Novinky
Zpět na článek
Nová Kia Sportage odhaluje české ceny. Dáte za ni 600.000 tisíc, i přes 1,2 milionu Kč
20 komentářů
twistedTSD
7
Rozhodně zajímavější než T-roc, Karoq nebo Ateca 1.0 za stejné peníze. HEV 4x4 bude asi top. :yes:
Přejít do diskuze
Ginger Kyriakos
Že nejde překonat nového Hnusona. Korejci se rozhodli, ze po létech opět přivedou k životu asijský design svých vozů. Největší eklhaft je ale spolehlivě SS Tivoli Grand při pohledu zezadu...
KANKUNEN
kterému se hlavně ta příď nelíbí. To guláš zdrogovaného kuchaře s marcipánem.
johny555
Zajímavý, ani jednu z těchto věcí bych nechtěl. Teda kromě 4x4, ale tu bych stejně využil málokdy. Pro mě jasná volba HEV + automat + 4x2 + autohold
johny555
jo, cena je opět vyšší... ale na rozdíl od koncernu, který s navýšením ceny nenabízí skoro nic, maximálně částečně odpustí předražené příplatky, tak tady vidím velký mezigenerační posun. S předchozí generací nemá nic společného. Já bych volil verzi HEV Exclusive, tam už je vše podstatné včetně třízonové klimazace a adaptivního tempomatu. Co jsem viděl testovací videa, tak vypadá asi na nejlepší způsob elektrifikace - hladké rozjezdy, zrychlení, ticho a bez nutnosti nabíjet. Jediným konkurentem se jeví Tucosn.
MS-sport
Čím hůře funguje Škoda díky globalistické VW, tím se lépe daří Hyundai/Kia. Auta mají hned a svoji kvalitu, akorát začínám mít pocit, že ta cena přestává být zajímavá.....
James_Bond
Jazdil som na - HEV ma 230 koni a - PHEV 263 koni... a jazdi to velmi velmi dobre.
Jaros71
Že se dá vyrovnat v ošklivosti nový Hyundai , jsem netušil.. :no:
Tento asijský design JE PRO MNE NESTRAVITELNÝ.. 😲
Interier ujde , jen se mi zdá středový tunel mooc široký , to bude tlačit do kolene!
Snad tam zbyly nějaká tlačítka.. 😉
Tento asijský design JE PRO MNE NESTRAVITELNÝ.. 😲
Interier ujde , jen se mi zdá středový tunel mooc široký , to bude tlačit do kolene!
Snad tam zbyly nějaká tlačítka.. 😉
Makovnik
A to je zvlastne, lebo Hnujdaj Tusom nie je nijak zvlast dobre auto.
Motor zere, slaby, dvere papundeklove, je to hlucne, podvozok priemerny. Aspon ze miesta je vnutri dost a dizajn interieru sa im podaril. Ale to je na kupu velmi malo.
Motor zere, slaby, dvere papundeklove, je to hlucne, podvozok priemerny. Aspon ze miesta je vnutri dost a dizajn interieru sa im podaril. Ale to je na kupu velmi malo.
Plautus
Tiež si myslím. Som zvedavý na ten pohonný reťazec so 6-stupňovým automatom, keďže ich 7-stupňová dvojspojka má svoje muchy a manuál tiež. Takže aj z toho pohľadu by mohla byť HEV verzia najlepšia voľba.
Stejsn
Jistě si všichni vzpomínáte, jak Vošického reklamy vykřikovaly o "takhle malinkém sousedovi z Boleslavi". Bohužel se to začíná naplňovat.
Avantime
Inak na Slovensku už Sportage predbehol v predajoch Karoq (Tucson je z SUV prvý), ale tak bude to zrejme dopredajom predošlej generácie.
hugino
Akože ponuka motorov,prevodoviek alebo pohonov 4x2 alebo 4x4 super tak by to malo byť aby si mohol záujemca vybrať :yes: .Aj ceny sú + /- adekvátne dobe.Ale za mňa je táto generácia Sportage najškaredšia hlavne spredu tu podľa mňa platí že menej je niekedy viac.
Ada je zase tady
Když to má takové různorodé verze, je mezi nimi diesel + manuál + 4x4 + ruční brzda?
A proč je to tak obludné? :no: :no: :no:
A proč je to tak obludné? :no: :no: :no:
white label
Měl bych taky nějaké výhrady k "předesignovanému" vzhledu exteriéru, ale toho tvého "Hnusona" to "nepřekoná" určitě, spíš naopak, ale na to už jsem u designu Hyundai vs KIA zvyklý delší dobu.
hugino
Je evidentné že korejci za posledných povedzme 10 rokov urobili obrovský kus roboty aby boli úspešný a za to majú :yes: .Aj s tými čipmi to vidno že nemajú s nimi až taký problém ako ostatný.Ja osobne by som si síce korejské auto nikdy nekúpil ale jednoznačne uznávam že vedia čo ludia chcú a preto im prispôsobili ponuku motorov / dokonca ponechali aj diesel / a aj prevodoviek a tak by to malo byť.Nie ako niektoré Európske automobilky ktoré chcú predávať len čisto elektroautá.Tak tie sú podľa mňa odsúdené na zánik.