Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
jako ten o té Tesle nedávno. Čekám kdy se ozve první chytrolín s osočením na placenou reklamu.
Nikde nečtu omlouvání nutnosti tankování a skvělé kávě na nabíječce u Humpolce, myslím, že pochvalu si Highlander docela zaslouží, dojedeš s ním na krátké i dlouhé trasy a kafe si dáš až kde budeš chtít a nemusíš zkoušet dobrotu lidu, když je budeš žádat o prodlužku ve 2 ráno :-!
KANKUNEN
že funkčnost toyotího hybridu ovlivnilo hlavně vylepšení spalovacího motoru. Větší motory vyřešily tu utrápenost do kopců.
Zkusil jsem a ta utrápenost do kopců tam stále je. Do takto velkého a hlavně těžkého auta patří šestiválec (ať už čistý nebo hybridní). Auto se čtyřválcem, které má prázdné přes dvě tuny a naložené přes 2,5 tuny nikdy nebude mít suverénní zátah jako mají dieselové nebo benzínové přeplňované šestiválce. V této třídě dnes běžný dieselový šestiválec v dlouhém táhlém tohle vypráší rozdílem dvou tříd.
čtyřválec nedosáhne do dlouhého táhlého kopce předepsané rychlosti 90 km/h?
Vyzkoušel tak prd. To auto se opravdu netrápí ani ve stoupání na D1 při 130 a zrychluje dal, I když v té rychlosti už vlažněji než klasická karoserie.
Protože v určitém okamžiku můžu tvrdit, že cokoliv nezrychluje jako moje M5 Competition je k uzoufání líné a utrápené (nadsázka) anebo že do auta patří aspoň dvanáctiválec a nic menšího nedává smysl.
A že by měla karoserie souznít s výkony automobilu a překoňovaná stodola bude pořád stodola.
A že by měla karoserie souznít s výkony automobilu a překoňovaná stodola bude pořád stodola.
Jistěže dosáhne, to dosáhne i Dacia Logan. Otázka jenom je jak rychle. A nejsou kopce jenom na okreskách, jsou i kopce na dálnicích a i na dálnicích s neomezenou rychlostí.
Rozumím nedostatečné dynamice u sportovního kupé. I když i tam jsou jedinci, co ti vysvětlí, že Miata nepotřebuje víc koní, protože se bavíš i tak. Ale u rodinného SUV? Opravdu je to potřeba? Nejvíc se toho prodá v Americe, kde to beztak neřeší vůbec...
Včera jsem narazil na informaci o tom, že nejprodávanější kombík v USA je s přehledem Subaru Outback... což je auto úplně k ničemu podle většiny zdejších...
edit: nedávno jsem se svezl s kolegovým Rubiconem. přemýšlel jsem, na co je komu do toho auta HEMI, když už ve 140 byl problém to auto udržet na cestě...
Včera jsem narazil na informaci o tom, že nejprodávanější kombík v USA je s přehledem Subaru Outback... což je auto úplně k ničemu podle většiny zdejších...
edit: nedávno jsem se svezl s kolegovým Rubiconem. přemýšlel jsem, na co je komu do toho auta HEMI, když už ve 140 byl problém to auto udržet na cestě...
Požadavky na dynamiku auta jsou u různých lidí různé, napsal jsem jenom svůj pohled. A různé jsou ty požadavky i v různých částech světa. Kolik se daného auta prodá v USA je mi celkem putička, v USA se prodává zdaleka nejvíc pickupů, což je typ auta který jde zcela mimo můj záběr bez ohledu na značku. Prostě jiný trh, jiné požadavky to je tak jediné co k tomu z pohledu Evropana mohu říci. Rubikon je asi jedno z nejlepších terénních aut, takže nerozumím Evropanovi, proč si to koupí (terény pro toto auto zde prakticky nejsou a pokud jsou, tak se do nich nesmí), naopak Američanovi možná trochu rozumím, on má jednak ty terény, kde to využije, má potřebu vláčet za autem slušnou nálož nákladu, má benal za hubana, tak proč by toužil po Dusteru s tříválcem.
