Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNová Kia Sportage odhaluje české ceny. Dáte za ni 600.000 tisíc, i přes 1,2 milionu Kč
20 komentářů
Ginger Kyriakos
Že nejde překonat nového Hnusona. Korejci se rozhodli, ze po létech opět přivedou k životu asijský design svých vozů. Největší eklhaft je ale spolehlivě SS Tivoli Grand při pohledu zezadu...
Měl bych taky nějaké výhrady k "předesignovanému" vzhledu exteriéru, ale toho tvého "Hnusona" to "nepřekoná" určitě, spíš naopak, ale na to už jsem u designu Hyundai vs KIA zvyklý delší dobu.
twistedTSD
Rozhodně zajímavější než T-roc, Karoq nebo Ateca 1.0 za stejné peníze. HEV 4x4 bude asi top. :yes:
Tiež si myslím. Som zvedavý na ten pohonný reťazec so 6-stupňovým automatom, keďže ich 7-stupňová dvojspojka má svoje muchy a manuál tiež. Takže aj z toho pohľadu by mohla byť HEV verzia najlepšia voľba.
Inak na Slovensku už Sportage predbehol v predajoch Karoq (Tucson je z SUV prvý), ale tak bude to zrejme dopredajom predošlej generácie.
A to je zvlastne, lebo Hnujdaj Tusom nie je nijak zvlast dobre auto.
Motor zere, slaby, dvere papundeklove, je to hlucne, podvozok priemerny. Aspon ze miesta je vnutri dost a dizajn interieru sa im podaril. Ale to je na kupu velmi malo.
Motor zere, slaby, dvere papundeklove, je to hlucne, podvozok priemerny. Aspon ze miesta je vnutri dost a dizajn interieru sa im podaril. Ale to je na kupu velmi malo.
Jaros71
Že se dá vyrovnat v ošklivosti nový Hyundai , jsem netušil.. :no:
Tento asijský design JE PRO MNE NESTRAVITELNÝ.. 😲
Interier ujde , jen se mi zdá středový tunel mooc široký , to bude tlačit do kolene!
Snad tam zbyly nějaká tlačítka.. 😉
Tento asijský design JE PRO MNE NESTRAVITELNÝ.. 😲
Interier ujde , jen se mi zdá středový tunel mooc široký , to bude tlačit do kolene!
Snad tam zbyly nějaká tlačítka.. 😉
MS-sport
Čím hůře funguje Škoda díky globalistické VW, tím se lépe daří Hyundai/Kia. Auta mají hned a svoji kvalitu, akorát začínám mít pocit, že ta cena přestává být zajímavá.....
jo, cena je opět vyšší... ale na rozdíl od koncernu, který s navýšením ceny nenabízí skoro nic, maximálně částečně odpustí předražené příplatky, tak tady vidím velký mezigenerační posun. S předchozí generací nemá nic společného. Já bych volil verzi HEV Exclusive, tam už je vše podstatné včetně třízonové klimazace a adaptivního tempomatu. Co jsem viděl testovací videa, tak vypadá asi na nejlepší způsob elektrifikace - hladké rozjezdy, zrychlení, ticho a bez nutnosti nabíjet. Jediným konkurentem se jeví Tucosn.
Jistě si všichni vzpomínáte, jak Vošického reklamy vykřikovaly o "takhle malinkém sousedovi z Boleslavi". Bohužel se to začíná naplňovat.
A proč je to tak obludné? :no: :no: :no: