Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Současná krize zamávala s trhem ojetin. Které dnes neztrácejí na ceně, i když stárnou a jezdí?

18 komentářů

gil54
...odfláknutá. Jenom 176 zbytečných fotek. Jasná krize.
jam2015
zdraželi o 50% a viac!!!
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
jam2015
Keď to takto pôjde ďalej - za chvíľu sa budú Felicie predávať za 1000 euro 😉
MOJE JMÉNO
První rok v mém životě, kdy neplatí heslo, že nákup auta je nejhorší investice za všech.
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
MOJE JMÉNO
v červnu za 192, dnes za min. 240....
Amaterasu
petr petrumr
tak to je jasný, všechno je prodělek, vezmi si třeba jídlo, oblečení atd. Největší prodělek je kolo, sice se to nezdá, ale když jedeš na kole a dáš každý desátý km pivo. 😲 A třeba taková motorka, surf, lod....NE, musíš brát to, že život je krásný a kam dávat jinak peníze?
Amaterasu
petr petrumr
Budu prodávat grand picasso, najeto 45tkm, nepospíchám i tak dám cenu hluboko pod 50% původní ceny a přidám k tomu kdo rychle bere sadu pneu na al ráfkách. Tak uvidím jak trh chce vybavená auta se závěsem.
Jenik3
Zkuste sehnat toyotu Corolla pod 300.000 Kč. Vozy z roku 2016-17 by tam cenově mohly být, ale nejsou.
Ad článek: Napsat článek o jednom prodejci ojetin je amatérismus. Kam se podel přehled a odbornost redaktorů?
Amaterasu
petr petrumr
Kdyš šéfredaktor nařkne někoho veřejně za nácka, tak asi musí odejít.
Amaterasu
petr petrumr
Nebudu to rozvádět, napsal mně omluvný dopis a já jsem to uzavřel.
Amaterasu
petr petrumr
Hybridní toyoty jsou spíše nedostatkový. Hodně je škodovek, ale už a na to lidi zapomínají už bez možnosti domontování závěsu, bez té přípravy.