Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeProhlédněte si nejdražší Dacii Jogger. Více než půl milionu ani utratit nejde
9 komentářů
Já Prvni_1
0
Rozumne udelanej hybrid nemudi pridat k cene vic, nez to lpg.
Emel
0
Inu... u Clia jsou motory eTech i TCE100LPG taky a rozdíl v ceně je 130t...
Emel
Trošku škoda, že to nemá ani sedačky 40-20-40, ani průvlak na lyže... ale jinak to sklápění sedaček vypadá šikovně.
Atomas
To auto se prostě povedlo!!! Nejsem sice cílovka- zejména kvůli motoru, ale moc se mi líbí. Věřím v jeho prodejní úspěch a mám radost, že je i vizuálně příjemný. Nebude tak na ulici škodit 😄
Opat dalsia sympaticka dacia suhlas ... ale hlavne prakticke a cenovo dobre posadene auto... v dnesnej dobe doslova 4 kolesovy zazrak... cakam velky uspech... a uz nech je tu aj bigster
Roland Von Wagen
Vždyť je to ta nejlaciněji působící barva (hned teda po bílé s nelakovanými plasty, ale to tady nehrozí). No, ale budiž. To není problém. Jenže vyrobit kompaktní stěhovák za super cenu a nedát do něj objemnější motor (a teď ani neřeším zda benzin nebo naftu, ani mírně vyšší cenu za ten objem), to prostě spoustu lidí spolehlivě odradí.
Přesně, pokud by se dalo koupit s TCE 160, klidně bych ho i koupil. Ale s touto nabídkou motorů jsem odsouzen dožít se silnou EA211...
Stejně mi přijde zvláštní, že by skončili jen na těchto motorizacích + hybrid. Navíc tomu hybridu bych věřil v toyotě, ale v dacii a ještě vlastní vývoj?! No, nevím. Třeba ještě překvapí.
JE to prostě celé hlavně o ceně. Silnější motor není jen o tom, že tam namontuju jiný motor, ale musí tomu odpovídat i zbytek auta. A tady Jogger bude mít problém z tuhostí karoserie (viz. prolisy na střeše, které nikdo u osobního auta nepoužil přes 20 let....). Takže pokud by byl zbytek auta dimenzovaný na silnější motory, tak by základ nestál 350 tis. ale třeba přes 400 tis...
A druhou věcí je to ,že Renault nechce aby k Dácii utíkali potencionální zájemci o dražší Renault.
A druhou věcí je to ,že Renault nechce aby k Dácii utíkali potencionální zájemci o dražší Renault.