parametry toho hybridu jsou podobné jako u šestiválců z časů před pár lety, třeba Touareg 3.0 TDI měl stovku někde kolem devíti sekund a nepřišlo mi to pomalé. časem se parametry zlepšily, ale že bych je považoval za slabé? ne pro tenhle typ karoserie.
jen pro info, legálních off-road areálů je spousta. jen mi přijde nuda brousit jedno místo pořád dokola, daleko větší zábava je v terénu cestovat... a to musí člověk mimo ČR. ale stejně legální je jezdit víc než 50/90/130, jen za vjezd do lesa se myslík řidičák nebere?
jen pro info, legálních off-road areálů je spousta. jen mi přijde nuda brousit jedno místo pořád dokola, daleko větší zábava je v terénu cestovat... a to musí člověk mimo ČR. ale stejně legální je jezdit víc než 50/90/130, jen za vjezd do lesa se myslík řidičák nebere?
Stovka zrovna asi není ten parametr o který jde. On ten hybrid asi zatáhnout umí, ale holt potřebuje otáčky - taky má jen 270Nm, i ten základní Touareg z roku 2010 měl 400.
Jeden motor má 270Nm, druhý 121Nm a třetí 239Nm. To ti přijde málo? Oproti jednomu s 400Nm
Jestli jsem pochopil čísla, tak kombinovaný výkon je 182kW a kombinovaný točivý moment 270Nm... ne? Samotný spalovák má 239Nm?
Těch 270 jsem našel na autoweek, ale tam je asi nějaká starší verze spalováku... najít něco na Toyotě je nadlidský úkol.
Těch 270 jsem našel na autoweek, ale tam je asi nějaká starší verze spalováku... najít něco na Toyotě je nadlidský úkol.
Kombinovaný točivý moment toyota nezverejnuje. 270Nm je přední EV, 121Nm je zadní EV, a 239Nm je spalovak
Já našel tohle... ale bohužel autoweek má údaje ke všemu, ale není to 100% spolehlivý zdroj.
https😐/www.autoweek.nl/aut👋102166/toyota-highlander-25-hybrid-awd-premium/
Nojo, tak asi to bude víc 😄
https😐/www.autoweek.nl/aut👋102166/toyota-highlander-25-hybrid-awd-premium/
Nojo, tak asi to bude víc 😄
Tady je asi nejvíc info od Toyoty
http😐/www.toyotanews.eu/images/DPL_-_Highlander_Hybrid_Tech_Sheet_Final_cz.xls
http😐/www.toyotanews.eu/images/DPL_-_Highlander_Hybrid_Tech_Sheet_Final_cz.xls
pružné zrychlení má nepochybně spalovací motor podpořený elektromotorem slušné.
https😐/www.youtube.com/watch?…
https😐/www.youtube.com/watch?…
Bohužel tam nemůžu najít druhou generaci s adekvatnim výkonem.
https😐/accelerationtimes.com/…ls/vw-touareg-v6
https😐/accelerationtimes.com/…ighlander-hybrid
https😐/accelerationtimes.com/…ls/vw-touareg-v6
https😐/accelerationtimes.com/…ighlander-hybrid
Vůbec bych neměl problém věřit, že Highlander pojede líp, ale kdybych si měl vybrat, za čím budu tahat vlek, či co budu nakládat po střechu nákladem, budu koukat na ten kroutící moment dieslu a jeho velký objem, mimochodem 400NM má dnes i R4 dvoulitr.
Ale třeba je to jen pocitové a ve skutečnosti bude lepší i ten hybrid, kolik má HL kombinovaný ten krouťák ? A je dostupný vždy ?
Ale třeba je to jen pocitové a ve skutečnosti bude lepší i ten hybrid, kolik má HL kombinovaný ten krouťák ? A je dostupný vždy ?
