Ojetiny
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTrh bazarových aut na přelomu let 2021 a 2022: Češi teď přecházejí k ojetinám. Musejí!
41 komentářů
Beefcake
"popředí zájmu dostávají i starší diesely" to je fakt vyhra, hlavne teraz, ked sa ochladilo. Kazdy jeden hnoj.
Ani se nedivím, jezdím 18 let s několika PD motory Euro 3, měním si olej po 10tkm, dávám dobrou naftu a nemám problém, že jezdím s dvoutunovým autem celoročně za 6,5 litrů nafty ani nemusím psát a to celou zimu jede bufík. Když pak vidím u kamaráda prasklý píst u TSi na 30tkm, tak si říkám, proč bych měl chtít takový auto??? :yes:
Snad brzy se zavedou emisni zóny a ty staré diesely zmizí z měst.
petr petrumr
nalijme si čistého vína a dozvíme se, že rodinka našetřila 400tkč a chce koupit auto do města a jde se podívat do škodovky, kde jí prodejce řekne, že do města auta nemá za 400tkč a tak rodinka jde do bazaru s potupou od škodovky, že si udělala s normálních lidí srandu a to přispívají z daní na ty lumpy.
Je spousta zajimavejsich aut nez nabizi skodovka, staci popustit uzdu fantazii a zahodit predsudky.
Kdyby byla rodinka chytřejší, tak nejde ke skodovce. Hlupák je prostě snadno přesvědčen.
A kam jde?
Tak ono za 4 kila fungl novy nekoupis, ale zanovni pekny sezenes.
i30 úplně v pohodě, např. Nebo Dacia. Pak tu máme jeste Clio, kdyz by jim stačila fabia, pro kterou šli.
No tohle co jmenujes mozna za 4 kila sezenes, ale to bych radsi 3 roky stary, ale hodnotnejsi. Treba VW nebo i ta Toyota nabizi v tyhle cenovy relaci uz pekny auta pro rodinu.
petrolhead
Třeba se jen vracíme k nějakému normálu. Já nemám problém mít jedno auto 10 a více let, když jsem s ním spokojen a dobře slouží.
Souhlas. Jen musí u nas pořádně fungovat STK
Souhlas :yes:
Svý auta udržuju v top stavu, známý na STK mám, ale styděl bych se tam jet byť jen s prasklou žárovkou.
Svý auta udržuju v top stavu, známý na STK mám, ale styděl bych se tam jet byť jen s prasklou žárovkou.
Po pravdě já ve zdražování aut a jejich nedostatek vkládam naděj. Aut je moc a lidi je zbytečně často obměňujou. Prostě škodlivý konzum. Ojetin jsem kdysi pár koupil a mě se to nevyplatí. Už víc, než 20 let beru jenom funglovky a počítam, že takový auto mi vydrží nadosmrti. Když ušetřim na nový, tak OK pořídí se novější. Většina aut mi vydržela těch 14-17 let, pak to jde do šrotu nebo někomu na rok na dojetí.
Pokud tahle "krize" povede ke snížení počtu aut na silnicích, jedině dobře.
Pokud tahle "krize" povede ke snížení počtu aut na silnicích, jedině dobře.
Tak k tomu ale asi mas i odpovidajici najezd. Co ale mame delat my co na aute udelame 40-50tis km / rok?
Tady už se dá předpokládat, že se zřejmě jedná o pracovní nástroj, takže výměna po třech letech za nové by měla být tak trochu podstatou.
A ono auto nenajede 500-700 tisíc km, kor v krátkym časovym intervalu ?
Teď mám na Vitaře za 4 roky 90, počítam že 300 - půlmega spolu dáme.
Teď mám na Vitaře za 4 roky 90, počítam že 300 - půlmega spolu dáme.
PowerHouse
25% dovezených aut je starších 15ti let.
Soused si také dovezl takového starého nafťáka a budete překvapení, když to nakopne, tak všichni zavírají okna.
Soused si také dovezl takového starého nafťáka a budete překvapení, když to nakopne, tak všichni zavírají okna.
Až u nás bude mzda minimálně 1500 euro ve všech odvětvích, věřím, že si lidi rádi koupí novější auto. ...pokud nejsou milovníci poctivější techniky, jako já. 😄 😄 😄
Dokud u nás budou běžně jezdit Tatry, Liazky, V3S s Euro 0, nic se nezmění. V Iráku má většina domů vlastní centrálu a nikoho nějaký CO2 netankuje, tak proč by váš soused měl měnit otáčky světa?
Dokud u nás budou běžně jezdit Tatry, Liazky, V3S s Euro 0, nic se nezmění. V Iráku má většina domů vlastní centrálu a nikoho nějaký CO2 netankuje, tak proč by váš soused měl měnit otáčky světa?
Sou v tom i veteráni, které si spousta lidí nechává vozit a ty jsou v drtivé většině na benzín
S tím musíš na někoho jiného 😒]
Kéž by 😄 Aspon by se na ty auta dalo koukat.