nekdy drift s TM3 a pak mi rekni, ze te to nebavilo. 😉
Kolik se jich prodá?
Proč má tohle uspořádání?
Podívej se kolik je celkový trh s auty, kolik aut se prodá s pohonem předních kol s motorem napříč (nejlevnější co jde) a kolik % z celkového trhu s auty jsou auta pro požitek z řízení.
Z toho ti výjde, že naprostá většina prodaných aut jsou auta prodaná jako dopravní prostředek.