Bohužel kombinovaný kroutak nenajdeš. Tedy ja ho zatím nikde nenašel a všude se píše zvlášť
tak se zeptej Mikesuse, kolikrát tahal JCB na stavbu😊
Ani jednou :-! 😒] 😒]
Zatím nejvíc táhnul nebrzdenej vozejk s 2 sadami pneumatik. 😒]
Zatím nejvíc táhnul nebrzdenej vozejk s 2 sadami pneumatik. 😒]
Velké SUV s 182 kw a zvládne utáhnout to, co Favorit! Gratuluju 😒] 😒] 😒]
Presne. 😒]
Příště bych mohl na správnej vozejk přidat ještě ty 2 favority 😁
Příště bych mohl na správnej vozejk přidat ještě ty 2 favority 😁
Obávám se, že už by si se pohyboval na hranici tvého řidičáku 😁
Za ní. E ještě nemám, takže musím udělat.
Facko ma kolik? 900 ? To je 1800 za Favority, plaťák má tak 200-300 ? a HL váží? A jsme u toho 😁 😁
Měl by sis zopakovat autoskolu, jestli narážíš na limit 3.5t
Pokud máte řidičák skupiny B, můžete řídit automobil s přívěsem s maximální hmotností 750 kg (resp. i o něco vyšší, ale celkem přívěs + auto nesmí vážit víc než 3,5 tuny). Jestliže tedy chcete za vozidlo připojit něco většího, je potřeba si řidičské oprávnění rozšířit. Varianty jsou hned 2: skupina „BE“ a „B96“.
Skupina „B96"😒br /> Řidičské oprávnění skupiny „B96“ je ideální pro ty, kterým stačí řídit auto s přívěsem o celkové hmotnosti (tj. včetně automobilu) do 4250 kg.
Zásadní výhodou tohoto řidičského oprávnění je, že nemusíte psát žádné testy a podle zákona ani nemusíte absolvovat kurz. Stačí složit tzv. „doplňovací zkoušku“ z jízdy. Samozřejmostí jsou 2 výcvikové jízdy pro vaši přípravu na zkoušku.
Skupina „BE“
S řidičským oprávněním skupiny „BE“ můžete k autu připojit přívěs o hmotnosti až 3 500 kg, vyplatí se tedy pokud nechcete přemýšlet nad tím, jak těžký přívěs táhnete.
Narozdíl od skupiny „B96“, tady už se bez absolvování kurzu neobejdete. Rozsah výcviku skupiny B+E je následující:
Pokud máte řidičák skupiny B, můžete řídit automobil s přívěsem s maximální hmotností 750 kg (resp. i o něco vyšší, ale celkem přívěs + auto nesmí vážit víc než 3,5 tuny). Jestliže tedy chcete za vozidlo připojit něco většího, je potřeba si řidičské oprávnění rozšířit. Varianty jsou hned 2: skupina „BE“ a „B96“.
Skupina „B96"😒br /> Řidičské oprávnění skupiny „B96“ je ideální pro ty, kterým stačí řídit auto s přívěsem o celkové hmotnosti (tj. včetně automobilu) do 4250 kg.
Zásadní výhodou tohoto řidičského oprávnění je, že nemusíte psát žádné testy a podle zákona ani nemusíte absolvovat kurz. Stačí složit tzv. „doplňovací zkoušku“ z jízdy. Samozřejmostí jsou 2 výcvikové jízdy pro vaši přípravu na zkoušku.
Skupina „BE“
S řidičským oprávněním skupiny „BE“ můžete k autu připojit přívěs o hmotnosti až 3 500 kg, vyplatí se tedy pokud nechcete přemýšlet nad tím, jak těžký přívěs táhnete.
Narozdíl od skupiny „B96“, tady už se bez absolvování kurzu neobejdete. Rozsah výcviku skupiny B+E je následující:
Já ji našel za tebe.
Takže 12 let staré auto, o dost těžší, s nižším výkonem a permanentní čtyřkolkou je stejně rychlejší než moderní auto z roku 2021.
