Design
Přihlásit pro přidání komentáře
Arese
Do Drážďan je to z Prahy 147 km, takže ta blbost v krajských listech je naprostý blábol. Redaktoři idnes jeli do Mnichova a to už je trochu jiný level. Ale je to asi jako letět vrtulníkem z Prahy do Dubaje a následně prohlásit, že vrtulníky jsou naprd. Prostě pokud jezdím často Praha-Mnichov, tak si na to zatím elektromobil nepořizuju...
Ne "zatím". Nikdy! 😄
Ne, zatím. A i kdyby, tak kolik je třeba v takovém Česku aut a kolik z nich jezdí často vzdálenost ala Praha-Mnichov? Tipuju, že do 10 %. 😉
Nikdo přece neříká, že teď v roce 2022 máme zahodit auta se spalovacími motory a přejít hromadně na tuto první generaci elektromobilů. My jsme třeba do firmy pořídili PHEV a je to z našeho pohledu ideální řešení. Samozřejmě, že to není úplně nejlevnější řešení, nejlevnější řešení je jezdit v jedničkové Octavii TDI, ale člověk chce mít taky nějakou úroveň... 😄
Nikdo přece neříká, že teď v roce 2022 máme zahodit auta se spalovacími motory a přejít hromadně na tuto první generaci elektromobilů. My jsme třeba do firmy pořídili PHEV a je to z našeho pohledu ideální řešení. Samozřejmě, že to není úplně nejlevnější řešení, nejlevnější řešení je jezdit v jedničkové Octavii TDI, ale člověk chce mít taky nějakou úroveň... 😄
Barry Lyndon
Ať už je záď taková nebo maková, měli by hlavně něco udělat s tím strašidelným fejkovým předkem.
A hodil by se i facelift zadních světel, ta co mají Enyaq a Fabia vypadají poněkud neaktraktivně a zastarale ve srovnání s Octavií a Scalou. Holt se potvrzuje, co jsme věděli už dávno a sice, že kýčař Stefani je o pár levelů jinde než Kabaň. :no: ;-\
A hodil by se i facelift zadních světel, ta co mají Enyaq a Fabia vypadají poněkud neaktraktivně a zastarale ve srovnání s Octavií a Scalou. Holt se potvrzuje, co jsme věděli už dávno a sice, že kýčař Stefani je o pár levelů jinde než Kabaň. :no: ;-\
Předek beru.
Zadní světla ne. Docela se mi líbil poznávací znak těch C v zadních světlech, klidně bych u toho zůstal. Když už to ale opustili (nová verze není horší, jen méně osobitá), pak mi Enyaq + Fabia nepřijdou horší, než Scala + Octavia... ze všech nejmíň se mi líbí asi ta Scala.
Zadní světla ne. Docela se mi líbil poznávací znak těch C v zadních světlech, klidně bych u toho zůstal. Když už to ale opustili (nová verze není horší, jen méně osobitá), pak mi Enyaq + Fabia nepřijdou horší, než Scala + Octavia... ze všech nejmíň se mi líbí asi ta Scala.
cjoctavian
Z toho, co som doteraz videl, mi pripada Enyaq Coupe ako vykysnuta obezna Octavia ;-\
Něco jako: Běžte někdo sdělit těm géniům do AZNP v čele s panem Kabanosem, že "coupé" znamená 2-dvéřový vůz, když už...??
Každá automobilka, která rezignuje na skutečné potřeby a poptávku svých zákazníků, si nevyhnutelně kope vlastní hrob. Větru a dešti neporučíš, a direktivní plánované hospodářství vede jen k bídě, to jsme si u nás už velmi důkladně (a bolestně) vyzkoušeli, "milá" EU! 😒 😒 😒 :no:
pobavils