Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Škoda Karoq odhaluje omlazenou karoserii na prvních skicách

11 komentářů

Emel
Vypadá to dobře.
Přední světla zřejmě dostanou navíc menší zub... na skice to vypadá fajn, k hranatýmu stylu mi to sedí asi víc, než zakulacení u Kodiaqa a asi to pomůže ten předek trošku oživit.
Zadní světla mi v originále přišla divná, i když to je teda na druhou stranu trošku krok směrem k "uni" designu... ale za mě dobrý.
3_diamanty
Facelift vacsieho kodiaqu sa vydaril na jednicku... a tak aj tu cakam nieco podobne... decentny ale pritom jasne podareny facelift.... hlavne to nelakovane preplastovanie spodnej casti naraznika snad uz nejako poriesia.... vizualne je ale aj tak celkovo za mna vacsi kodiaq krajsi ... tak uvidime ci aj po facelifte karoqu budem mat nadakej tento dojem...
fOE
Me prisla puvodni svetla karoqu, predek i zadek, jako jasne lepsi kodiaqu. Predek byl namalovan tak by vsechno pekne licovalo, za me jednoznacne nejpovedenejsi skodovacke ctyrocko. No a zadek mel napad a smrnc. Celkove velice povedene a u me jedna z nejpohlednejsich skodovek (z SUV ta vubec nejpovedenejsi).
Takze ja spis doufam, aby tomu jak je skodovackym "dobrym zvykem" ted spis neuskodili.
Emel
Předek jo, dobrý... trošku oživit by se to klidně mohlo, ale nemuselo. To co je na skice vypadá za mě ok.
Zadek... já uznávám, že je to vymyšlené zajímavě... ale spíš mě to ruší, hlavně v nižších výbavách, hlavně ve světlých barvách
https😐/aaaautoeuimg.vshcdn.net/thumb/700089052_5_640x480x95.jpg?96740
Midlosek
Tak nevím, ale vychází mi na základě údajů z galerie, že Karoq má nádrž o objemu cca 40 litrů, je to možné? Možná jsem jen slepý, nebo neumím počítat...
h.onzyk
Arese
...ale že by mi bylo líto, že vlastním předfacelift, tak to určitě ne. 😄 A příchod faceliftované verze škodovka jistě využije k dalšímu šroubování ceny... 😲 :no:
ericn
Taky si myslím, že s příchodem faceliftu dojde k razantnímu navýšení ceny 😒 Btw FL Karoq už nutně potřebuje, jelikož aktuální verze notně zestárla, je to taková šedá myš mezi ostatními modely…
QyqQ
A která Škodovka není šedá myš ?
Současná verze nenadchne, neurazí. FL to fakt nevytrhne.
ericn
Např OIV, nebo FL Kodiaqu, Enyaq se mi taky líbí, zbytek průměr 😉
Emel
Za mě Superb... a asi ještě o kousek líp před faceliftem... kombík i liftback.