Tím nechci říct, že ta Toyota jede špatně, pro rodinné auto dostačující, ale 250koní si představuju jiné parametry.
https😐/zeperfs.com/…tch8838-9186.htm
Takže 12 let staré auto, o dost těžší, s nižším výkonem a permanentní čtyřkolkou je stejně rychlejší než moderní auto z roku 2021.
Tím nechci říct, že ta Toyota jede špatně, pro rodinné auto dostačující, ale 250koní si představuju jiné parametry.
https😐/zeperfs.com/…tch8838-9186.htm
Nechci nějak znevažovat Turka, ale s tím základním motorem na dálnici těžko stíhá i 110Kw Oktávku ... TDI.. tedy spíš ve vyšších rychlostech nestíhá
Myslis ty zepfersm kde má camry akceleraci na 200, kdzy ma omezovač na 180? Tyhle stránky už se zdiskreditovali dávno.
Myslel jsem, že se bavíme o té základní verzi se 150kW a 400Nm. Že ta silnější se 180kW pojede líp žádný překvapení není.
Nejsme "před pár lety", jsme v roce 2022 a nacházíme se v Evropě. No a když jsi zmínil Touarega 3.0 TDI, což je v Evropě základní motorizace nad kterou je x dalších výkonnějších, tak i ten současný základ je dynamikou a suverenitou zátahu někde úplně jinde než ten atmosférický čtyřválec. A nejen dynamikou, ale třeba i užitečností, protože ten Touareg utáhne 3,5 tuny, ta atmoška jen 2, což je hodnota, kterou překonávají i SUV o dvě třídy menší. Takže když se vrátím ke své původní odpovědi Kankunenovi, pokud je někdo zvyklý v této třídě SUV na X5 30d, Touarega, GLE, Q8, RRS byť jen v nejběžnějších motorizacích se základním šestiválcovým dieselem, tak po přesednutí do Highlanderu si nemůže nevšimnout při požadavku na dynamiku vytočeného motoru do maxima s nijak libozvučným projevem doprovázeného navíc nijak uspokojující dynamikou (s bídou na úrovni tebou zmiňovaného starého Touarega). Že to někomu může stačit to nerozporuji, Dacii Duster to bezpečně ujede.
Jaký přeplňovaný 6valec koupím v této kategorii za 1.5M? To by mě zajímalo. Protoze při mém hledání jsem ho nenašel.
hugino
Začína ich čoraz viacej jazdiť a u nás na ulici stáva sivá metalíza a tá sa mi páči viac ako tento bledomodr👋ocelový.Je to kus autu a pre viacčlennú rodinu to bude asi fakt ideál.Na to že bol vyvíjaný pre Ameriku je design aj pre Európana prijatelný čo dokazujú aj predaje.Toyota v posledných modeloch urobila čo sa designu týka aspoň za mňa velký pokrok :yes: .Po Mazde je to druhá japonská automobilka ktorá sa mi začína páčiť.Škoda že nemá v ponuke aj trochu silnejší turbobenzín.
Prej bude mit Corolla motor z YAGRu, to je dost silny turbobenzin a ja budu mit o plakat navic 😁
Mikesus
Po přečtení si říkám, jestli nemám jiné auto.
Budu muset s Machim si Highlander na chvíli vyměnit.
Bouchání jsem si nevšiml, je dost komfortní i na rozbitých cestách, naopak v zatáčkách se hodně naklání a reakce na volant jsou dost vlažné a pri přejetí větších nerovnosti se ještě několikrát dohoupne a člověk ma pocit jak když sedí na vzduchové sedačce. Byl to i důvod, proč jsem i na zimu nakonec vzal 20" kola, protoze i přes ně to tlumí nerovnosti dobře bez bouchani. A nebo to nejsem schopen poznat. :-!
Budu muset s Machim si Highlander na chvíli vyměnit.
Bouchání jsem si nevšiml, je dost komfortní i na rozbitých cestách, naopak v zatáčkách se hodně naklání a reakce na volant jsou dost vlažné a pri přejetí větších nerovnosti se ještě několikrát dohoupne a člověk ma pocit jak když sedí na vzduchové sedačce. Byl to i důvod, proč jsem i na zimu nakonec vzal 20" kola, protoze i přes ně to tlumí nerovnosti dobře bez bouchani. A nebo to nejsem schopen poznat. :-!
Taky mám pocit, že mám jiné auto, kdykoli se zde napíše něco o Priusu 3. A je jedno jestli se to napíše "nahoře" nebo "dole" 😄 😄 😄 Tak konečně jsi to zažil 😄.
Ono musím říct, že kdzy jsem mel kvůli výměně zrcátka tu predvadecku, tak jsem si taky pripadal, že mám úplně jiné auto.
Nebyť toho archaického infotainmentu a divne nízko vedeného výfuku vzadu (je tak na ranu), tak tomu autu ani nemám čo vytknúť. Ešte som nepochopil prečo predná kamera nevie ukázať normálny záber, ale má tam tú tmavú časť obrazu v strede hore.
S tou prendi kamerou, to dělá i u ravky a je to tam nějak SW schválně. Nevím proč také.
Infotainment člověk nepoužívá, kdyz ma AA/carPlay. A i radši starej, ale funkční.
No a výfuk, osobně mi to nepřijde, není to nejnižší část a navic je to silniční stodola, ne terénní výletník
https😐/youtu.be/cFYXQJs8Hxg
Infotainment člověk nepoužívá, kdyz ma AA/carPlay. A i radši starej, ale funkční.
No a výfuk, osobně mi to nepřijde, není to nejnižší část a navic je to silniční stodola, ne terénní výletník
https😐/youtu.be/cFYXQJs8Hxg
3_diamanty
Pre mna jedno z tych aut ktore mam na zozname dokonalych uzasnych a idealnych aut.... za mna ako som uz spominal jedno z naj aut ktore prislo na trh v r 2021... spolu s kaskajom ... mokkou ... a ... ale to uz odbocujem...
Chcem vidiet porovnanie s rextonom .... prosim.. prosim.... moj tip pre acz :yes:
Chcem vidiet porovnanie s rextonom .... prosim.. prosim.... moj tip pre acz :yes:
A inak ma vždy strašne pobavia podobné reči o tom ako je podnikateľom dobre, lebo nákup bez DPH. Tá DPH je proste skvelý vynález. Štát z nej má príjem. Podnikateľia z nej majú príjem. A nikto ju neplatí.
A komu platíš tu DPH? Neplatíš ju priamo štátu, ale tomu podnikateľovi, ktorý si kúpi auto s odpočtom DPH, ale nakoniec aj tak zaplatí DPH štátu. Ak by nebol platcom DPH, tak by síce dal za auto viac, ale štátu by zaplatil oveľa menej.
Jo třeba ve službách je DPH geniální :yes:
Nekúpim si Porsche 911, len preto aby som štátu nezaplatil DPH. Pokiaľ mi auto nezarába, tak je to len náklad a ten musím pokryť zo zisku inde a to posledné čo pri jeho kúpe riešim je to o koľko menej zaplatím DPH.
Odpočet DPH teoreticky počítá s tím, že pokud používáš auto ve sdíleném režimu soukromé / služební, tak vedeš knihu jízd a odečíst DPH můžeš jen na tu služební část... resp. na začátku se to nějak nastaví a pak se to musí kontrolovat. Tohle už se ale v praxi těžko kontroluje, spíš nekontroluje.
Televize na kolegu je taky čistý daňový podvod... taky s minimálním rizikem že to praskne 😄
Když realiťák tu Teslu po směně zaparkuje před kanceláří a sedne si do soukromého vozidla, tak s tím nemám problém. Přesně jak píšeš, nikdo to neřeší. Bral jsem auto od jednoho Rakušáka a tvrdil mi, že se u nich nedá koupit luxusní auto na firmu s odpočtem - netuším, jestli je to pravda nebo ne. Oč mi kráčí, že si půjde pro dotaci někdo, kdo ji nepotřebuje a zaplatí mu ji - přesně jak se tady periodicky vztekají odpůrci elektromobilů - chudáček ve Felicii.
A nám, mírně sympatizujícím ubyde jeden argument - kde se u nás platí dotace při pořízení elektromobilu? ;-\
Chudáček bude muset Felicii prodat, boháč si koupí Teslu místo Superba... z pohledu ekologie win-win 😉
Jinak je Tesla Model 3 konkurence prémiových sedanů (MB-C, BMW 3... i přesto, že třeba interiér sotva snese srovnání s mainstreamem).
TM3 je 1,2M, BMW 3 je od 834 (318i 115kW)... takže teoreticky u téhle dvojice je EV o 400t dražší a mohla by na to být dotace 400*0,4=160.000Kč pro velké firmy a 400*06=240.000Kč pro menší.
Samozřejmě BMW 3 se 115kW není dynamicky srovnatelné s TM3 za 1,2M, zase nemá omezený dojezd... a pak bys měl jít do detailu a zkoumat výbavu... mohl bys vzít jako referenci Passat místo BMW 3... no bude to magie, protože ta přímá porovnatelnost tam prostě není, ani na té technické úrovni.
Babiš (sobě) a důchodcům. Fiala (sobě) a soudruhům podnikatelům. Na střední třídu se kašle vždycky 😄 😄 😄 😄
TM3 SR+ má 208kW, tomu by odpovídala minimálně 330i AT za 1,1M... a nebo spíš naftová 330d AT za 1,25?
Nevím jak to chtějí udělat... jestli dají do prováděcí vyhlášky nějaké modelové konfigurace typu RWD prémiový sedan s výkonem 200kW stojí 1,2M, 250kW AWD stojí 1,7M... a proti tomu se to pak bude počítat?
Navrhuji uměle snížit ceny benzínových a naftových aut, dejme tomu, ať nežeru o 75%. Tím se ještě dramaticky prohloubí (anebo alespoň dosáhne) cenový rozdíl mezi fosilem a elektrem. Zájemci o elektro tak dostanou ještě daleko vyšší dotace......a já si konečně koupím M340i nebo tak něco. 😒] 😒]
Chtěli bychom něco, co funguje a je pohodlné.
Je těžko hodnotit, ale když si člověk zvykne na příjemné plynulé zrychlovani, vadí mu cukani při řazení. Ale to kdyz by člověk neznal HSD, tak by mu to asi nevadilo. Těžko hodnotit, ale po zkušenostech s poruchovosti VW co jsme měli, tak by se asi hledalo v žebříčku spolehlivosti.
Jaké EV to bude? Zoe nebo 208e? 😒] 😒] 😒]
Možná když bych dostal dotace na koleje... :-!
Relativně stará je Ma6... 2012
Jo Ma6 vlastně. Díky :yes:
Mas tip ? Ja nerikam, ze to jsou stejna auta, klidne i lepsi, ale jsou to vrstevnici a zadnej progress tam moc nevidim a nebo bych musel vysolit pak za D3 a to je mimo muj rozpocet. Ja mam auto soukrome a 6 let stary s tim najezdem vymenit treba za novej starej Passat s podobnym motorem (2.0 tdi) a tak, dat za to 1.2 m , to by mi nedavalo smysl
Tip... To záleží, racionální je "neřeš co funguje" .
Pod kapotou je to zase jiná věc, tam konkurenti tou generační proměnou prošli docela nedávno, třeba TDI -> TDI Evo... my mluvíme o stáří auta jako takovýho, ne?
Ze vsechno stoji za prd a ja mam to nejlepsi 😒]
Však musíme přece hodně šetřit a ti co málo křičí, těm to dáme sežrat nejvíc.